- Πόντοι
- 398
Για τους λατρεις και οχι μονο ολα μαζεμενα σε special price!
Την κατάρα μου να έχουν...αθάνατη ατάκα γνωστού .Η συνεχής αναβίωση νεκρών θρύλων μέσω τού softwares έχει πάρει διαστάσεις ψυχαναγκαστικου νοσταλγικού αυνανισμού.
149€Η συνεχής αναβίωση νεκρών θρύλων μέσω τού softwares έχει πάρει διαστάσεις ψυχαναγκαστικου νοσταλγικού αυνανισμού.
Now that's what I call a good business!149€
Θα πάρει δηλαδή καμμία 100αρια εκατομμύρια από κολλημένους με τις αναμνήσεις τους ειδικά του δυτικού κόσμου μουσικούς.
Η τιμη για το πλήθος των οργάνων ειναι σουπερ, ειδικά απο τη στιγμη που μπήκε μέσα και το Trinity. Το συγκεκριμένο synth για μενα αποτελούσε όνειρο απο τοτε που πρωτοβγήκε και αξιώθηκα να παίξω αρκετα με αυτό επειδη ο ιδιοκτήτης ενος προβαδικου που πηγαινα στα νιατα μου ειχε ενα.
που μας εφεραν ομως;;; να βλεπουμε 99,90 Ε και να λεμε,,,Κατάφεραν να φέρουν το Trinity μετά τα Triton και Extreme.
Δεν παίζει να το έχω με την καμμία.
Aged.
Ούτε να το ακούσω δεν θέλω
99€...149€...99 να είναι οι ώρες τους
Το TRITON VST στο le το triton μου είναι mapped by default. Δουλευεί.Παντοτε θα δίνουν μια τιμή που θα φαίνεται σούπερ. Είναι σπουδαγμένοι εκεί στο σέιλς και στο μαρκετιννν
Μια ερώτηση.
Midi learn έδωσαν ή θα το δουλέψει ο χρήστης με το midi implementation του hardware.
Και φυσικά η απάντηση είναι η δεύτερη.
Εν έτει 2025 ...
Αγου είπα ότι πατάει στην ήδη υπάρχουσα χαρτογράφηση του Midi.Το TRITON VST στο le το triton μου είναι mapped by default. Δουλευεί.![]()
Αγου είπα ότι πατάει στην ήδη υπάρχουσα χαρτογράφηση του Midi.
Δεν δίνουν την δυνατότητα του midi learn.