• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Korg Triton Le και EXB-SMPL...

.... καλά σε κατάλαβα...και λεω ας μην τον αρχίσω με ερωτήσεις του στυλ: τι εξοπλισμό έχεις.

Μια χαρά θα είσαι με το LE. Και με τα pcg που κυκλοφορούν και με τα combinations.

Τσέκαρε να δουλεύουν όλα καλά,να πατιούνται εύκολα όλα του τα κουμπιά και οι θύρες του να είναι όλες λειτουργικές.

Άντε και καλορίζικο! :-)

Korgious είπε:
.... καλά σε κατάλαβα...και λεω ας μην τον αρχίσω με ερωτήσεις του στυλ: τι εξοπλισμό έχεις.

Μια χαρά θα είσαι με το LE. Και με τα pcg που κυκλοφορούν και με τα combinations.

Τσέκαρε να δουλεύουν όλα καλά,να πατιούνται εύκολα όλα του τα κουμπιά και οι θύρες του να είναι όλες λειτουργικές.

Άντε και καλορίζικο! :-)
Σε θεμα software,ειναι μια χαρα...

Το ιδιο και απο θυρες..

Το θεμα ειναι οτι εχει καποια προβληματακια στα κουμπια..Εχει κανα δυο-τρια καλλυματα που κουνιουνται "δεοντος" και κανα δυο κουμπια,που θελουν λιγακι πιεση για να πατηθουν!Αν και η αλλαγη τους ειναι φθηνη απο θεμα χρηματων...Αλλα επιπονη :(

Άσε την επιμονή...πάρτο και αρχές Σεπτεμβρίου πήγαινε για σερβις. όπως και δήποτε,μην σπάσεις πλακέτα και τρέχουμε περισσότερο.Για σερβιε κτλ...στείλε μου πμ.

Gregorio είπε:
Εχεις δικιο,αλλα ζω χωρις αυτο :)

Ως τωρα παιζω για κρατηματα,με ενα Α1000..Σκεψου,οτι ανεβαινω επιπεδο μονο και μονο που περνω KORG :)! Και απο samples μ φανταστεις οτι θελω ποιος ξερει ποσες φωνες,αλλα ειναι καλο να υπαρχει!Αλλα πιστευω,για τα λεφτα του αξιζει να το παρω και να κανω την δουλεια προσωρινα...
Συγνώμη, δηλαδή αγοράζεις κάτι απλά γιά να υπάρχει;;;Ξεκαθάρισε πρώτα τι θες κι αν όντως το θες και μετά προχώρα στην όποια απόφασή σου γιά αγορά κανούργιου ή μεταχειρισμένου.

Όσο γιά τα PCG μπορεί να πάρεις, λέμε τώρα 200 σετ και τα περισσότερα να σου είναι παντελώς άχρηστα γι'αυτό που πραγματικά θες. Ξεκαθάρισε πρώτα τι ακριβώς θες, τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα εάν σε ενδιαφέρει το όργανο (ασχέτως που το έχω και εγώ αγγελία). Απ'τη μία λες ότι είναι το μικρό και ίσως δεν σου κάνει. Απ'την άλλη θες το sampler και μάλλον και τις μνήμες και απ'ότι λες δεν τα έχει. Μετά λες ότι έχει και χαλασμένα κουμπιά. Έχεις σκεφτεί πόσο παραπάνω θα σου πάνε όλα αυτά που θες και το service του οργάνου; Εγώ θα υπολόγιζα ένα 250άρι +.

Να ρωτήσω κάτι εγώ;

Πες ότι δεν έχω triton.

Πώς θα μπορούσα να ακούσω τα pcg και τα combinations που κυκλοφορoύν;

Korgious είπε:
Να ρωτήσω κάτι εγώ;

Πες ότι δεν έχω triton.

Πώς θα μπορούσα να ακούσω τα pcg και τα combinations που κυκλοφορoύν;
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος. Δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμα και στο site της Korg για να ακούσεις δείγματα από εκεί. Τώρα για ήχους που έχουν φτιαχτεί από άλλους το βλέπω ακόμα πιό δύσκολο να γίνεται.

musicman1973 είπε:
...Μετά λες ότι έχει και χαλασμένα κουμπιά. Έχεις σκεφτεί πόσο παραπάνω θα σου πάνε όλα αυτά που θες και το service του οργάνου; Εγώ θα υπολόγιζα ένα 250άρι +.
Μπά, πολλά λες. Κανένα 150άρι.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Μπά, πολλά λες. Κανένα 150άρι.
Δεν εννοούσα μόνο για το service στα κουμπιά αλλά και για το sampler και για την επέκταση της μνήμης. Στο service του Bon Studio μου είχαν πάρει 90 ευρώ για δύο κουμπιά που δεν πατιόντουσαν καλά. Πρόσθεσε και τα υπόλοιπα και νομίζω ότι είχα δίκιο για το 250+.

off topic: Gregorio κάλεσέ με διότι δεν μπορώ να σου απαντήσω ηλεκτρονικώς. Έχω υπερβεί τα 9 μηνύματα.Σε μια ώρα θα μπορώ να γράψω π.μ. ξανά.

Korgious είπε:
.....είσαι σίγουρος για αυτό;
Ναί. Κάπου εκεί το βλέπω. Αρκεί να έχει τα προβλήματα που λέει και όχι περισσότερα ή άλλα κρυφά. Επίσης να μην έχει ανοιχτεί από κανέναν άσχετο "ειδικό" και του έχει ..... τα ..... ως συνήθως.

Δεν εννοούσα μόνο για το service στα κουμπιά αλλά και για το sampler και για την επέκταση της μνήμης.
Η μνήμη σαφώς και δεν είναι μέσα στην τιμή που ανέφερα.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Ναί. Κάπου εκεί το βλέπω. Αρκεί να έχει τα προβλήματα που λέει και όχι περισσότερα ή άλλα κρυφά. Επίσης να μην έχει ανοιχτεί από κανέναν άσχετο "ειδικό" και του έχει ..... τα ..... ως συνήθως.
Για αλλαγή όλων των μπουτόνς είχα τιμή από service επίσημο, όχι της Korg, 250 ευρω μάυρα η 220 ευρώ + φ.π.α.

Ολοκληρωμένη δουλειά,μπροστά μου κιόλας χωρίς να απουσιάζω από το σέρβις συν οποιαδήποτε άλλη περίθαλψη χρειάστηκε (ρυθμιση και ενίσχυση του bender)......τελική τιμή 120 ευρώ.

Όλά τα ανταλλακτικά Made in Japan. Όχι china,philippines,watemmalla,amaliada, san antonio spurs....κτλ.

Korgious είπε:
Για αλλαγή όλων των μπουτόνς είχα τιμή από service επίσημο, όχι της Korg, 250 ευρω μάυρα η 220 ευρώ + φ.π.α.

Ολοκληρωμένη δουλειά,μπροστά μου κιόλας χωρίς να απουσιάζω από το σέρβις συν οποιαδήποτε άλλη περίθαλψη χρειάστηκε (ρυθμιση και ενίσχυση του bender)......τελική τιμή 120 ευρώ.
Δεν κατάλαβα. Δύο διαφορετικές τιμές από το ίδιο service ή γιά δύο διαφορετικά πράγματα; Με μπέρδεψες.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Δεν κατάλαβα. Δύο διαφορετικές τιμές από το ίδιο service ή γιά δύο διαφορετικά πράγματα; Με μπέρδεψες.
Επικοινώνησα με το service. Μίλησα με τον υπεύθυνο τεχνικό.

Του δήλωσα την ανάγκη μου..σκέφτηκε...χρουτσου σρουτου το κομπιούτεράκι του..και μου λέει. 250 ευρώ άνευ τιμολογίου, 220 + φ.π.α. με τιμολόγιο.

Που είναι το μπέρδεμα;

Όταν πήρα το Le έσκασα 450 ευρώ για το sampler και τις μνήμες. Τώρα δεν ξέρω εάν και πόσο έχει πέσει η τιμή τους. Απ'ότι ξέρω μπορούν να μπουν στο όργανο και μνήμες όχι αγορασμένες από Bon Studio. Όσοι όμως έβαλαν τέτοιες μνήμες είχαν προβλήματα με κολλήματα του οργάνου γι'αυτό και έβαλα τις original. Τώρα αν ο φίλος σκέφτεται να πάρει το Le με 61 πλήκτρα και πρέπει να πληρώσει εξτρά για όλα αυτά που θέλει να έχει το όργανο πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε ούτε να το σκέφτεται. Με τα λεφτά που θα δώσει συνολικά για να το φτιάξει θα μπορούσε να πάρει ένα σωρό άλλα όργανα. Πχ το Tr που έχει την ίδια φιλοσοφία,παρόμοιους ήχους και κυρίως δεν παίρνει τις smart media κάρτες που παίρνει το Le και δε μπορείς να τις βρεις πουθενά.

Korgious είπε:

Όλά τα ανταλλακτικά Made in Japan. Όχι china,philippines,watemmalla,amaliada, san antonio spurs....κτλ.
Εγώ δεν κατάλαβα πως η τελική τιμή ήταν 120 ευρώ. Το 250 μαύρα ή 220 + φπα που κολλάει;

Korgious είπε:
Που είναι το μπέρδεμα;
Στο δεύτερο σκέλος που έγραψες και κοστίζει 120:

...

Ολοκληρωμένη δουλειά,μπροστά μου κιόλας χωρίς να απουσιάζω από το σέρβις συν οποιαδήποτε άλλη περίθαλψη χρειάστηκε (ρυθμιση και ενίσχυση του bender)......τελική τιμή 120 ευρώ...

Τα 120 ευρώ ήταν service άλλης εταιρίας.

Συν ότι έγραψα για την παρουσία μου δίπλα τους,τα αυθεντικά ανταλλακτικά και την όποια περίθαλψη.

Συγγνώμη αν δεν το έγραψα καταννοητά.

Οι προηγούμενες τιμές ήταν από άλλη εταιρία service στην οποία είχα αποτανθεί για το ίδιο θέμα με το le.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τόση ώρα μιλάμε τα ίδια άτομα εκτός από αυτόν που άνοιξε το θέμα και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν τον ενδιαφέρει το όργανο ή όχι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back