- Πόντοι
- 6
Παιδιά καλησπέρα ! Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω ρυθμούς κυρίως η καινούργιους ήχους σε Korg pa300?
Δυστυχώς με αυτό το μοντέλο που πήρες έμπλεξες ειδικά αν έχεις σκοπό να παίξεις κάπου λάιβ.... την έκατσες που λέμε, αν το πήρες για να μάθεις σπίτι εισαι οκ.Σ ευχαριστώ παρά πολύ φίλε μου, πολύ αναλυτικός κ κατατοπιστικός! Κ πως μπορώ να βρω αυτούς τους ήχους οργάνων η ρυθμούς…αυτό είναι το θέμα μου…
Έχεις δίκιο σ αυτο που λες! Μου το έχουν πει αρκετοί ότι είναι δύσκολο να βρω για το συγκεκριμένο! Ευτυχώς το έχω για το σπίτι εκμάθηση κ για παρεΐστικα περιστατικά αλλά όσο μαθαίνω κ προχωράω θέλω κ κάτι διαφορετικό, αλλά δεν είναι εύκολο να το βρω…Δυστυχώς με αυτό το μοντέλο που πήρες έμπλεξες ειδικά αν έχεις σκοπό να παίξεις κάπου λάιβ.... την έκατσες που λέμε, αν το πήρες για να μάθεις σπίτι εισαι οκ.
υπάρχουν στο νετ αν ψάξεις κ ρυθμοί κ ήχοι.... το θέμα είναι πως θα ακούγονται αυτά που θα βρεις όταν τα φορτώσεις επάνω κ τη δουλεια που χρειαζεται ωστε να ακουγονται σωστα....
εαν επαιρνες ενα μεγαλύτερο μοντέλο (πχ pa600,700,900,1000 κτλ) υπήρχε η δυνατότητα να αγορασεις ενα ολοκληρωμενο σετ κ να τελειώνεις μια κ εξω σε αυτο το θεμα....
τωρα απο εδω κ περα χρειαζεται υπομονη κ ορεξη...?