- Πόντοι
- 18
..προσφατα ακουσα οτι εχουν εξαιρετικα χαμηλο action...εργοστασιακα 2mm στο 12 ταστο. Eχω προβλημα με τα χερια μου εδω και χρονια.. και πλεον βρισκομαι με μια ibanez prestige...με οντως πολυ χαμηλο action αλλα με πολυ setαρισμα και πολυ παιδεμα γενικοτερα. Φανταζομαι λοιπον πως μια κιθαρα που εργοστασιακα εχει τοσο χαμηλο action θα εχει περιθωρια για ακομα πιο χαμηλο με λιγο πειραγμα.
Πριν βιαστειτε..να σας πω πως εχω σοβαρο θεμα με τους τενοντες μου και το χαμηλο action για καποιον "υγιη" για μενα ειναι απλα ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ...οποτε ειναι πολυ σημαντικη η ερωτηση μου και θα ηθελα τη γνωμη σας αν ετυχε ποτε να δοκιμασετε καποια κιθαρα VIGIER..και να τα οσα λενε αληθεουν..
Πραγματικα θα ηταν δωρο θεου για μενα μια κιθαρα η οποια εχει extra χαμηλο action και τα bends γινονται καθαρα
Ευχαριστω
Πριν βιαστειτε..να σας πω πως εχω σοβαρο θεμα με τους τενοντες μου και το χαμηλο action για καποιον "υγιη" για μενα ειναι απλα ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ...οποτε ειναι πολυ σημαντικη η ερωτηση μου και θα ηθελα τη γνωμη σας αν ετυχε ποτε να δοκιμασετε καποια κιθαρα VIGIER..και να τα οσα λενε αληθεουν..
Πραγματικα θα ηταν δωρο θεου για μενα μια κιθαρα η οποια εχει extra χαμηλο action και τα bends γινονται καθαρα

Ευχαριστω