- Πόντοι
- 36
Και εγώ μαζί σου!!Υ.Γ.εχω φορεσει ηδη την ...πολεμικη μου στολη=στολη του ninja
σε καμια ωρα αναχωρω.συγχρονιστε τα ρολογια σας 8)

Και εγώ μαζί σου!!Υ.Γ.εχω φορεσει ηδη την ...πολεμικη μου στολη=στολη του ninja
σε καμια ωρα αναχωρω.συγχρονιστε τα ρολογια σας 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Είπαμε' date=' να [i']χτυπήσεις[/i] γκόμενα, αλλά εσύ το πήρες πολύ σοβαρά!Υ.Γ.εχω φορεσει ηδη την ...πολεμικη μου στολη=στολη του ninja
Η τεχνολογία πάντοτε διατυμπανίζει αυτά που σου προσφέρει. Ποτέ δεν λέει τι σου αφαιρεί....δεν έγραφε ότι με το auto cruise το αυτοκίνητο δεν στρίβει μόνο του..... 8O
επιτρεπω σε οποια θελει' date='να με βιασει και υποσχομαι (με μαρτυρες ολα τα μελοι του νοιζ )να μην την καταγγειλω στην αστυνομια...δεχομαι και ομαδικους βιασμους...![]()
(μονο απο γυναικες...υποψην)[/quote']
"Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει..."
Να σου κάτσει καμιά σαν τη Λουκά, να σου πω εγώ! :lol:
Να σου κάτσει καμιά σαν τη Λουκά' date=' να σου πω εγώ! :lol:[/quote']
8O 8O :evil:
μολις την ειδα αυτη την κοπελα την συμπαθησα αμεσως..δεν ξερω για σας αλλα μου εβγαλε κατι θετικο...και αν σου κατσει ομως αυτη???..(χουφτοστη χουφτοστη...)http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=5&lid=1630
μολις ανοιξει το λινκ καντε λιγο υπομονη ενα 5λεπτο...αξιζει τον κοπο...
Γράψου στην ομάδα θετικής ενέργειας.Μπορεί να έχει πολλές τέτοιες εκεί :wink:μολις την ειδα αυτη την κοπελα την συμπαθησα αμεσως..δεν ξερω για σας αλλα μου εβγαλε κατι θετικο...8O
![]()