- Πόντοι
- 38
Έχω δει αρκετές φορές σε αυτό το Forum να αναφέρεστε σε χειροποίητες ηλεκτρικές. ¶ρχισα κι εγώ σιγά σιγά να μπαίνω στο trip του να φτιάξω μία μόνος μου αλλά έχω τις εξής απορίες:
1) (Φιλοσοφικής φύσεως): πάντα είχα την άποψη ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους ...ποπούς
Και πάντα είχα την απορία μήπως ένα ακριβό όργανο (όπως τα χειροποίητα) δεν είναι για τα κότσια μου. Το λέω αυτό χωρίς να υποτιμώ τον εαυτό μου, αλλά με την έννοια ότι πιθανώςθα έπρεπε να δώσω περισσότερο έμφαση στη συνεχή βελτίωση της τεχνικής μου και όχι στο πόσο ακριβό όργανο θα έχω...¶ραγε εγκαταλείποντας την "ταπεινή" μεξικάνικη Fender μου θα γίνω και καλύτερος κιθαρίστας?
2) Πώς μπορεί να επιλέξει κανείς κιθάρα μέσω internet χωρίς να τη νιώσει στα χέρια του? Μπορεί βέβαια να έχει παίξει πολλές κιθάρες στη ζωή του, αλλά το feeling μιας κιθάρας πιστεύω ότι είναι συνισταμένη πολλών παραμέτρων...
3) (Αισθητική ερώτηση): Στις κιθάρες αυτές μπορεί κανείς να γράψει ότι λογότυπο θέλει? Πχ μπορεί να φτιάξεις μια Warmoth και να λέει Fender ή να γράφει το όνομά σου?µ
4) Για τους Έλληνες κατασκευαστές τι γνώμη έχετε?
(Sorry αν σας κούρασα!)
1) (Φιλοσοφικής φύσεως): πάντα είχα την άποψη ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους ...ποπούς

2) Πώς μπορεί να επιλέξει κανείς κιθάρα μέσω internet χωρίς να τη νιώσει στα χέρια του? Μπορεί βέβαια να έχει παίξει πολλές κιθάρες στη ζωή του, αλλά το feeling μιας κιθάρας πιστεύω ότι είναι συνισταμένη πολλών παραμέτρων...
3) (Αισθητική ερώτηση): Στις κιθάρες αυτές μπορεί κανείς να γράψει ότι λογότυπο θέλει? Πχ μπορεί να φτιάξεις μια Warmoth και να λέει Fender ή να γράφει το όνομά σου?µ
4) Για τους Έλληνες κατασκευαστές τι γνώμη έχετε?
(Sorry αν σας κούρασα!)