cyclops είπε:
Και μόνο η χρήση του όρου "συνθετητής" αντί των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων "synth" ή "synthesizer" πιστεύω ότι τα λέει όλα. Δεν το είχα φανταστεί ότι θα συναντήσω πιουρίστες και ελιτιστές των πλήκτρων, πράγμα το οποίο με απογοητεύει αφάνταστα. Ας το αφήσω στην άκρη.
Τα περί ρατσισμού τα επαναλαμβάνω. Απλά εννοούσα ότι όπως κάποιοι εκφράζουν ένα σνομπισμό έναντι των άλλων ειδών μουσικής από αυτή που υποστηρίζουν, μετά λύπης μου ανακαλύπτω ότι αντίστοιχα κρούσματα υπάρχουν και στον χώρο της τεχνολογίας των keyboards.
Cyclops
Η επιμονή σου και αυτά που γράφεις , μαρτυρούν ότι είσαι μάλλον αρκετά νέος στο χώρο των συνθετητών , μάλλον αρκετά νέος στην ηλικία , αλλά σίγουρα σε πλήρη σύγχυση.
Αν δεν γνωρίζεις την έννοια της λέξης συνθετητής , υπάρχουν και λεξικά , πολύ καλά μάλιστα άνοιξε κάποιο .
Πιουρίστες και ελιτίστες δεν υπάρχουν ( ίσως μόνο μέσα στο μυαλό σου ) , υπάρχουν αξιόλογοι συνθετητές - ξέχνα τα ψηφιακά / αναλογικά - και συνθετητές για να κάνει κανείς τα πρώτα του βήματα , κι να παίζει τα Κάλαντα και την Άγια Νύχτα τα Χριστούγεννα .
Είτε σου αρέσει , είτε όχι έτσι είναι . Δεν είναι μόνο δική μου πεποίθηση . Και ούτε η μοναδική . Δυστυχώς ...
Κοιτάζοντας ξανά το θέμα του thread , ναι , σου προτείνω Νord Lead , αναφέρθηκε ? Όχι δεν αναφέρθηκε .
Τόνισα ότι δεν μιλάμε για μουσική , ούτε για είδη μουσικής , αλλά εσύ εκεί , μάχεσαι να αποδείξεις τι ? ποιο ροκ ? ποιοι φυσικοί ήχοι ? έχει το ροκ κλαρίνα τρομπέτες και φλάουτα ?
Μήπως είσαι μέλος φιλαρμονικής ορχήστρας , ή μέλος κάποιας συμφωνικής ? ΔΕΝ ρωτάω ειρωνικά προς θεού !!!
Κάνεις λόγο για ρατσισμό ???. Ο ρατσισμός έχει να κάνει με ανθρώπινα όντα .
Εδώ μιλάμε για HARDWARE μηχανήματα !!! Για συνθετητές συγκεκριμένων εταιρειών . Να μην πω την γνώμη μου ?
Κάνεις λόγο για σνομπισμό έναντι άλλων ειδών μουσικής . ??? Αν δηλαδή κάποιος συνθετητής υπερτερεί κατά κόρον έναντι κάποιου άλλου είναι κακό ? Θίγεται κάποιο είδος μουσικής με αυτό το τρόπο ? Μήπως πρέπει να πάρεις ένα κατσαβίδι κι να αρχίσεις να ξηλώνεις ταμπέλες από μέσα σου ?
Παιδιά σοβαρευτείτε , τουλάχιστον προσπαθείστε το όσο μπορείτε , γιατι αλλιώς με αυτά που διαβάζω θα ζητήσω επίδομα κι αποζημίωση ψυχολογικής φθοράς ;D