- Πόντοι
- 36
ναι, έχω την καμπίνα με τα 2 δωδεκάρια. Αυτός ο ήχος ήταν ο λόγος να μην πάρω τον κόμπο...! Και που να ακούσεις αυτή την καμπίνα τι κάνει και με άλλους ενισχυτές!!!jkstigma είπε:Τον εχετε δοκιμασει με 2*12 καμπινα koch?
ναι, έχω την καμπίνα με τα 2 δωδεκάρια. Αυτός ο ήχος ήταν ο λόγος να μην πάρω τον κόμπο...! Και που να ακούσεις αυτή την καμπίνα τι κάνει και με άλλους ενισχυτές!!!jkstigma είπε:Τον εχετε δοκιμασει με 2*12 καμπινα koch?
σιγα μη καταλαβεις απο το youtube την διαφορα......ρε παιδια ανεβαστε κανα videaki με τα αλλαγμενα ηχεια να δουμε πως ακουγετε !!!!με τις λαμπες JJ anti gia TAD
+50000... τόσες φορές έχω δει κόσμο να διαμορφώνει εντελώς λανθασμένη άποψη από το Youtube που φτάνω σε σημείο να λέω πως σε αυτόν τον τομέα περισσότερο κακό κάνει παρά καλό.Superfunk είπε:σιγα μη καταλαβεις απο το youtube την διαφορα......
ευχαριστώ!bloody_sunday είπε:Σόρι που πετάγομαι κι εγώ αλλά δε βρίσκω τη συνταγή για λεμονάτο του Μάραθον. :
Ηρακλή η δικιά μου απάντηση σε αυτά που ρωτάς είναι γραμμένη στο παρόν θρεντ.
To Τonker έχει 102db/W/m και είναι στα 150W ενώ αυτό του κόμπο Koch, όπως σημείωνα 9 σελίδες πριν, μετά από μια έρευνα που είχα κάνει στο site της www.sica.it πρέπει να έχει γύρω στο 96 και 60W. Aυτό σημαίνει από πλευράς ευαισθησίας πως αν δώσεις και στα δυο μεγάφωνα ένα watt και μετρήσεις το SPL σε απόσταση ενός μέτρου, το Tonker θα παίζει με 102db και το Κοch με 96. Πρακτικά, όπως έγραφα και πριν στο παρόν θρεντ, εγώ είχα διαπιστώσει πως όταν μπει το Tonker, για να παίξει το ίδιο δυνατά με το "μαμίσιο" πρέπει να γυρίσεις το volume κατά ένα με ενάμισι νούμερο προς τα κάτω. Η διαφορά ισχύος τους σημαίνει πως το Tonker θα αντέξει πολύ μεγαλύτερη είσοδο πριν καταστραφεί, και πως θα αρχίσει να παραμορφώνει πολύ αργότερα από το Koch.IraklisZS είπε:απο ό,τι καταλαβαίνω, αφού το ηχείο στον laney μου ειναι ευαισθησίας 95db και το τονκερ 102db, θα εχω μεγάλη διαφορά στην μέγιστη καθαρή ένταση.
Αναρωτιέμαι αν η επιπλέον ευαισθησία μεγαφώνου πάει "αθροιστικά" δηλαδή θα έχω σχεδόν διπλασιασμό της έντασης αφου η διαφορά πλησιαζει τα 10db.