Πραγματικά θα με ενδιέφερε η άποψή σου ως ειδικότερο επί του θέματος, αν υπάρχουν ενστάσεις (νομικά), πως δεν έγιναν γνωστές σε τόσες χώρες παρά εφαρμόστηκε το μέτρο στο ακέραιο;LK είπε:Απλά νομικά έχω ενστάσεις.
Πραγματικά θα με ενδιέφερε η άποψή σου ως ειδικότερο επί του θέματος, αν υπάρχουν ενστάσεις (νομικά), πως δεν έγιναν γνωστές σε τόσες χώρες παρά εφαρμόστηκε το μέτρο στο ακέραιο;LK είπε:Απλά νομικά έχω ενστάσεις.
Μα δεν είπα ότι είπε κάποιος από εδώ μέσα κάτι τέτοιο.cartman14 είπε:Δεν είπε νομίζω κανείς από όσους είναι υπέρ του νόμου ότι τον ενοχλεί να υπάρχουν χώροι καπνιστών. Το έχουμε ξεκαθαρίσει σελίδες πριν ότι δεν κυνηγάμε κανέναν με δίκρανα και πυρσούς.
Λέω όμως ότι αυτό θα δημιουργήσει ένα σωρό παραπάνω θέματα προς επίλυση (αυτό που στην Ελλάδα μεταφράζεται σε θέματα προς πόλεμο). Αυτό γράφω στο προηγούμενο post μου περί της "απλούστερης λύσης". Σε αυτό δεν είδα να λες κάτι, εικάζω ότι συμφωνείς;;;
Ωραία. Αν έρθω σε κανένα πάρτυ σου μην παρεξηγηθείς αν ντυθώ έτσιLK είπε:Και εγώ σπίτι μου κάνω τα πάρτυ και επιτρέπω το κάπνισμα.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε. ΟΧΙ. ΔΕΝ γίνεται.spewfy είπε:Άραγε το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα και το τέρας της γραφειοκρατίας θα επιτρέπανε μια τέτοια άδεια λειτουργίας; ή μήπως τα έχουνε σκεφτεί όλα τα τσακάλια μας;
Όχι δεν έχω ιδέα.cartman14 είπε:LK τις έχω διαβάσει τις ενστάσεις σου και με μεγάλη προσοχή μάλιστα.
Έλεγα μήπως γνωρίζεις από την εμπειρία σου κατά πόσον παρουσιάστηκαν παρόμοιες ενστάσεις σε άλλες χώρες και αν ναι πως επιλύθηκε το ζήτημα, διότι είναι πάντα χρήσιμο να μαθαίνουμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι από έναν άνθρωπο του χώρου.
Thanks anyway!
Τη λέξη αυτή μάλλον πρέπει να τη βάζεις μέσα σε ΠΟΛΛΑ εισαγωγικά, και δεν αναφέρομαι βέβαια στα μπουζουκτσίδικα ή στα καζίνα αλλά σχεδόν παντού αλλουLK είπε:κάμπτουν την απόλυτη απαγόρευση (και εδώ ακριβώς είναι η κυρία ένστασή μου-και πουθενά αλλού), που ισχύει στην Ελλάδα .
Βρε οκ, εγώ δεν λέω ότι δεν παραβιάζεται η νομοθεσία περί απαγόρευσης καπνίσματος σε δημόσιους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα.gdevelek είπε:Τη λέξη αυτή μάλλον πρέπει να τη βάζεις μέσα σε ΠΟΛΛΑ εισαγωγικά, και δεν αναφέρομαι βέβαια στα μπουζουκτσίδικα ή στα καζίνα αλλά σχεδόν παντού αλλου![]()
ΦΥΣΙΚΑ και ΓΙΝΕΤΑΙ,φτανει ,οπως και στη ΝΥ,να χαρακτηρισεις το μαγαζι σου ΙΔΙΩΤΙΚΗ λεσχη με "μελη" (members only).LK είπε:Αυτή τη στιγμή που μιλάμε. ΟΧΙ. ΔΕΝ γίνεται.
Δεν θα στο εγκρίνει (το καταστατικό) το Πρωτοδικείο.Superfunk είπε:ΦΥΣΙΚΑ και ΓΙΝΕΤΑΙ,φτανει ,οπως και στη ΝΥ,να χαρακτηρισεις το μαγαζι σου ΙΔΙΩΤΙΚΗ λεσχη με "μελη" (members only).
Το κείμενο είναι από τον Ν 3730/2008, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.3868/2010 και τον Ν. 3918/2011, και ισχύει σήμερα.Αρθρο 3Απαγόρευση χρήσης προϊόντων καπνού
1. Εκτός από όσες απαγορευτικές ή περιοριστικές διατάξεις ισχύουν και
εφαρμόζονται ήδη, απαγορεύεται πλήρως, το κάπνισμα
και η κατανάλωση προϊόντων καπνού στους ακόλουθους χώρους:
(α) σε όλους τους
δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, κλειστούς ή στεγασμένους, που
χρησιμοποιούνται για την παροχή εργασίας, "εξαιρουμένων" (καθώς και) των
χώρων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή προϊόντων καπνού.
Φαντάζομαι ξέρεις πως δουλεύουν τα ελληνικά σκυλάδικα στην γερμανία, όπου πριν μπεις σου βγάζουν οι πορτιέρηδες επιτόπου μια ψευτοκάρτα μέλους για να μπεις και να φουμάρεις μέχρι να αρχίσει να στάζει νικοτίνη το κωλάντερό σου. Παντού μπροστά είμαστε πανάθεμα μας.Superfunk είπε:ΦΥΣΙΚΑ και ΓΙΝΕΤΑΙ,φτανει ,οπως και στη ΝΥ,να χαρακτηρισεις το μαγαζι σου ΙΔΙΩΤΙΚΗ λεσχη με "μελη" (members only).
για αυτο του το ειπα...εκ πειρας ομιλω,τα ιδια κανουν και στη ΝΥ..... ;Dkwstas79 είπε:Φαντάζομαι ξέρεις πως δουλεύουν τα ελληνικά σκυλάδικα στην γερμανία, όπου πριν μπεις σου βγάζουν οι πορτιέρηδες επιτόπου μια ψευτοκάρτα μέλους για να μπεις και να φουμάρεις μέχρι να αρχίσει να στάζει νικοτίνη το κωλάντερό σου. Παντού μπροστά είμαστε πανάθεμα μας.
Use the Force Mike. ;DMike G είπε:...πως στον φαλλό τους πείθεις ότι δεν άναψε κανένας τσιγάρο εδώ αλλά ο άλλος απλά μύριζε ;D