review Korg M1 review

Α, σε αυτό που λες συμφωνώ. Ευτυχώς όμως, τα τελευταία VA plug in είναι τόσο καλά, που εμένα μου κόπηκε η όρεξη γενικά για hardware ;D όλα τα hardware υπερτιμημένα μου φαίνονται πλέον  ;D

manosx είπε:
...μου κόπηκε η όρεξη γενικά για hardware ;D
Δεν πειραζει, θα σου ξαναρθει η ορεξη με το πρωτο crash του PC σου, οταν θα διαπιστωσεις οτι δεν μπορεις να παιξεις ουτε νοτα χωρις αυτο και τα αγαπημενα σου VST. Θα σου πρoτεινα να αγορασεις μια μελοντικα καλου κακου, ποτε δεν ξερεις. 8)

Ελα, σου διαλεξα και μελοντικα-φιρμα, απ'την Hammond. Τι αλλο θες? ;D

hammond44_melodica_organ__63684_zoom.jpg

Μη με φοβάσαι, από όλα έχει το κατάστημα  8) και σύνθια και σάμπλερ και απόλα  8) και πάνω από όλα εμπειρία στα PC, τελευταίο πρόβλημα πρέπει να ήταν το 2006, το οποίο φυσικά και έλυσα στο ίδιο session  ;) τι διάλα, στα windows 98 και τα ετοιματζίδικα του plaisio είμαστε;  ;D

Εχεις και συ το M50 αν δεν κανω λαθος? 8)

Edit:

Γραψε λαθος, σε μπερδεψα με τον stavros_d80.
:P

Οχι, ωραίο μηχανάκι όμως, αυτό είχα στο μυαλό μου όταν έλεγα για εναλλακτική του M1.

Αν και κάποια μοντέλα έβγαλαν προβλήματα. Αυτό στο Μ1 πρέπει να το αναγνωρίσουμε, ήταν σκυλιά, τανκ, τον αψόφαντο είχαν  ;D

Κατά καιρούς δούλεψα με διάφορα, για μένα όμως πλέον software και ξερό ψωμί. ;D Ο καθένας ότι γουστάρει βέβαια  :)

Ειναι φανταστικο synth το Μ50. Με λιγα λογια ειναι ενα Μ3 χωρις το sampler, enough said. 8) Χτυπαω ξυλο μονο μη μου παθει κατι γιατι μ'αυτα που ακουω και διαβαζω για το Ελληνικο service με πιανει κρυος ιδρωτας.
hot.gif

Waterfall-K είπε:
Ειναι φανταστικο synth το Μ50. Με λιγα λογια ειναι ενα Μ3 χωρις το sampler, enough said. 8) Χτυπαω ξυλο μονο μη μου παθει κατι γιατι μ'αυτα που ακουω και διαβαζω για το Ελληνικο service με πιανει κρυος ιδρωτας.
hot.gif
Ωρα να το αντικαταστησεις με το Krome  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Waterfall-K είπε:
Αν μου το κανει καποιος δωρο δεν θα αρνηθω παντως...
Λογικα θα ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα και σε clavie απο το ψευτικο Μ50

Το κλαβιε του Μ50 δεν ειναι ψευτικο, ειναι μαλακο. Να ξερουμε τι λεμε. Οσο για το κλαβιε του Kronos, ενα απο τα προβληματα που εχουν αναφερθει ειναι και στο κλαβιε του. Ναι, αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες και στα ακριβοτερα synths. Ελπιζω το Kronos X να μην εχει τα ιδια κολληματα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωπα ζηταω συγνωμη Krome ηθελα να πω  ;D ;D ;D ;D

το διορθωσα  ;)

Waterfall-K είπε:
Το κλαβιε του Μ50 δεν ειναι ψευτικο, ειναι μαλακο. Να ξερουμε τι λεμε.
Ψευτικο man και πολυ μαλιστα  :P :P :P

Το κλαβιε του Μ50 δεν ειναι ψευτικο, ειναι μαλακο.

Μαλ... μη πω τι ειναι..... και μιση:(
[/QUOTE]

Όντως το κλαβιέ στα φτηνά workstation είναι χάλια, το τρώνε μέχρι και τα φτηνά controllers των 300 ευρώ. Και όντως το Kronos είχε πρόβλημα στα βαρυκεντρισμένα, το KronosX λογικά δεν πρέπει να έχει.

Το M3 το 73 πάντως είχε πολύ ωραίο κλαβιέ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back