axtarmas είπε:
Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Εντάξει, να επανακυκλοφορήσουν τα παλιά όργανα. Αλλά γιατί να είναι μονοφωνικό; Θα μπορούσε να είναι πολυφωνικό και όποιος ήθελε θα το έπαιζε είτε ώς πολυφωνικό είτε ώς μονοφωνικό αφού τα περισσότερα πολυφωνικά σύνθ δίνουν δυνατότητα και μονοφωνικών ήχων. Άν το έκαναν έτσι, θα είχαν και περισσότερες πωλήσεις με το να ήταν πολυφωνικά.
Που το ξέρεις οτι θα είχαν περισσότερες πωλήσεις? Σαν το σουπερ-μαρκετ, που επειδη η Βεργίνα εχει περισσότερες μπυρες στην προσφορα της, την προτιμάμε έναντι της Αλφα (και ας είναι χειρότερη ;D )?
Εχουμε εδω και πόσο καιρο και ανακυκλώνουμε το ίδιο πράμα, που δεν ξέρω από ποιο σύμπαν έχει προέλθει. Βγήκαν καμια 10ρια μονοφωνικά συνθς στην τελευταία ΝΑΜΜ (όλοι θυματα που δε βλέπουν οτι ο κοσμος διψαει για πολυφωνικά :

), και η μόνη κουβεντα που έγινε για όλα αυτά, είναι γιατι δεν εχει περισσότερες φωνες.
Εχω γραψε καμια 20ρια φορες, γιατι τα μονοφωνικά εχουν επικρατήσει εναντι των VA, και γιατι τα VA εχουν επικρατήσει εναντι των πολυφωνικών.
Θελει να μου απαντήσει κάποιος επ'αυτου, ουσιαστικα, και όχι να μου λεει απλά ότι δεν εχω ιδέα από την παγκοσμια αγορα και απο πληκτρα?
Οποιος θέλει ξαναδιατυπωνω (για 21η φορα) την αποψη μου, γιατί δε βγαζουν πολυφωνικά, ωστε να γίνει συζήτηση επ'αυτου.
Αλλά ας μας πει και καποιος που διαφωνεί μαζί μου, που στηρίζει την άποψη πως ο κόσμος διψάει για πολυφωνικα αναλογικα, και πως εξηγεί το γεγονός πως εταιρείες κολοσσοί με εξειδικευμένα τμηματα ερευνας αγορας, δεν το βλέπουν αυτο?
Ενας Dave Smith βγαζει πολυφωνικα, και υπαρχει το εξης γεγονος: Το μόνο συνθεσαιζερ που συνεχίζει να παράγει για πολλά χρονια, είναι το Evolver (μονοφωνικό - το πρωτο που εβγαλε με την καινουρια εταιρεία). Prophet08, Polyevolver κτλ, εχουν σταματήσει από την παραγωγη.