Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται λίγο και το σημείο που ήταν ξεκολημένη η ταστιέρα από το μανίκι, όπου έβαλε εποξική κόλα και σταμάτησαν όλα τα τριξίματα.
Σε αυτό το μήνυμα βάζω και μια φωτογραφία με το nut για να δεις πόσο κοντά φέρνει τις χορδές επάνω στο μπράτσο.
Ο μάστορας πιστεύει ότι είναι λάθος η θέση του nut. Εγώ όσες Hagstrom III και ΙΙ έχω δει στο internet μου φαίνεται ότι έχουν το ίδιο nut, στην ίδια θέση.
ταστιερα απο οτι βλεπω απο την φωτογραφια δεν χρειαζεται να αλλαξεις. βγαζεις ταστα, τριψιμο-leveling και βαζεις τα καινουρια. το nut στη θεση σου θα το αλλαζα, οπως το βλεπω δεν μου γεμιζει το ματι ;D
Η ταστιέρα σου έχει αρκετό ψωμι ακόμα, βλέπω radious 12 ή 14 intches , πας για αλλαγή τάστων και αν θέλεις κρατας και το παλιό nut εφ όσον η ταστιέρα φαγωθεί 1-2 χιλ. Για να μπουν με σιγουριά τα νέα τάστα.
Πρόφατα άλαξα τάστα σε δική μου κιθάρα Gibson του 67 και με χαρά πέταξα το nut και τα παλιά κλειδιά αφού αντικαταστάθηκαν με original νεότερα.
Από τις φωτό δεν φαίνεται κανένα πρόβλημα. Το nut βέβαια δείχνει ΓΤΠ. Τι έγινε, κάποιος το κατέβαζε όσο κατέβαιναν τα τάστα;; Δεν δουλεύει έτσι το πράγμα...
μολις ειδα τις φωτο πηγα ΑΜΕΣΩΣ να ποσταρω για να "κραξω" αυτον που σου ειπε για αλλαγη ταστιερας αλλα.....ρε παιδια για κοιταξτε λιγο καλυτερα εκει που εχω σημειωσει με κοκκινο βελακι -- σκαμενο ειναι το σημειο ? ή μου φενεται ? γιατι τοση ωρα το κοιταζω και προσπαθω να βρω την γωνια που κανει στο τελος τις ταστιερας κατω και σε εκεινο το σημειο δεν το βλεπω ??? ???
Δεν είναι σκαμένη η ταστιέρα παιδιά, τα νερά του ξύλου είναι και λόγω της γωνίας από την οποία έβγαλα τη φωτογραφία δεν φαίνεται η γωνία που κάνει η ταστιέρα στο συγκεκριμένο σημείο.
Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση...
Νιώθω πολύ καλύτερα αφότου διάβασα τις γνώμες σας και θα πάρω τη γνώμη και από δυο-τρεις καλούς μάστορες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.