- Πόντοι
- 48
καλα...πήγαινε γράψε με τα τυπου ''granite'' και πήγαινε γραψε και με τα τύπου ''ass grabber'' και ελα να μας ξαναπεις, τι λες ρε φίλε την παλευεις?Melodic drummer είπε:η τελική ηχητική απόδοση δεν έχει σχεδόν καμμία διαφορά.Κούρδισα το 13άρι το 3007,που είχα ήδη σε ΣΟΛ,το 16'αρι το 3007 σε ΡΕ και το 14άρι το delite σε ΦΑ.Η τελικκή ηχητική απόδοση σε σύγκριση των τριών΄δεν μου δικαιολογέί σε τίποτα μα σε τίποτα τη διαφορά των 350 ευρώ.
¨Αρα τελικό συμπέρασμα!Μην πετάτε λεφτά σε hi-end μοντέλα.Μας πιάνουν τον κώλο αδέλφια!¨Οχι north american maple,όχι made in Germany και τρίχες κατσαρές.Λες και το African maple έχει τόση διαφορά απο το selected north america maple που πρέπει να πληρώνουμε το δεύτερο χρυσάφι.Μούφα! Μας πιάνουν τον κώλο!
Σωστό κούρδισμα θέλουν τα τύμπανα και σύστημα ασφάλισης του κουρδίσματος για να μην ξεκουρδίζονται γρήγορα.Και poplar να μου δώσεις θα το κάνω να κελαιδάει!
Α στο διάολο,600 ευρώ,για ένα τύμπανο ΄με πέντε βίδες!
επειδη εσυ εκατσες και τα κουρδισες σε σολ ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ παει να πει ότι η pearl και η καθε pearl ή sonor ή tama μας πιανει τον κωλο!?!?! για γραψτο στο pearlsforum να δουμε σε ποσα δευτερολεπτα θα σε μπαναρουνε!!!
καταρχην οκ...μπορει να μη μιλας για τυπου reference αλλα για sonor 3007...OK αν ειναι τα 3007 high end εγω ειμαι ο Γαβριήλος
δε μπορω, δε μπορω, δε μπορω, δε μπορω,!!! ΡΕΕΕΕ!!!!
OXI Νorth American Maple!!! τί αλλο θα ακουσουμε!
παιδιά μόνο MADE IN TAIWAN!!! τα χειροποιητα δεν αξιζουν μια...!
σορρυ δε θελω να γινω ειρωνικός αλλα με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ (ναι εκανα παραβαση κανονισμων σορρυ παλι) ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ (ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑΣ) που διαβαζω ωρες ωρες δε τη παλευω!
παιδια για τα GMS το μαθατε...ειναι N.A.M. και τα στειλανε τα specs στη taiwan για να τους φτιαξουν τυμπανα με καλυτερα κινεζικα ΜΠΑΣΣΟΞΥΛΑ!
ΜελοδικέΚοπανιστή...αει κουρδισου γιατί φαλτσάρεις πολύ!!!