- Πόντοι
- 2,148
1 λεπτό πριν, cos_dr είπε
Είσαι έτοιμος.
Μια εβδομάδα ενασχόληση, πάρε και το maschine studio και τον έκανες ρεμπέτη τον jeremy ellis
Εσένα θα σου δώσουν πηλήκιο στρατηγού.το καπέλο το δίνουν μαζί ή όχι?
Μποφόρ??? 3/4 φανταζομαι εννοείς. Ναι λοιπον, ποιο το πρόβλημα? Δεν παίζει το μηχάνημα σε 3/4?όταν λες βάλς δεν λες 3άρι?
Μποφόρ??? 3/4 φανταζομαι εννοείς. Ναι λοιπον, ποιο το πρόβλημα? Δεν παίζει το μηχάνημα σε 3/4?
χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controllerναι την εφαρμογή έχω που μου την δώσανε μαζί με το πλήκτρο Μ32
Μιας μορφής hardware χρειάζεται, ενα οποιοδήποτε controller κατά προτίμηση πληκτροφόρο ή pad-οφόρο.χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controller
Πολλα τα κανεις με το Μ32χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controller
εχω και εγω το α49 αλλα καμια σχεση αν θες να δουλεψεις το worwflow του maschine....Πολλα τα κανεις με το Μ32
Ε δε θα βγάλω και μεροκάματο.εχω και εγω το α49 αλλα καμια σχεση αν θες να δουλεψεις το worwflow του maschine....
εγω μιλαω για επαγγελματικο σετ και ολοκληρωμενη δουλεια εσυ αναφερεσαι μαλλον στον πειραματισμο οποτε μια χαρα το ψαχνεις και ετσι....