Melodic drummer είπε:
Τα δικά μου χέρια να δεις φιλαράκο που χειρουργούν όλη μέρα τί σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τιί τενοντίτιδες έχουν υποστεί που ξυπνάω τις νύχτες απο τους πόνους αλλά δεν πούλησα ποτέ φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες!
Ένα τύμπανο,είναι ένα τύμπανο δε πα να του βάλεις χρυσά στεφάνια,χρυσές βίδες και δεν ξέρω τί άλλο!Δεν επιτρέπεται να πουλάνε ένα τόμ 600,700 και 1000 ευρώ!
ΤΕΛΟΣ!!
συγκρινεις τη χειρουργικη με ενα μαστορα ειναι ανομοια πραματα, μα εντελως ανομοια.
δε μου λες ας υποθεσουμε οτι δεν εισαι ασφαλισμενος, ποσο κοστολογειται η εγχειρηση ανοιχτης καρδιας ή η εγχείρηση αφαιρεσης ενος όγκου κλπ. για την ανθρωπινη ζωη που κοστολογειται δηλαδη τί πρεπει να πουμε? για δωσε μας μια τιμη...
τουλαχιστον στο καθε γαβριηλο υπαρχει τεραστιο κοστος υλικων, κανεις δε μιλησε για χρυσα στεφανια. και να σου πω και κατι μη το παρεις ρε φιλε στη τελικη
εμενα αν με χτυπησει ενα αμαξι (αφου φτασαμε στο σημειο να συγκρινουμε αυτα τα 2) και δεν εχω φραγκο ρε φιλε τι θα κανω....στα τυμπανα εχεις την επιλογη....για δωσε μου μια τιμη για να σωθει καποιος απο ενα τροχαιο, που ειναι αναισθητος και δεν εχει και επιλογες δωσε μου μια τιμη σε παρακαλω
ενα τυμπανο ειναι ενα τυμπανο, μια κιθαρα ειναι μια κιθαρα, ενα πιανο ενα πιανο και μια ζωη ειναι μια ζωη, στα προηγουμενα εχεις την επιλογη του κακου του καλου και του μετριου, οταν πεθαινεις τί επιλογες εχεις?
φιλε, δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα και εσυ για να μη γνωριζεις τις διαφορες χειροποιητου και γραμμης εργοστασιου προφανως εισαι εντελως ''νεος'' στο αθλημα, επιπλεον και στο ξαναλεω: το τι επιτρεπεται και τη οχι στη πωληση δε το καθοριζουμε εμεις αλλα οι εταιριες-κατασκευαστες, δικα τους ειναι οσο γουσταρουν τα πουλανε και εσυ και εγω παιρνουμε αυτα που γουσταρουμε και βασταει η τσεπη μας, αλλο η reference αλλο η vision
πληρωνεις υλικα, σχεδιασμο και ολοκληρες ομαδες που σχεδιαζουν και ψαχνουν κτλ για να κατασκευαζουν το αναλογο τυμπανο αναλογα με την περιπτωση
το παραδειγμα σου με τη χειρουργικη στο ξαναλεω ειναι αστοχο, σεβασμο στη δουλεια σου αλλα θα περιμενω να μου δωσει μερικες τιμες κοστολογησεις ανθρ. ζωης