- Πόντοι
- 6
Παιδιά συγγνώμη για το post αλλα θα θελα βοήθεια σε κάτι...Paizp πλήκτρα εδώ και κάτι χρονια και μόλις αγόρασα ένα αρμόνιο ( KORG Μ3 ) αλλα δεν έχω δουλέψει ξανά σε κάτι τέτοιο όργανο...Ψάχνοντας βρήκα αυτό το forum και έχω χαθεί δεν ξέρω που πρέπει η απευθυνθώ και τι να πω...Έχω κάποιες απορίες με πράγματα όπως το πως κάνω load κάποιους ηχους η πως κάνω ο ίδιος sample κάποιους ηχους που είμαι σίγουρος πως πολλοί ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν αλλα εγώ δυστυχώς αν και χρονια παίζω πιάο συγκεκριμένα δεν έχω ξανασχοληθεί με αρμονια και ειδικά τις korg και όλα αυτά μου φαίνονται κινεζικα...Τώρα πάλι μπορεί να έγραψα και σε ξεκάρφωτο forum δεν ξέρω πάντως ρε παιδιά αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι η να με προσανατολίσει θα το ήμουνα υπόχρεος αν μου στέλνε ένα mail γιατί αν απαντήσει εδώ δεν παίζει να "ξαναμπορεσο" να μπω εδώ...Και που έφτασα στο σημείο να το κάνω το post πάλι καλά να λέμε...Οποτε αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι ας μου στείλει ένα mail στο [email protected] και από κει κανονίζουμε το πως θα γνωριστούμε και που θα μιλήσουμε ( MSN, FACEBOOK, SKYPE κτλ)Αν κάποιος μπορεί και θέλει σας παρακαλώ ας μου στείλει...Ευχαριστώ και συγγνώμη για το post αν ήταν ξεκάρφωτο.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: