kkmspm είπε:
Τα plexi cap, anti compression και negative feedback mod.
Aν κρινω απο τα ονοματα των mods,θα σκοτωνει και εννοειται οτι θα ειναι η προτιμοτερη αγορα απο Μαρσαλ μερια...
Λεπτά καθαρά και λασπώδη βρώμικα...
Δεν εχεις αδικο αλλα...
Η καμπινα παιζει ρολο..σημαντικο αλλα εκτος αυτου,υπαρχει στο μυαλο μας παντα ενα all time standard οσον αφορα τα καθαρα και αυτο λεγεται..Fender.
Ο DSL καλος χρυσος αλλα δεν ειναι φεντερ στα καθαρα.
Ωστοσο εχει μια αλητεια και ενα ''very gentle compression'' που προσωπικα μου αρεσει πολυ για καποιες χρησεις και δεν τσιριζει στα πριμα οπως τα φεντεροειδη καθαρα.
Δεν ειναι τυχαιο το οτι πολλοι μεγαλοι κιθαριστες εχουν αυτη τη δυαδα fender-marshall για να επιτυχουν αυτο που θελουν αναλογα το κομματι.
Απο την αλλη θεωρω δεδομενα 2 πραγματα:
ΠΟΤΕ δεν κρινω εναν ενισχυτη παιζοντας τον ενα δεκαλεπτο-μισαωρο.
Εκτος του οτι η σχεση μαζι του θελει ενα προκαταρκτικο παιχνιδι και οχι κατ ευθειαν κρεβατι
ειμαι σιγουρος πια οτι ενας λαμπατος πρεπει να ειναι ανοιχτος και να παιξει καμια ωρα να βρασει τ αυγο.
Μεγαλη διαφορα στον ηχο και δεν ειναι ψυχολογικο το θεμα γιατι..το βλεπω και σε ηχογραφησεις.
Επομενως το να παω να παιξω εναν ενισχυτη ''κρυο'' με τον πωλητη απο πανω,να λυπαται μη...τελειωνουν οι λαμπες,ειναι επισφαλης δοκιμη.
Θελουν χρονο τα πραματα οπως οι σχεσεις... 8)
Βεβαια..το δοκιμαζειν και αλλαζειν ενισχυτας διοτι ετσι μας εγουσταρει ρ αδερφε,ειναι ωραια φαση(την περναμε ολοι)αλλα καθιστα την κριτικη μας σε ενα μηχανημα επισφαλη.
Τελος να πω οτι οι ενισχυτες ''καρφι'' θελουν την αντιστοιχη ''προκαταληψη'' γιατι μ ολα αυτα τα Κιταρ ριγκ,Αμπλιτουμπ κτλ,παιζει καποιος συνεχεια εκει,συνηθιζει,και μετα παει στο Real thing που θελει αντρισα παληκαρια
και του φαινοντα ολα ''καπως'' γιατι στα πισιά..ολα ειναι ευκολα.
Τουλαχιστον εγω αυτο παθαινω οταν παιζω στο σπιτι με το Roland Cube και μετα παω στον Μαρσαλ και παθαινω ενα αρχικο σοκ... :-X