Για να μην μιλάμε υποθετικά, δεν κάνεις έναν κόπο να ανεβάσεις φωτό από το μπράτσο;araxtos είπε:και ξανα λεω ,δε θα φαινόντουσαν γραμμες στο μπράτσο ,αν ηταν πατεντα?
Ακριβώς. Αν σου κάθεται καλά, ξέχνα τα υπόλοιπα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά και κάποιος να το έκανε άταστο, δεν έγινε και τίποτα...
Κοντά είσαι- όχι άλλο μπράτσο, άλλη ταστιέρα θα έλεγα...audiokostas είπε:Επιμένω ότι είναι με άλλο μπράτσο (ebony).
Αν δεις και τις extra τρύπες στο pocket, είναι σίγουρο ότι έγιναν "πειράματα".
Αν σου κάθεται καλά, ξέχνα τα υπόλοιπα.
Μια χαρά φαίνεται.
Λοιπόν σου υπόσχομαι ότι στις επόμενες ημέρες θα σου έχω πλήρες report ;Daraxtos είπε:μια χαρα μου καθεται ,δεν εχω τετοια προβληματα..απλα να ξερω τι εχω.
χαιρομαι που υπαρχει τετοια ομαδα (CSI jazz bass). Ευτυχως που εισαστε κ εσεις ,γιατι ετοιμος ημουν να παω στη Νικολουλη!
Εγώ θέλω να ξέρω γιατί του έχει κολλήσει του Παρτέρη ότι άλλαξε μόνο η ταστιέρα (κάτι αρκετά κοστοβόρο) και όχι όλο το μπράτσο.araxtos είπε:καλώς οκ ,ευχαριστώ πολύ που έψαξες!
Γιατί το headstock έχει τα σωστά decals- δεν έχει επάνω του το serial (σωστό) το οποίο το έχει στο plate (πάλι σωστό) για 62 american vintage RI του 92.audiokostas είπε:Εγώ θέλω να ξέρω γιατί του έχει κολλήσει του Παρτέρη ότι άλλαξε μόνο η ταστιέρα (κάτι αρκετά κοστοβόρο) και όχι όλο το μπράτσο.
Ούτε serial έχει επάνω, ούτε και τίποτα δραματικά διαφορετικό (ή δύσκολα αντιγράψιμο) από τα άλλα Jazz. Όχι ότι παίζει ρόλο, απλώς, να....