- Πόντοι
- 1,168
Κάθε φορά που ανάβει τσιγάρο φωτίζεται το πρόσωπό του, εξ ου ...Φώτης...
Κάθε φορά που ανάβει τσιγάρο φωτίζεται το πρόσωπό του, εξ ου ...Φώτης...
Και η δική μου στα ίδια νούμερα παίζει. 36mm & 45mm.V100 epi lp std pro g5222 strat/tele
1o ταστο 35mm 35mm 35mm 35mm
15ο ταστο 45mm 46mm 46mm 44mm
Και οι 2 Mustang είναι.Mustang 1 & Mustang LT25. Απλά νομίζω ότι ο ήχος από έναν λαμπάτο θα είναι πιο ζεστός και πιο ωραίος και θα γουστάρω καλύτερα...Εάν ο ένας απ'τους δυο είναι ο Mustang μείνε με αυτόν, θα μάθεις και την λειτουργία των πεταλακίων και διάφορων ενισχυτών μέσω του fuse..
Εάν όχι, για αρχή πάρε έναν modeling ενισχυτή για την ώρα. Καλοί οι λαμπάτοι, αλλά για αργότερα..
Και η δική μου στα ίδια νούμερα παίζει. 36mm & 45mm.
Μήπως ξέρει κάποιος πόσο περίπου παίζουν οι les paul που προαναφέρθηκαν?
Και μιας και μιλάμε για ενισχυτές, οι κεφαλές Hughes & Kettner που μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός τους είναι καλοί?
Yamaha revstar rs320 έχω φίλε μου απλά ψάχνω και για μια Les paulΑπό αυτά που περιγράφεις κοίταξε καλύτερα σε Yamaha revstar η κάποια ibanez.
Μιλάς για αυτές που προαναφέρθηκαν? Αν όχι μπορείς να μου πεις μοντέλα?Καινούριες από 400 οι v100 μέχρι 550+ οι gretcsh και epiphone
Παίζει και το studio του αδερφού μου να πηγαίνω για να το ευχαριστιέμαι ??, αν δεν το ευχαριστιέμαι στο σπίτι...Καλοί είναι, αλλά δεν θα καταφέρεις να ακούσεις τη ζεστασιά τους μεσα σε δωμάτιο. Είναι πολύ δυνατοί και "ζητάνε" ανοικτό χώρο.
Η καλύτερη μακράν Les Paul που θα βρεις στο budget σου απ όλες τις απόψεις είναι κάποια παλιά (πριν το 2010) Gibson Les Paul Studio Alpine White. Για να την βρείς όμως σε αυτό το budget θα πρέπει να κοιτάς συνέχεια αγγελίες εδώ ή στο Reverb.
Gibson Les Paul Studio 2009 Alpine White with ebony fretboard + original case https://reverb.com/item/49090369-gibson-les-paul-studio-2009-alpine-white-with-ebony-fretboard-original-case?utm_source=android-app&utm_medium=android-share&utm_campaign=listing&utm_content=49090369Η συγκεκριμένη GIBSON κάνει 5 χιλιάρικα, γι αυτό και γω πρότεινα την αντίστοιχη Epiphone που ουσιαστικά είναι Replica και κάνει μόλις 640 ?
Gibson Les Paul Studio 2009 Alpine White with ebony fretboard + original case https://reverb.com/item/49090369-gibson-les-paul-studio-2009-alpine-white-with-ebony-fretboard-original-case?utm_source=android-app&utm_medium=android-share&utm_campaign=listing&utm_content=49090369
Βασικά και σε αυτή την τιμή να τη χτυπήσει τη συγκεκριμένη Studio δεν πρόκειται να χάσει λεφτά. Μη σου πω ότι μες το εξάμηνο μάλλον βγάζει κι ένα 300αρι χέρι με χέρι.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Μιας και μιλάμε για μεταπωλητική αξία, σε αντίστοιχη συζήτηση που είχα με τον καθηγητή μου, μου είπε ότι εάν δεν έχουν την κλασσική γραμμή γύρω γύρω χάνουν στην πώληση. Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά είναι πιο εύκολο να πουληθεί μια κιθάρα που έχει αυτήν την κλασσική γραμμή?
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Μιας και μιλάμε για μεταπωλητική αξία, σε αντίστοιχη συζήτηση που είχα με τον καθηγητή μου, μου είπε ότι εάν δεν έχουν την κλασσική γραμμή γύρω γύρω χάνουν στην πώληση. Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά είναι πιο εύκολο να πουληθεί μια κιθάρα που έχει αυτήν την κλασσική γραμμή?