- Πόντοι
- 18
Άρα δεν υπάρχει ήδη αυτό που θέλω, διότι μιλάμε για επανεκδόσεις οργάνων και όχι λογισμικού και δεν θέλω το Μ1 σε λογισμικό αλλά έτσι όπως το γνώρισε ο κόσμος, σαν αυτόνομο όργανο.cyclops είπε:Υπάρχει ήδη αυτό που θες, αλλά σε VST.
Το "ξέρω" από άποψη απλής λογικής. Π.χ. εγώ δεν θα έδινα ποτέ τα χρήματα που θα ζητήσουν για ένα τέτοιο όταν αυτό θα είναι μονοφωνικό, άν όμως είναι πολυφωνικό τότε αλλάζει το πράγμα. Και φυσικά, δεν εξαρτώνται οι πωλήσεις από ένα μόνο άτομο-πελάτη-εμένα, αλλά δεν είμαι ο μοναδικός που σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Απλή λογική. Στην εποχή μας που βγαίνουν όργανα με τεράστιες πολυφωνίες στις οποίες έχουν συνηθίσει όλοι να πληρώνουν αξιοσέβαστα ποσά, τα μονοφωνικά τους μοιάζουν και είναι πανάκριβα. Θα τα αποκτήσουν 20-30 πορωμένοι μεσήλικες και αυτό είναι, μετά στα μεταχειρισμένα θα κυκλοφορούν σε χαμηλότερες τιμές.Που το ξέρεις οτι θα είχαν περισσότερες πωλήσεις? Σαν το σουπερ-μαρκετ, που επειδη η Βεργίνα εχει περισσότερες μπυρες στην προσφορα της, την προτιμάμε έναντι της Αλφα (και ας είναι χειρότερη ;D )?

Αυτό που θα έχει πλάκα πάντως θα είναι αν μπορούμε να μάθουμε πόσα κομμάτια θα κατασκευάσουν για να πουλήσουν οι εταιρίες και πόσα από αυτά τελικά θα πουληθούν. 100; 300; ¨η μήπως μερικές χιλιάδες όπως κατασκευάζουν τα πολυφωνικά-ψηφιακά όπως π.χ. motif τα οποία οι πολλοί αγοράζουν; Και μόνο τα νούμερα παραγωγής των οργάνων, δείχνουν ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν μονοφωνικές επανεκδόσεις αλλά θέλουν νέες τεχνολογίες. Τώρα βέβαια το πόσο νέα τεχνολογία είναι η awm, αυτό είναι άλλου παπά(ρα) ευαγγέλιο...