Χρειάζεσαι δώδεκα (12) ηλεκρικές κιθάρες.

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
....Και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε και άλλοι. :LOL:
Και το έκαναν και video,
Συμφωνώ απόλυτα, απλά από τη 12άδα θα έβγαζα τη 12χορδη και την Baritone και θα έβαζα explorer και flying V .
Κατά τα άλλα , από εμένα είναι "Ναι".

Αν ειναι να μαιμουδιζεις οτι στυλ αλλου κιθαριστα υπαρχει, πιθανον.

Αν ειναι να εχεις το δικο σου προσωπικο στυλ, μια ειναι αρκετη.

Προσωπικό στυλ στην κιθάρα είχαν 10-20 άνθρωποι στον κόσμο, σε όλη την ιστορία της κιθάρας.
Οι λοιπόι μαϊμουδίζουν , θέλουν δεν θέλουν. :LOL:

Αν ειναι να μαιμουδιζεις οτι στυλ αλλου κιθαριστα υπαρχει, πιθανον.

Αν ειναι να εχεις το δικο σου προσωπικο στυλ, μια ειναι αρκετη.
Και συμφωνώ και όχι. Με όλες που έχω ακούγομαι το ίδιο.

Και συμφωνώ και όχι. Με όλες που έχω ακούγομαι το ίδιο.
Το κρίσιμο νομίζω (και το λένε κιόλας) είναι κυρίως ΤΙ σε εμπνέει να παίξεις μια κιθάρα.
Επίσης οι ΟΛΕΣ που έχεις είναι οι ίδιες..... :LOL:

Προσωπικό στυλ στην κιθάρα είχαν 10-20 άνθρωποι στον κόσμο, σε όλη την ιστορία της κιθάρας.
Οι λοιπόι μαϊμουδίζουν , θέλουν δεν θέλουν. :LOL:

10- 20 ειναι τα guitar icons, που ειναι αλλη συζητηση.

10-20-30-40 κιθαριστες με προσωπικο στυλ μπορω να σου παραθεσω μονο απο το thrash metal που ακουγα πιτσιρικας, που ειναι μια θλιβερη υπο-υπο-υπο-ανθυπουπουποκατηγορια της κιθαριστικης μουσικης.

Δε χρειαζεται να εισαι guitar god για να παιζεις κιθαρα οπως ΕΣΥ γουσταρεις, περιοριζοντας τις επιρροες και τους ηχους σε αυτα που πραγματικα σε αγγιζουν. Αν βεβαια σου αρεσουν ΟΛΑ τα ειδη της μουσικης ΟΚ, διαφορετικα δεν υπαρχει καμια αναγκη ντε και καλα να εχεις 500 ηχοχρωματα, αν σου αρεσει ενα στυλ μενεις σε αυτο.

Παντως θα ειναι ωραιο τρολ, ξεκινας με smooth jazz στη μπανιερα, το γυρνας σε death metal με τρεμολιες στη BC Rich, καπακι funk στη στρατ, και κλεινεις με etudes στην κλασσικη. Αν δεν πεσει το ακροατηριο στα σκληρα την ιδια στιγμη, ριχνεις και κανα καουμποικο στην tele για encore, και οι dealers της γειτονιας σου θα σε ευγνωμονουν.

Attachments

• IMG_1917.jpeg
    IMG_1917.jpeg
    2 MB · Εμφανίσεις: 0
Ευτυχώς με εμάς τους μπασίστες τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και κυρίως "μαζεμένα" - σε αντίθεση με τους υπερκαταναλωτικούς κιθαρίστες.

Δεν θα φτάναμε ποτέ σε τέτοιες ακρότητες με "12 must" όργανα. Βαριά - βαριά θα θέλαμε τα ακόλουθα για να καλύψουμε μια ευρεία ηχητική παλέτα και να έχουμε διαφοροποιήσεις αναφορικά με το look:
1. Fender Jazz Bass
2. Fender Precision
3. Rickenbacker 4003
4. Music Man Stingray
5. Hofner Violin Bass
6. Fender Tony Franklin Fretless
7. Gibson EB3
8. Dingwall Prima Artist 5strings
9. Fodera Monarch 6

Voila... Πόσο, μα πόσο αυτάρκεις είμαστε σε σχέση με τους κιθαρίστες 😄

Απαντήσεις

Trending...