- Πόντοι
- 38
...όταν λέω "από πρώτο χέρι" εννοώ μέσω αδελφής και πατέρα που η νομική τους εμπειρία αθροιστικά ξεπερνάει τα... 64 χρόνια.
Τί νομίζεις ότι περιμένει να δει ο αλητάκος που βούτηξε την κιθάρα για να χεστεί? Διάλογο ή τον Κούγια? Αμα σκεφτεί ότι έτσι και τον πάρουν χαμπάρι θα τον σαπίσουνε, να δεις πως θα επιστρέψει η κιθάρα.menelaos είπε:αλλά τώρα "1-2 ντεγλέρια φίλους"...... έλεος..............
Κοίταξε, γνώμη μου είναι ότι το επίπεδό σου δεν καθορίζεται από το επίπεδο των άλλων. Αν ήταν έτσι θα πιάναμε όλοι τα πιστόλια με την ηλιθιότητα γύρω μας. Γιατί κι εμένα με έκοψε ένας καθηγητής πριν 5 μήνες σ'ενα μάθημα που είχα γράψει καλά, και είχα δίκιο. Τι έπρεπε να κάνω; Να τον απειλήσω ότι θα του κάνω το αμάξι καλοκαιρινό;lambrosgg είπε:Τί νομίζεις ότι περιμένει να δει ο αλητάκος που βούτηξε την κιθάρα για να χεστεί? Διάλογο ή τον Κούγια? Αμα σκεφτεί ότι έτσι και τον πάρουν χαμπάρι θα τον σαπίσουνε, να δεις πως θα επιστρέψει η κιθάρα.αλλά τώρα "1-2 ντεγλέρια φίλους"...... έλεος..............
Το συγκεκριμένο θέμα ήταν πιο πολύπλοκο γιατί ήταν απο γερμανία και αν κατάλαβα καλά το γερμανικό ταχυδρομιο θα αποζημιώσει τον πελάτη εφόσον το δέμα χάθηκε μεταξύ γερμανίας και ελλάδας.maze είπε:λοιπον παιδια οπως εψαχνα στο νετ βρηκα αλο ενα παρομοιο θεμα οπου εμπλεκεται η speedex.οποιος θελει να δει την καταληξη μπορει να δει εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=11372&page=10
διαβαστε το μεγαλο post και θα καταλαβετε περι τινος προκειται.εγω πηρα κουραγιο παντως...
αν βαλανε μυαλο ειναι καλο για μενα.αλλα απο οτι φαινεται δεν βαλανε με αυτα που γινονται.στο συγκεκριμενο θεμα που που ποσταρα,η εθνικη επιτροπη τηλεποικινωνιων και ταχυδρομειων καλεσε τη speedex να απολογηθει γιατι παρεδωσε ενα δεμα το οποιο ηταν πιο ελαφρυ απο οτι θα επρεπε..lambrosgg είπε:Το συγκεκριμένο θέμα ήταν πιο πολύπλοκο γιατί ήταν απο γερμανία και αν κατάλαβα καλά το γερμανικό ταχυδρομιο θα αποζημιώσει τον πελάτη εφόσον το δέμα χάθηκε μεταξύ γερμανίας και ελλάδας.λοιπον παιδια οπως εψαχνα στο νετ βρηκα αλο ενα παρομοιο θεμα οπου εμπλεκεται η speedex.οποιος θελει να δει την καταληξη μπορει να δει εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=11372&page=10
διαβαστε το μεγαλο post και θα καταλαβετε περι τινος προκειται.εγω πηρα κουραγιο παντως...
Επίσης το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε το 2003. θα έχουνε βάλει περισσότερο μυαλό οι courrier απο τότε.
Εγώ πάντως θα πλήρωνα πολλά ευρώ για να περάσω συγκεκριμένα μαθήματα! ;D ;D ;Dlambrosgg είπε:Έχεις απόλυτο δίκιο μενέλαε, αλλα άλλο ενα μάθημα και άλλο ευρώ.
Αυτον εδώ είχα υπόψη όταν έλεγα 1-2 ντεγλέρια φίλους σου. ;D ;D ;D ;DRoom101 είπε:Ρε μην ακους... Πηγαινε στο μαγαζι, ποσοι θα δουλευουν εκει??? Πιαστους με δυο φιλους σου και κολλας τους τη μουρη σου στο πεζοδρομιο.. ''Το ξερω κερατα ότι εσυ την πηρες'' ''Που την έχεις???''... Όταν το έννομο κράτος δεν σε προστάτευει απο παραβατικές συμπρεριφορες πάρε το νόμο στα χέρια σου... Όταν σε προστατευει ηρεμα για να μην καταντησουμε και Βιρμανια στα χρονια του Ραμπο ΙV...
IANAL [ * ]wasted είπε:Κατ΄αρχήν μην κάνεις χρόνο και κάνε τους άμεσα ένα εξώδικο, που θα αναφέρεις τα πραγματικά περιστατικά, ότι τους θεωρείς άμεσα και απόλυτα υπεύθυνους, και ότι προτίθεσαι να προβείς σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια με σκοπό την αποκατάσταση της απώλειας, και μετά βλέπεις...
Σωστος!Επιπλεον επικοινωνησε με τα κεντρικα της speedex στην Αθηνα ή πες τον φιλο σου να παει ο ιδιος απο 'κει και πειτε τους οτι θα κινηθειτε νομικα.Επικοινωνησε με ΕΕΤΤ και ΙΝΚΑ οπωσδηποτε και συμβουλεψου και καποιον νομικο.Ολες οι οικογενειες εχουν απο ενα γνωστο-φιλο-συγγενη δικηγορο.Εκθετεις την κατασταση, αναφερεις οτι ειχες μαρτυρες. Ζητας επισης να σου δωθει επισημως απο την εταιρεια το ονομα του υπαλληλου της που παρελαβε το πακετο σου και να κανουν τις απαραιτητες ενεργειες για να εντοπισουν που και ποιος οφειλεται για την απωλεια σου. Τονιζεις οτι θεωρεις οτι προκειται για κλοπη και απο την στιγμη που μπορεις να αποδειξεις οτι η εταιρεια τους παρελαβε το πακετο σου ολοκληρο η κλοπη του πακετου σου βαραινει αποκλειστικα αυτους, το προσωπικο τους η τους εξωτερικους συνεργατες τους που αυτοι επιλεξαν.
Αν το μονο εργαλειο που εχεις ειναι ενα σφυρι, ολα σου φαινονται για καρφια.kwstas79 είπε:Α να μου χαθείς. Πρόστυχε.IANAL