όχι μέσω του οργάνου.Gregorio είπε:Παιδια θελω να ρωτησω κατι!!!
Αυτη η επεκταση χρησιμοποιητε στο LE για την δημιουργια samplers και μονο η και για την αναπαραγωγη τους?Δηλαδη αν δεν εχεις αυτη την καρτα στο LE,δεν μπορεις να παιξεις ηχους sampler?
Να διαγράψεις την παραπάνω απάντηση και η συγγνώμη δεκτή.Δεν είσαι ο μόνος που έχεις για πώληση το όργανο του Θέματος.Θα μπορούσες να στείλεις προσωπικό μήνυμα.musicman1973 είπε:Φίλε μου δες την αγγελία μου μήπως και σε ενδιαφέρει.
http://smart.noiz.gr/details.php?id=25187
Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται αυτό που κάνω (εάν όχι ζητώ συγνώμη).
Αν κουβαλάς....πάρε το Alesis 8HDD Fusion. (Δεν έχω καμμιά σχέση με τον πωλητη).Gregorio είπε:Χαχα...Ευχαριστω φιλε,για την αγγελια,αλλα δεν με ενδιαφερει γενικα να παρω καποιο Triton Le...Απλα οπως ανεφερα επειδη χρειαζομαι ενα οργανο αυτη την στιγμη,μιας και το δικο μου δεν ανταποκρινετε στις προσδοκιες μου,για αυτο σκεφτηκα να παρω το Le του φιλου μου!Αλλα δεν αξιζει...Και 400 ευρω να το παρω θελει αλλα 200 σιγουρα για την επεκταση..Βρισκεις κατι καλυτερο πιστευω με αυτα τα λεφτα!
Τα έχει από μόνο του αυτά.Gregorio είπε:Κομματακι δυσκολο...Παιζουμε συνεχεια περα-δωθε και ειναι ζορικο,να παρω ενα βαρυ οργανο...
Περα απο το sampler,το LE,ειναι καλο για παραδοσιακη δουλεια?
Δηλαδη,να φτιαξω μπασοκιθαρα,κανενα ακκορντεον?Για τετοια το χρειαζομαι...
Εχεις δικιο,αλλα ζω χωρις αυτοKorgious είπε:Αγαπητέ....
;D
αν το sampler το χρειάζεσαι..τότε πρέπει να το έχεις.
Απλή λογική