Κιθαριστες και οι κιθαρες τους

nelscline.jpg

r329916_1486077.jpg

dwg_acl_vhs.jpg

image3.jpg

Να σου πω εγω δεν περιμενα να ξερει εστω και ΕΝΑΣ εδω μεσα αυτον κιθαριστα (οχι τον κιθαριστα που παιζει ντραμς...) ;D ;D

Πολλούς μπορώ να σκεφτώ σαν απάντηση στην ερώτηση του πρώτου ποστ, αλλά θα παραθέσω μόνο έναν, μιας και τον έχω νωπό στη μνήμη μου μετά από συναυλία προ 6 ημερών:

1217858771.png

BBKingLucille.jpg

bb-king-lucille.jpg

SoulisEchoes είπε:
Απλα τα πραγματα!!

RoryGallagher2.gif
Προσκυνω......

Στο ιδιο μοτιβο δεν μπορω να φανταστω αυτον τον κυριο με μη-Stratacasterοειδη κιθαρα (και ας μην ηταν ολες τους Fender):

SRV.jpg

Superfunk είπε:
Να σου πω εγω δεν περιμενα να ξερει εστω και ΕΝΑΣ εδω μεσα αυτον κιθαριστα (οχι τον κιθαριστα που παιζει ντραμς...) ;D ;D
Xaxa, εγω τι να πω που ειδα το ποστ! Αργησα να το καταλαβω!

....Πες μου οτι πηγαινες και Rebound!?

Λογω του Howard πηρα την OW Jaguar μου, βεβαια τωρα παιζω surf ....που και παλι με καλυπτει!  ;D

alderbody, RESPECT!

[ψιλο-offtopic]

εχω μια πολυ ωραια ιστορια με τον strummer.

Εχω εναν φιλο που ηταν ανεκαθεν, παιδιοθεν, κλπ_οθεν Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Σ με clash και οτι αλλο ειxε μεσα ...strummer και την τελευταια φορα που ο Joe περασε απο τη Θεσσαλονικη, εκατσε φαση και ...μετα το gig πηγαν μαζι στο σπιτι του, οπου ο Joe επαθε πλακα με τη συλλογη του και γενικως με την αρρωστια του...

Περιττο να πω πως εννιωσε ο φιλος...

αυτο θα πει ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ...

και λιγο καιρο μετα ο Joe μας αφησε...   :(
  [/ψιλο-offtopic]

bloody_sunday είπε:
Πολλούς μπορώ να σκεφτώ σαν απάντηση στην ερώτηση του πρώτου ποστ, αλλά θα παραθέσω μόνο έναν, μιας και τον έχω νωπό στη μνήμη μου μετά από συναυλία προ 6 ημερών:

1217858771.png
Το ξέρεις ότι σε απεχθάνομαι βαθύτατα, έτσι;

Άσε που βάζω στοίχημα τον Lionheart πως πέρασες απαίσια και δεν έβλεπες την ώρα να φύγεις. :P 8)

alderbody είπε:
[ψιλο-offtopic]

και λιγο καιρο μετα ο Joe μας αφησε... [/ψιλο-offtopic]
Γουρλής ο φίλος σου...δεν χρειάζεται να μας τον συστήσεις!

marathon είπε:
Γουρλής ο φίλος σου...δεν χρειάζεται να μας τον συστήσεις!
Αν σου ελεγε δηλ. ελα σπιτι μου να δεις την φοβερη συλλογη απο κιθαρες και ενισχυτες θα ελεγες οχι; (χωρις πονηρες σκεψεις ε! ;D :D)

Trending...

Νέα θέματα

Back