Λοιπον για να ξεφυγουμε απο τα " Κουρμπολογηματα" , ο SF την εκανε την ζημια!!! Πηγα σημερα στην telesound στην Γαλατσιου να ακουσω τους KOCH κ εφυγα με εναν Studiotone χωρις να το καταλαβω!! Κ μαλιστα πηρα αυτον της εκθεσης γιατι δεν αντεχα να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα να στειλει ο Ντουκας!! Απλα εκπληκτικος!! Επαιξα σημερα με το γκρουπακι που εχουμε σε τεραααστιο υπογειο στουντιο κ παθαμε την πλακα μας! Οταν μαλιστα τον συνδεσα με μια Marshall 2χ12 εκει ηταν το κατι αλλο. Κ δεν ειναι οτι δεν ξερω απο καθαρα κ βρωμικα , εχω εναν classic 30 που εχει πολυ καλα καθαρα κ εναν Mesa Dual Rec που σκοτωνει στην βρωμια!! Μαλλον ο Mesa θα παει για πουλημα μιας κ εχω κουραστει απο τα κουβαληματα!! Ειναι βεβαια κ η ταξη Α που δινει αυτην την καταπληκτικη καθαροτητα κ διαυγεια στον ηχο αλλα η τονικη ευελιξια του Sudiotone ειναι πραγματικα απιθανη!Τα δε βρωμικα του ειναι τα πιο ζεστα κ γλυκα που εχω ακουσει απο ενισχυτη!!Ακομα ψαχνομαι με τον ηχο του αλλα εχω πραγματικα ενθουσιαστει απο τωρα!!
Α κ κατι αλλο!! Ο τυπος εκει στην telesound ειναι πραγματικα απιστευτος!! Γυρω στις 2 ωρες με την κιθαρα μου ψαχνομουνα κ δοκιμαζα ( η αληθεια ειναι πως απολαμβανα ) τους ενισχυτες , με καφεδακι κ κουβεντουλα, πραγματικα αισθανθηκα ανετα απο την αρχη πραγμα που στα περισσοτερα μουσικα καταστηματα δεν συμβαινει! Δεν κανω διαφημηση , εξαλλου πρωτη φορα πηγα εκει κ μαλιστα εμαθα την υπαρξη του απο το noiz! Πρεπει αυτα τα μαγαζια κ τους ανθρωπους να τους στηριζουμε!! K μαλιστα τον Studiotone τον αγορασα φθηνοτερα απο τον Thoman!!!
Αυτα κ καταγγελω δημοσια τον SF για ηθικη αυτουργια στην αναλωση του χριστουγενιατικου μου δωρου!!! ;D ;D