lambrosgg είπε:
Έχεις απόλυτο δίκιο μενέλαε, αλλα άλλο ενα μάθημα και άλλο ευρώ.
Εγώ πάντως θα πλήρωνα πολλά ευρώ για να περάσω συγκεκριμένα μαθήματα! ;D ;D ;D
Πάντως, χωρίς να έχω καμία νομική γνώση, αυτά που λέει ο bloody_sunday μου φαίνονται λογικά.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα δικιαώματά σου ως καταναλωτής εξαρτώνται από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γράψει στο πίσω μέρος της απόδειξης ένας επιχειρηματίας. Πιο πολύ για αποτροπή του καταναλωτή να το κυνηγήσει μου κάνει, αν προκύψει το "μοιραίο"...
Δεν μπορώ να διανοηθώ πχ ότι το πάρκινγκ που αφήνεις το αυτοκίνητό σου δεν θα έχει καμιά ευθύνη αν το βρεις με σπασμένο παρμπρίζ, επειδή το χαρτάκι γράφει από πίσω ότι δεν έχει ευθύνη το μαγαζί...
Έτσι και τώρα. Δεν μου κάνει λογική ότι δικαιούται κάποιος 59 ευρώ αποζημίωση αν έστειλε κιθάρα και ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ κιθάρα!
Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να φτάσει μια κιθάρα χτυπημένη ας πούμε: Το πρώτο εμπεριέχει ΔΟΛΟ, το δεύτερο είναι ατύχημα!
Είναι λογικό ρε παιδιά να χρειάζεσαι ασφάλεια για να μην προκύψει ΔΟΛΟΣ από την εταιρία? Ασφάλεια πληρώνεις για τα ατυχήματα, όχι για να πραγματοποιηθεί η στοιχειώδης υπηρεσία!
Λάμπρο, το παράδειγμά σου με το πλαίσιο είναι τελειως άτοπο. Την εγγύηση σου τη δίνει για την περίπτωση που το laptop σου ΧΑΛΑΣΕΙ! Αλλα η αντιστοιχία με το maze, είναι σαν να του έδωσαν το κουτί χωρίς το laptop μέσα!
Η λογική μου maze λέει ότι μπορείς να βρεις το δίκιο σου, αν
αποδείξεις ότι παρέδωσες κιθάρα και
δεν έφτασε κιθάρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που "κολλάει" η ασφάλεια, θα ήταν παγίδα να το διαπραγματευτείς σε τέτοιο επίπεδο...