Χρησιμοποιεί κανείς Machine?

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Είσαι έτοιμος.

Μια εβδομάδα ενασχόληση, πάρε και το maschine studio και τον έκανες ρεμπέτη τον jeremy ellis

όταν λες βάλς δεν λες 3άρι?

ναι την εφαρμογή έχω που μου την δώσανε μαζί με το πλήκτρο Μ32
χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controller

χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controller
Μιας μορφής hardware χρειάζεται, ενα οποιοδήποτε controller κατά προτίμηση πληκτροφόρο ή pad-οφόρο.

Δεν χρειάζεται το ΣΥΣΚΕΚΡΙΜΕΝΟ hardware απαραίτητα, μπορεί να γίνει midi δρομολόγηση σε οποιοδήποτε hardware.

Απλά είναι πιο πώρωση ας το πούμε να έχεις το ΔΙΚΟ του HARDWARE για να αξιοποιηθούν και οι οθονούλες που είναι χρήσιμες.

Το control όμως, ακόμα και το trigger των pads μπορεί να το κάνει από τα πλήκτρα του M32 που ήδη έχει με τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Πολλα τα κανεις με το Μ32
εχω και εγω το α49 αλλα καμια σχεση αν θες να δουλεψεις το worwflow του maschine....

εγω μιλαω για επαγγελματικο σετ και ολοκληρωμενη δουλεια εσυ αναφερεσαι μαλλον στον πειραματισμο οποτε μια χαρα το ψαχνεις και ετσι....

εχω και εγω το α49 αλλα καμια σχεση αν θες να δουλεψεις το worwflow του maschine....

εγω μιλαω για επαγγελματικο σετ και ολοκληρωμενη δουλεια εσυ αναφερεσαι μαλλον στον πειραματισμο οποτε μια χαρα το ψαχνεις και ετσι....
Ε δε θα βγάλω και μεροκάματο.

Αλλα η αρχικη απορια παραμενει.

Βλεπω 10δες οργανα που δεν φορτωνονται.

Ειναι πολυ κουραστικό να ψαχνεις το καταλληλο οργανο και 9 στα 10 να μην φορτωνονται και να τα χτυπας ξανα και ξανα και να πρέπει να θυμάσαι ποια λειτουργούν και ποια οχι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back