- Πόντοι
- 16
Τι μέγεθος και τι μάρκα χορδές χρησιμοποιηείτε?Προσωπικα d'addario 9αρες
http://webstrings.com/ez είπε:Και μιά και τόφερε η κουβέντα, γνωρίζει κάποιος αν (πού) μπορώ να παραγγέλνω custom sets?
Μμμμμ...είχα πάρει κάποια σετ απο κεί πιό παλιά αλλά δεν βλέπω option για customized...The Genius Loci είπε:
Oops! :-[ Sorry Ηλία, βλακεία μου, μου είχαν πει σε επικοινωνία ότι σκοπεύουν να δώσουν αυτή τη δυνατότητα στο άμεσο μέλλον (πριν... 2 χρόνια) κι'εγώ το έδεσα. :-\ez είπε:Μμμμμ...είχα πάρει κάποια σετ απο κεί πιό παλιά αλλά δεν βλέπω option για customized...
Thanx anyway!
αυτοι σου φτιαχνουν οτι θες (εχουν ομως μονο ems shipping που ειναι ακριβο και δεν ξερω μετα τι θα παιξει στο τελωνειο)Και μιά και τόφερε η κουβέντα, γνωρίζει κάποιος αν (πού) μπορώ να παραγγέλνω custom sets?
οι καινουργιες χορδες Fender (αυτες στα μοντερνα πακετακια) δεν ειναι οπως οι παλιες που ειχες συνηθισει και φτιαχνονταν στο εργοστασιο της στο Μεξικο,ειναι φτιαγμενες απο την D'Addario (οπως και πολλες αλλες "μαρκες" χορδων).Συνήθως χρησιμοποιώ Fender original bullets pure nickel
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς! Μου άρεσαν αρκετά, δυστυχώς δεν βγάζουν σε 9-46 (που έχω στις περισσότερες κιθάρες). Νομίζω πάντως πως δεν έχουν την ίδια αντοχή με τις Elixir είναι όμως κάπως καλύτερες στον ήχο.Lorda01 είπε:Προσφάτως δοκίμασα curt mangan 10-46 σε μια partcaster και μπορώ να πώ ότι μου άρεσαν πολύ.
Και 'γω για την αντοχή τους άκουσα πολλά, εμένα παραδόξως με έβγαλαν ασπροπρόσωπο σε 5 live και καμιά 10-ρια 4ωρες πρόβες, μέσα σε ένα μήνα(εντάξει, μετά τις άλλαξα ;D).The Genius Loci είπε:Νομίζω πάντως πως δεν έχουν την ίδια αντοχή με τις Elixir είναι όμως κάπως καλύτερες στον ήχο.