Εσυ γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με τη μουσική;

Γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με τη μουσική;

• Έχω όνειρα, Χρήματα, φήμη και αναγνώριση της αξίας μου

• Βρίσκει η δημιουργικότητα μου μια διέξοδο παίζοντας ένα όργανο, φτιάχνω κάτι

• Γιατί κανείς δεν παίζει μουσική που να μου αρέσει, μόνο η δική μου μουσική μου αρέσει

• Μου αρέσει αν παίζω καταξιωμένη μουσική άλλων, παίζω τη μουσική των ινδαλμάτων μου

• Υπηρετώ την τέχνη, παίζω από ανάγκη έκφρασης

• Μου αρέσει να βγαίνω στη σκηνή, έτσι βρίσκω εύκολα γκομενάκια

• Για το μεροκάματο

• Αναζητώ το απόλυτο TONE

Results are only viewable after voting.
Ο συγκεκριμένος μπορεί να έκανε.Η πλειοψήφια όμως των ξυλουργών....όταν φτιάχνουν καρέκλες ίδιες ή χειρότερες με τις δικές μου....που δεν είμαι ξυλουργός.....δεν έκαναν τίποτα απολύτως σπουδαίο.
Για αυτούς τους ξυλουργούς , συνεχίζω να κάνω καρέκλες (μουσική)
Νομιζω αδικεις τους ξυλουργους εδω, αλλα για τους μουσικους μαλλον δεν εχεις αδικο.
Δυσκολευομαι να πιστεψω βεβαια οτι το κινητρο σου ειναι να εισαι καλυτερος απο τους κακους και αυτο ακριβως γιατι εχεις το κριτηριο να εκτιμησεις τη συγκεκριμενη καρεκλα.

Για να απαντησω κ στην ερωτηση του θρεντ νομιζω η μουσικη, οπως τουλαχιστον την αντιμετωπιζουμε οι περισσοτεροι εδω, καλυπτει ενα πολυ ευρυ φασμα ενδιαφεροντος και καλυπτει και πολλες αναγκες.
Πχ
Να περασεις την ωρα σου: ακους μουσικη,
Να καλυψεις τη διψα σου για γνωση: μαθαινεις θεωρια,
Να πεταξεις λεφτα: ψαχνεις να αγορασεις ακομα μια στρατ ή ενα πεταλι.
Να ψωνιστεις: ονειρευεσαι οτι εχεις επιτυχημενη μπαντα ή εχεις μπαντα κ συμπεριφερεσαι σαν να ειναι επιτυχημενη anyway
Να καλυψεις την αναγκη σου για νερντοσυνη: μελετας τα custom colors της φεντερ το 60 ή ασχολεισαι με τις διαφορες 10-38 με 11-39 ξερω γω.

Ειναι μια ολοκληρωμενη σουιτα ενασχολησης και οσο μεγαλωνεις που αλλαζουν οι συνθηκες και τα ενδιαφεροντα σου δινει περιθωριο να προσαρμοζεις και τη σχεση σου μαζι της.

Υπ αυτο το πρισμα σαν ακροατης ξεκινησα τη σχεση μου με τη μουσικη και αυτο νομιζω οτι παραμενω στην ουσια. Φυσικα περασα (ή περναω) κατα καιρους και απο τις αλλες κατηγοριες του poll (εκτος του μεροκαματου). Ειναι ωραια ομως, και η πραγματικοτητα και το παραμυθιασμα, δεν με βλεπω να το παραταω συντομα.

Νομιζω αδικεις τους ξυλουργους εδω, αλλα για τους μουσικους μαλλον δεν εχεις αδικο.
Δυσκολευομαι να πιστεψω βεβαια οτι το κινητρο σου ειναι να εισαι καλυτερος απο τους κακους και αυτο ακριβως γιατι εχεις το κριτηριο να εκτιμησεις τη συγκεκριμενη καρεκλα.

Για να απαντησω κ στην ερωτηση του θρεντ νομιζω η μουσικη, οπως τουλαχιστον την αντιμετωπιζουμε οι περισσοτεροι εδω, καλυπτει ενα πολυ ευρυ φασμα ενδιαφεροντος και καλυπτει και πολλες αναγκες.
Πχ
Να περασεις την ωρα σου: ακους μουσικη,
Να καλυψεις τη διψα σου για γνωση: μαθαινεις θεωρια,
Να πεταξεις λεφτα: ψαχνεις να αγορασεις ακομα μια στρατ ή ενα πεταλι.
Να ψωνιστεις: ονειρευεσαι οτι εχεις επιτυχημενη μπαντα ή εχεις μπαντα κ συμπεριφερεσαι σαν να ειναι επιτυχημενη anyway
Να καλυψεις την αναγκη σου για νερντοσυνη: μελετας τα custom colors της φεντερ το 60 ή ασχολεισαι με τις διαφορες 10-38 με 11-39 ξερω γω.

Ειναι μια ολοκληρωμενη σουιτα ενασχολησης και οσο μεγαλωνεις που αλλαζουν οι συνθηκες και τα ενδιαφεροντα σου δινει περιθωριο να προσαρμοζεις και τη σχεση σου μαζι της.

Υπ αυτο το πρισμα σαν ακροατης ξεκινησα τη σχεση μου με τη μουσικη και αυτο νομιζω οτι παραμενω στην ουσια. Φυσικα περασα (ή περναω) κατα καιρους και απο τις αλλες κατηγοριες του poll (εκτος του μεροκαματου). Ειναι ωραια ομως, και η πραγματικοτητα και το παραμυθιασμα, δεν με βλεπω να το παραταω συντομα.
Απάντησα ακριβώς στο ερώτημα "γιατί συνεχίζω ".
Προφανώς δεν ήταν ο λόγος που ξεκίνησα.

Γιατί όταν η επαγγελματική μου ενασχόληση έγινε ασύμφορη οικονομικά, έκανα τούμπα της ζωή μου ώστε να δημιουργήσω τις συνθήκες που θα μου επιτρέπουν να το κάνω χωρίς μεγάλο άγχος. Δηλαδή οικονομικό άγχος, γιατί χρονικό υπάρχει. Αλλά αυτό είναι βιώσιμο.

Και επειδή είμαι βέβαιος ότι ο O.P δεν καλύπτεται από αυτή την απάντηση, διευκρινίζω ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν συμβάσεις με την οικογένεια μου. Που μου βγήκαν σε καλό μεν, αλλά συμβάσεις.

Εννοείται ότι υπάρχουν παράπλευρες απώλειες... Αλλά δεν έχω μετανιώσει.

Γιατί όταν η επαγγελματική μου ενασχόληση έγινε ασύμφορη οικονομικά, έκανα τούμπα της ζωή μου ώστε να δημιουργήσω τις συνθήκες που θα μου επιτρέπουν να το κάνω χωρίς μεγάλο άγχος. Δηλαδή οικονομικό άγχος, γιατί χρονικό υπάρχει. Αλλά αυτό είναι βιώσιμο.

Και επειδή είμαι βέβαιος ότι ο O.P δεν καλύπτεται από αυτή την απάντηση, διευκρινίζω ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν συμβάσεις με την οικογένεια μου. Που μου βγήκαν σε καλό μεν, αλλά συμβάσεις.

Εννοείται ότι υπάρχουν παράπλευρες απώλειες... Αλλά δεν έχω μετανιώσει.
Δεν είναι το ζητούμενο να καλυφθώ εγώ από τις απαντήσεις, να ανοίξω μια χαλαρή κουβέντα ήθελα. Από ότι καταλαβαίνω είναι φορτισμένο το ζήτημα για εσένα και το αφήνεις κάπως αινιγματικό, και αυτό θεμιτό

Δεν είναι το ζητούμενο να καλυφθώ εγώ από τις απαντήσεις, να ανοίξω μια χαλαρή κουβέντα ήθελα. Από ότι καταλαβαίνω είναι φορτισμένο το ζήτημα για εσένα και το αφήνεις κάπως αινιγματικό, και αυτό θεμιτό
Για χαλαρή κουβέντα το απάντησα. Δεν είχα πρόθεση για νύξη. Συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. το έγραψα γιατί σε παλαιότερο θέμα που είχα ανοίξει εγώ, είχες κάνει την ερώτηση γιατί ήταν απαραίτητο να συνεχίσει κάποιος να ασχολείται με τη μουσική και να συνεχίσει κάτι που έκανε για πολλά χρόνια. Έτσι φαντάστηκα ότι θα ήθελες κάτι παραπάνω.

Για χαλαρή κουβέντα το απάντησα. Δεν είχα πρόθεση για νύξη. Συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. το έγραψα γιατί σε παλαιότερο θέμα που είχα ανοίξει εγώ, είχες κάνει την ερώτηση γιατί ήταν απαραίτητο να συνεχίσει κάποιος να ασχολείται με τη μουσική και να συνεχίσει κάτι που έκανε για πολλά χρόνια. Έτσι φαντάστηκα ότι θα ήθελες κάτι παραπάνω.
Ότι σε ευχαριστεί Shelter... Και αν έχεις σύνδεσμο για το παλιό θέμα που λες δώσε γιατί πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα

Αξιότιμα μέλη πίνω μια χαλαρή μπύρα είμαι σε διακοπές και βλέπω ότι οι ζέστες δεν σας πτοησαν. Οι καλλιτεχνικες σας ανησυχίες είναι υψηλές. Τα εύγε μου. Πιείτε όμως καμία παγωμένη 🍻

Βασικά μου αρέσει να ψωνίζω και να δοκιμάζω μουσικό εξοπλισμό. Για να το δικαιολογήσω, λέω πως παίζω μουσική...
Που να δεις κάποιοι άλλοι πόσα τέτοια ψώνια έχουμε κάνει για να φτάσουμε να καταλάβουμε ότι όλα, λιγότερα ή περισσότερα, είναι μέσα μας και όχι στα ξύλα και τα μηχανήματα...

Γιατί οι γυναίκες ή που δε μού κάθονται, ( διάβαζε: τρώω Χ αβέρτα ) , ή που εγώ δεν έχω τα κουράγια που είχα να τις κυνηγώ ακόμα, ή που πέρασε η Chad χρυσή εποχή μου, ή που κι εγώ ο ίδιος έχω χάσει σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον μου γι αυτές ( αναπόφευκτη αποδόμηση κι απομυθοποίηση λόγω μακρόχρονης τριβής μαζί τους ), βλέπω τις επιλογές μου για ευδαιμονία , τουλάχιστον σαρκικής φύσης , να συρρικνώνονται επικίνδυνα. Ο εν μέρει κοινωνικός αποκλεισμός των αόρατων μεσηλίκων , η αναμενόμενη πτώση της νεανικής κυριαρχίας κι υπεροχής, όσο απομακρύνεσαι από το μάτι τού κυκλώνα, είναι μια σκληρή πραγματικότητα, με την οποία παλεύω ακόμα.
Η ζωή από δομικής άποψης, δείχνει ΑΚΟΜΑ να ευνοεί και να είναι φτιαγμένη και συγχωρητική, γύρω από τις ηλικίες 25-45.
Η μουσική , τα βιβλία, ο κινηματογράφος κι οι τηλεοπτικές σειρές δίνουν μια ασφαλή , ίσως και επιτακτική πλέον, διέξοδο και βαλβίδα εκτόνωσης στην λίγο-πολύ μοιραία κρίση της μέσης ηλικίας.
Με θεωρώ ευλογημένο , πυ μπορώ να βρίσκω τέτοια βαθιά ικανοποίηση με τη μουσική. Η μοναχικότητά της καμιά φορά με ενοχλεί βέβαια, το ότι με απομονώνει σχετικά, , γιατί η μουσική είναι , θα ΄πρπε να είναι, ομαδικό σπορ. Ελπίζω να το κερδίσω αυτό στην πορεία...Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ψήφισα το 2 και το 5, αλλά δεν υπάρχει η επιλογή που ταιριάζει για να εκφράσει γιατί συνεχίζω.
Τη γράφω όμως για να την ξέρετε.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. :ninja:💪

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back