Απο δώ το πήγες....απο κει το πήγες...You made your point!!.... ;D ;D ;Dbloody_sunday είπε:Βασικά παιδιά ξεκινάμε με μια προϋπόθεση: λαμπάτος στα 50W με καλά βρώμικα, combo. Καινούργιος ή μεταχειρισμένος;
Tώρα, το αν αυτή η προϋπόθεση είναι σωστή ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Πχ γιατί 50W κι όχι λιγότερα; Γιατί όχι έναν καθαρό ενισχυτή + πετάλια για τα βρώμικα; Σε τι μουσικό στυλ του αρέσει να παίζει; Πού θα τον χρησιμοποιήσει; Στο σπίτι, σε πρόβα, σε λάιβ, σε παγκόσμια περιοδεία σαν σαπόρτ στους Μetallica; Mε τι Epiphone; Θα τον αγοράσει από την εγχώρια αγορά ή από internet; Θα τον πείραζε να μην τον έχει ακούσει ο ίδιος από κοντά ή όχι; Tι κολόνια φοράει; Πότε θα γίνω κι εγώ admin; Θα παρατήσει το στυλάκι Belle and Sebastian η μπάντα μου ή θα με στείλουνε στο τρελοκομείο; Γιατί ο kwstas79 με σνομπάρει τώρα τελευταία; Θα μου κάτσει εκείνη η ψηλή ή όχι επιτέλους; Mε ποιο δικαίωμα οργανώνουνε μπυροποσίες εδώ μέσα χωρίς την έγκρισή μου; Είναι, νομίζω, ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης.
+1000bloody_sunday είπε:Πάντως, όπως έχω ξαναπεί, η δικιά μου προτίμηση για βρώμικα είναι πάντα ένας "ξεροψημένος" ενισχυτής (που λέει κι ο Freedom) με ελάχιστο "βρώμικο" και ένα ωραίο dirt πετάλι
Να προτεινω και τον marshall JTM60 (reissue του 98) σαν μια καλη περιπτωση. 60W (βγαινει και στα 30), λαμπα, 12" ηχειο celestion. Μεταχειρισμενος γυρω στα 450 - 500. Γενικα η ιδεα ενας combo marshall, second hand νομιζω ταιριαζει στην περιπτωση.Sozos είπε:Για ροκ με επιφον τότε το καλύτερο ταίρι για αυτή την κατάσταση είναι ένας παλιός καλός marshall dsl που νομίζω έβγαινε σε 50αρι κομπο.
Αν έβρισκες και τον ENGL screamer το παλιό μοντέλο, όχι αυτό με το vintage 30 ηχείο, θα ήταν και αυτός καλή περίπτωση.
Αυτοί οι ενισχυτές είναι για γκαζωμένο ροκ και μεταχειρισμένοι είναι σε καλές τιμές, γύρω στα 600 ευρώ.
... τεκμηριωμένη επιστημονική προσέγγιση......sharpshooter είπε:1, rockaδικος = βρομα
2, εισαι απολυτα καλυμενος μ αυτο
δεν χρειααζεσαι καλο καθαρο για ροκ ;D ;D ;D
βρωμα θες !!!!!!!!!!!!!!