new product KORG Collection 6 VST

Νέα προϊόντα
Πολύ καλή τιμή θα έλεγα. Ιδιαίτερα αν ξέρεις και μπορείς να παίζεις όπως αυτοί στο video, είναι εργαλείο:p Αρε trinity αθάνατο!

mmmmm!!!!!
not bad!!! Αν και καπου εχω οοολους τους ηχους... Του Triton!
(kai tou M3, (μια φορα εχω παιξει σε korg, (Μ3,) τότε, στα Ελληνιστικα χρόνια!!!!!!!!!! ακομα θυμαμαι τη τελεια αισθηση των πληκτρων του)!
θα το επαιρνα το πακετακι!

Οι αναμνήσεις σε digital.
Μιλάμε για όλο το πακέτο.
€€€€ που πήραν και αυτοί τοτε...
Korg TR, Trinity, Oasys, Polysix, Wavestation

Last edited:
Στο sgx δεν υπάρχει η ζωντάνια.
Και αν μεταφέρεις τα δύο χέρια στο C3 και πάνω τα ηχητικά έρχονται μπουκωμένα και παραμορφώνονται.

Κατάφεραν να φέρουν το Trinity μετά τα Triton και Extreme.
Δεν παίζει να το έχω με την καμμία.
Aged.
Ούτε να το ακούσω δεν θέλω 🤣

99€...149€...99 να είναι οι ώρες τους

Last edited:
Η συνεχής αναβίωση νεκρών θρύλων μέσω τού softwares έχει πάρει διαστάσεις ψυχαναγκαστικου νοσταλγικού αυνανισμού.

Η συνεχής αναβίωση νεκρών θρύλων μέσω τού softwares έχει πάρει διαστάσεις ψυχαναγκαστικου νοσταλγικού αυνανισμού.
149€
Θα πάρει δηλαδή καμμία 100αρια εκατομμύρια από κολλημένους με τις αναμνήσεις τους ειδικά του δυτικού κόσμου μουσικούς.

149€
Θα πάρει δηλαδή καμμία 100αρια εκατομμύρια από κολλημένους με τις αναμνήσεις τους ειδικά του δυτικού κόσμου μουσικούς.
Now that's what I call a good business!

Η τιμη για το πλήθος των οργάνων ειναι σουπερ, ειδικά απο τη στιγμη που μπήκε μέσα και το Trinity. Το συγκεκριμένο synth για μενα αποτελούσε όνειρο απο τοτε που πρωτοβγήκε και αξιώθηκα να παίξω αρκετα με αυτό επειδη ο ιδιοκτήτης ενος προβαδικου που πηγαινα στα νιατα μου ειχε ενα Trinity V3 και με άφηνε να το σκαλίζω. Αν δεν είχα αγοράσει προ λιγου καιρού το Collection 5, θα το ειχα χτυπήσει ηδη το bundle.

Και σας δικαιωνω με το παραπάνω βεβαια, η Korg μας χτυπάει στη νοσταλγία για να μας τα πάρει.

Παντοτε θα δίνουν μια τιμή που θα φαίνεται σούπερ. Είναι σπουδαγμένοι εκεί στο σέιλς και στο μαρκετιννν

Μια ερώτηση.
Midi learn έδωσαν ή θα το δουλέψει ο χρήστης με το midi implementation του hardware.
Και φυσικά η απάντηση είναι η δεύτερη.
Εν έτει 2025 ...

Η τιμη για το πλήθος των οργάνων ειναι σουπερ, ειδικά απο τη στιγμη που μπήκε μέσα και το Trinity. Το συγκεκριμένο synth για μενα αποτελούσε όνειρο απο τοτε που πρωτοβγήκε και αξιώθηκα να παίξω αρκετα με αυτό επειδη ο ιδιοκτήτης ενος προβαδικου που πηγαινα στα νιατα μου ειχε ενα.

Για ποτέ μιλάς;

@Costas Siachamis Σχεδον 25 χρονια πισω, αρχές 00s. Ειχε ηδη βγει το Triton αλλα αγάπησα αυτο που μπορούσα να αγγίξω, οχι το άπιαστο όνειρο (και το Trinity ακομα θεωρούταν οργαναρα εννοειται).

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να μπορείς να έχεις όλα αυτά τα όργανα στη διάθεσή σου με τη μορφή VST και τέτοια πιστοτητα. Θα παραθέσω πάλι στο νήμα ένα κομμάτι που είχα φτιάξει αποκλειστικά με το Triton VST

Κατάφεραν να φέρουν το Trinity μετά τα Triton και Extreme.
Δεν παίζει να το έχω με την καμμία.
Aged.
Ούτε να το ακούσω δεν θέλω 🤣

99€...149€...99 να είναι οι ώρες τους
που μας εφεραν ομως;;; να βλεπουμε 99,90 Ε και να λεμε,,,
"ωραια τιμη" γιατι υπαρχουν βιβλιοθηκες με πολυ, πολυ μεγαλυτερο κοστος!!!!!
και ολες αυτες και , αυτη, χτυπανε σε ενα απο τα πιο ευαισθητα σημια. Στη νοσταλγια!

Παντοτε θα δίνουν μια τιμή που θα φαίνεται σούπερ. Είναι σπουδαγμένοι εκεί στο σέιλς και στο μαρκετιννν

Μια ερώτηση.
Midi learn έδωσαν ή θα το δουλέψει ο χρήστης με το midi implementation του hardware.
Και φυσικά η απάντηση είναι η δεύτερη.
Εν έτει 2025 ...
Το TRITON VST στο le το triton μου είναι mapped by default. Δουλευεί. :p

Το TRITON VST στο le το triton μου είναι mapped by default. Δουλευεί. :p
Αγου είπα ότι πατάει στην ήδη υπάρχουσα χαρτογράφηση του Midi.
Δεν δίνουν την δυνατότητα του midi learn.

Αγου είπα ότι πατάει στην ήδη υπάρχουσα χαρτογράφηση του Midi.
Δεν δίνουν την δυνατότητα του midi learn.
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-11-01 133942.png

Δίνει για το arpeggiator:p

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back