λάδι ταστιέρας-καποτάστο-SMS και τι'ναι ο άνθρωπος

Ρε παιδιά μιας και έχει και thomann το θέμα και για να μην ανοίγω τζάμπα άλλο. έχει 3 μέρες που έκανα μια παραγγελία στο thomann και μου απάντησε ο Γιώργος. Μου ζήτησε κάτι και του απάντησα αμέσως αλλά από εκεί και πέρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μήπως έχει επικοινωνήσει κανείς αυτές τις 3 μέρες με thomann? Πήρατε απάντηση? ή έχουν καμιά γιορτή και το ρίξανε στις μπύρες? Elavd κουράγιο φίλε μου, η ανακούφηση θα είναι όταν σε πάρουν τηλ από Αθήνα, από εκέι και πέρα να είσαι καλό παιδάκι και να κάνεις την προσευχή σου κάθε βράδυ για να σε λυπηθεί ο Θεούλης μπας και σου έρθει γρήγορα στα Γιάννενα. Τουλάχιστον είναι λίγο ποιο κοντά από τις Σέρρες οπότε θα σου έρθει κανένα μήνα ποιο γρήγορα από ότι σε μένα. :)

Ρε παιδιά μιας και έχει και thomann το θέμα και για να μην ανοίγω τζάμπα άλλο. έχει 3 μέρες που έκανα μια παραγγελία στο thomann και μου απάντησε ο Γιώργος. Μου ζήτησε κάτι και του απάντησα αμέσως αλλά από εκεί και πέρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μήπως έχει επικοινωνήσει κανείς αυτές τις 3 μέρες με thomann? Πήρατε απάντηση? ή έχουν καμιά γιορτή και το ρίξανε στις μπύρες? Elavd κουράγιο φίλε μου' date=' η ανακούφηση θα είναι όταν σε πάρουν τηλ από Αθήνα, από εκέι και πέρα να είσαι καλό παιδάκι και να κάνεις την προσευχή σου κάθε βράδυ για να σε λυπηθεί ο Θεούλης μπας και σου έρθει γρήγορα στα Γιάννενα. Τουλάχιστον είναι λίγο ποιο κοντά από τις Σέρρες οπότε θα σου έρθει κανένα μήνα ποιο γρήγορα από ότι σε μένα. :)[/quote']"Μίλησα" email-κώς χθες με τον Γιώργο. Πρέπει να έλειπε γιατί πριν μου απαντήσει στο email μου αυτός, είχα τηλ στο Thomann και τον ζήτησα (καλά μάλλον τον έχω/ουμε πρήξει τον άνθρωπο...) και μου είπε ένα τύπος ότι αυτές τις μέρες έλειπε. Ίσως ήρθε Ελλάδα για Πάσχα! :wink:

Fleamail πόσο χρόνο έκανε συνολικά να σου έρθει εσένα η παραγγελία???

fleamail δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το Thomann αλλά μπορώ να σου πώ τι είναι το καπόταστο.... :lol:

κάνε λίγη υπομονή... τι παρείγγειλες??

άσχετο: (συμφωνώ με τον elavd, το παλιό σου εικονίδιο ήταν πιο δυνατό)

...και μου απάντησε ο Γιώργος. Μου ζήτησε κάτι και του απάντησα αμέσως αλλά από εκεί και πέρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μήπως έχει επικοινωνήσει κανείς αυτές τις 3 μέρες με thomann? Πήρατε απάντηση?
Μάλλον τον απολύσανε. :(

Τι να κάνεις. :( :roll:

Αυτά έχει η ζωή. 8)

fleamail ... άσχετο: (συμφωνώ με τον elavd' date=' το παλιό σου εικονίδιο ήταν πιο δυνατό)[/quote']

Καλά σου λένε, βρε fleamail!

Ήσουν ωραίος -στο προηγούμενο avatar- με εκείνο το παράξενο σκουφάκι.

8O 8O 8O

:lol: :lol: :lol:

πριν ενα μηνα εκανα μια παραγγελια και εκανε 10-12 μερες να ερθει..

Elavd έκανε συνολικά να έρθει 1 μήνα και κάτι, τον περισσότερο καιρό όμως ήταν Σέρρες απλά δεν μου το είπε κανένας! Αλλά τώρα εσύ μου λές ότι μίλησες μαζί του εχθές, εγώ έχει 4 μέρες που του στέλνω mail και δεν απαντάει. Τώρα έστειλα στα Αγγλικά μπάς και απαντήσει κανένας άλλος. Τα βιάζομαι πολύ τα πράγματα και δεν τα βρίσκω αλλού ετοιμοπαράδοτα... Όσο για το avatar, καλά αφού δεν σας άρεσε δέν σας παίζω ποια... :lol:

Elavd έκανε συνολικά να έρθει 1 μήνα και κάτι' date=' τον περισσότερο καιρό όμως ήταν Σέρρες απλά δεν μου το είπε κανένας![/quote']Ας ελπίσω ότι θα φανώ λίγο πιο τυχερός...

Εσένα στο έφερε μεταφορική ή το ταχυδρομείο???

Όσον αφορά τα emails, εγώ όταν στέλνω στο [email protected] βάζω στο θέμα "For George Aggelopoulos" έτσι ώστε να του το στείλουν κατευθείαν. Δε ξέρω αν πιάνει πάντως όσες φορές του έστειλα έτσι μου απάντησε το πολύ με 1 μέρα καθυστέρηση ;)

Ή άλλη λύση (όχι τόσο οικονομική) είναι να τηλεφωνήσεις... Αφού τα βιάζεσαι, θα συννενοηθείς πολύ καλύτερα έτσι, κατά τη γνώμη μου

8)

Τέλος, αφού δε μας παίζεις, δε σε παίζουμε και εμείς :!:

Με μεταφορική έρχονται αν είναι πάνω από 20 κιλά. Κι εγώ έτσι τα στέλνω τα mail αλλά σημέρα ένας φίλος μου είπε ότι έχει παραγγελία από την δευτέρα και δεν του έχουν στείλει ακόμα mail επιβαιβέωσης. Κάτι παίζει....

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι να σου λυθούν οι απορίες αμέσως???

Πολλές φορές δεν τα έχουν ετοιμοπαράδοτα ειδικά αν τα 3 "κουτάκια" δίπλα στο προιον δεν είναι όλα πράσινα (αλλά ακόμα και μερικές φορές που ειναι ολα πράσινα μπορεί να έχουν χαμηλό στοκ...)

Υπομονή...

¶λλο να μην έχουν ετοιμοπαράδοτο κάτι και άλλο να μην σου απαντάνε 4 μέρες στα mail σου. Ότι πήρα ήταν ετοιμοπαράδοτο πάντος. Τώρα δοκίμασα να πάρω τήλ στα τηλέφώνα για International orders αλλά δεν το σηκώνει κανείς.

Πριν λίγο δεν έπαιζε και το international site, πιθανώς κάνουν κάποια αναβάθμιση/service.

Τουλάχιστον ελπίζω, γιατί το πρωί έβαλα παραγγελία. :D :lol:

Όντως είχε πρόβλημα πριν. Τώρα παίζει μια χαρά πάντως.

Ρε παιδιά δε νομίζω να παίζεται κάτι ύποπτο. Μιλάμε για τον Thomann, όχι για κανένα συνοικιακό μαγαζάκι...

(Καλά το topic ξέφυγε πάλι...:D:D )

O Thomann τα μάζεψε και έφυγε...πήρε και τη Ηelga και πήγαν στη hawai και ανοίξαν πατσατζίδικο.... :lol:

Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για την Belucci?? :lol: :lol: :lol: :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΥΓΚΟΥΓΚΟΥΓΚΡΡΡΡΡ#&%^$....!!!...το μάτι μου έχει θολώσει!!

Θέλω να αγοράσω όλο το Thomann...τι κόλλημα ρε γαμώτο...

κανονική αρρώστια...έχεις δίκιο fleamail...

....θεά είναι η μαντάμ...

Δεν ξαναμιλάω.. το ξεφτιλίσαμε το θέμα.. :)

fleamail δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το Thomann αλλά μπορώ να σου πώ τι είναι το καπόταστο.... :lol:
¶σχετο αλλά...

...μιας και αναρωτήθηκα τι μπορεί κάνει ένα καποτάστρο σε ένα άρθρο για setup κιθάρας, πήγα και διάβασα το περιεκτικότατο άρθρο του Superfunk.

Μεγάλη ανακούφιση να βλέπεις επιτέλους τέτοια άρθρα και στα Ελληνικά. 8)

Superfunk μια ερώτηση μόνο. Γιατί αφήνεις μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στις μπάσες χορδές και τον μαγνήτη από ότι αφήνεις για τα καντίνια; Βασικά, ρωτώ επειδή μου αρέσει να κάνω ακριβώς το αντίθετο! :?

Trending...

Νέα θέματα

Back