Θες να πεις ότι άλλαξε η ηχητική συμπεριφορά της; Όχι λίγη-πολλή προσοχή θέλει η superglue.kwstas79 είπε:Ρε παιδιά δηλαδή ΕΛΕΟΣ με τις superglue, εχούν χάσει φίλοι μου ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ από αυτόν τον όλεθρο στο nut, ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Έχω χάσει κι εγώ χρόνο και υπομονή δουλεύοντας σε τέτοιες κολλήσεις...και πάλι, δεν φταίει η κόλλα.Εγώ μαζί με συχνοτικές ομάδες έχασα και ένα φιλετάκι rosewood σε μια παλιά μου κιθάρα όταν έφυγε ένα νατ κολλημένο με super glue.
Πλάκα κάνει... Στο πλαίσιο "κσύλων" και έτσι...Πνοή και Νύξη είπε:Θες να πεις ότι άλλαξε η ηχητική συμπεριφορά της;
Βρε το ξέρω ότι δεν φταίει η κόλλα.Έχω χάσει κι εγώ χρόνο και υπομονή δουλεύοντας σε τέτοιες κολλήσεις...και πάλι, δεν φταίει η κόλλα.![]()
Τhank god, αν και πάντα με ενδιαφέρουν απόψεις που μπορεί να μου διαφεύγουν.RayDTutto είπε:Πλάκα κάνει... Στο πλαίσιο "κσύλων" και έτσι...
Χμμ, καλα που εβαλε και την σταυροβιδα πισω για το intonation!!!! ;DTamtam είπε:Ούτε στον καβαλλάρη θέλει πολλή κόλλα όμως. Αν βάλεις πολύ, αλλοιώνει τον ήχο, sure thing.
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12376441_926283194126824_3529371064672931150_n.jpg?oh=b41cf71f4f0dea5e207e3c43b58cf477&oe=570E35CB
Αν η βίδα είναι είναι νίκελ, δεν πειράζει. Επίσης σοβαρό ρόλο παίζει το αν είναι δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη, με πλακουτσωτή μύτη ή ξυλόβιδα. Και τέλος, αν έχει λασκάρει ή όχι. ;DHellFire είπε:Χμμ, καλα που εβαλε και την σταυροβιδα πισω για το intonation!!!! ;D