Εννοείς λάθος νότες ή δεν έκανα τα σωστά "mutes";gregg είπε:Επειδη το κομματι ειναι παλια μου αγαπη να πω 1-2 παρατηρησεις.
Οι ηχοι της κιθαρας ειναι καλοι και στο κλιμα του κομματιου. Ομως...το βασικο ριφφ ειναι λαθος παιγμενο :-\ Δωστου λιγη παραπανω προσοχη (οπ'οση ειμαι σιγουρος οτι του εχεις δωσει) και θα το ακουσεις.
Οσον αφορα τη φωνη. Δεν ηταν καλα ερμηνευμενο. Αισθανθηκα λιγο αμηχανο τον τραγουδιστη. Αν "εμπαινε" στο κομματι (κανοντας τα ιδια μικρολαθακια που εκανε) θα ηταν πολυ, μα πολυ καλυτερο γιατι εχει αρκετες δυνατοτητες
(μιλαω σε 3ο προσωπο για τον τραγουδιστη γιατι ειδα κι αλλα βιντεο σου στο youtube που τραγουδας κι ολας - καλες προσπαθειες ολες.)
To sum up, keep it up. Good things will come.
Καλη συνεχεια.
'Οοοοοποτε μπορείς και αν θες, στείλε μου κάποιο link με τις σωστές νότες.gregg είπε:Υπαρχει λαθος στις νοτες. Στο παλμ μιουτ δε με ενοχλησε κατι.
Αχα, οποτε μπραβο και στον vegeterian![]()
Πως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία όμως ε...? Μην με παρεξηγείτε, δεν ζούσα μέχρι πρότινος σε σπηλιά ή κάτι τέτοιο...απλά με γοητεύει το γεγονός ότι, όπως ένας μουσικός της δεκαετίας του '70, του '80 ή και του '90 δεν θα πίστευε πως ήτο δυνατή μια τέτοια συνεργασία* , έτσι και εμείς στο άμεσο μέλλον, να τζαμάρουμε με αγνώστους ανά τον κόσμο - το ξέρω αυτό ήδη συμβαίνει, αλλά εγώ εννοώ να φοράς π.χ. ειδικά γυαλιά με μικροϋπολογιστή και να βλέπεις μπροστά σου τον άλλο, σε 3 διαστάσεις, και η αίσθηση να είναι ότι τζαμάρεις κανονικά σε αληθινό στούντιο με τους κολλητούς σου, αλλά να σε χωρίζουν στην πραγματικότητα χιλιάδες χιλιόμετρα...S3nTiNeL είπε:Ο τύπος που δέχτηκε να το πει είναι από Αμερική και πρώτη φορά κάναμε συνεργασία μέσω internet.