- Πόντοι
- 198
Δεν αναφέρθηκα ειδικά σε εσένα, για τις 8-σελίδες-οι-μισές-εκτός-θέματος μίλησα.Tamtam είπε:Προειδοποίησα όμως!
Αντε ρε καλά μας Χριστούγεννα σε όλους
Ολ ιζ γκουντ...

Δεν αναφέρθηκα ειδικά σε εσένα, για τις 8-σελίδες-οι-μισές-εκτός-θέματος μίλησα.Tamtam είπε:Προειδοποίησα όμως!
Αντε ρε καλά μας Χριστούγεννα σε όλους
μου άρεσε η απάντηση ενός ηθοποιού που έχω γνωρίσει: "γιατί σε έχει συνεπάρει τόσο το θέαμα που έχεις την εσωτερική ανάγκη να εκφράσεις αυτόν τον ενθουσιασμό σωματικά."...We don’t know know how far back it goes… but you don’t find primates doing it unless they’ve been taught to do it. They do not clap hands in the wild. It’s not to applaud something. It’s because they’re frightened or want to call attention to food
Υπάρχει κάποια διαδικασία που δεν είναι "μαθημένη"; True, ουδέποτε είδα βρέφος να βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του χειροκροτώντας, αλλά ούτε να γιουχάρει είδα κανένα, ούτε να καπνίζει, ούτε τίποτε παρόμοιο. Το ερώτημα είναι : ανάμεσα σε δύο ή περισσότερες "μαθημένες" διαδικασίες, ποια αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους, και ποιες λιγότερο.blue είπε:μαθημένη διαδικασία
η ανταπόκριση στη θέα του "ωραίου", κατά τη γνώμη μου, δεν είναι εξολοκλήρου μαθημένη, πχ : http://www.utm.utoronto.ca/infant-child-centre/sites/files/infant-child-centre/public/shared/sandra-trehub/TrehubMusicaeScientiaeProofs28Sept10.pdftrolley είπε:Υπάρχει κάποια διαδικασία που δεν είναι "μαθημένη";
Ναι, αλλά επειδή εγώ δεν κρατάω πάνω μου ειλικρινειόμετρο, υπάρχει ένα μίνιμουμ συναινετικών συμπεριφορών, ανάλογα με το χώρο βέβαια.blue είπε:Έστω όμως, οτι κατά μια έννοια, όλες οι συμπεριφορές είναι μαθημένες. Εγώ® λέω οτι η εκάστοτε συμπεριφορά καλό είναι να ανταποκρίνεται και στο ερέθισμα, και όχι να γίνεται μόνο μιμητικά.
Ναι, ασφαλώς. Περίμενε όμως να χειροκροτήσει ο Ray, αντί να τρέχεις να φύγεις λες και ανακοινώθηκε βομβαρδισμός. Τι διάολο.. έφαγες στη μάπα τρεις πράξεις...Ητοι, αν δε μου αρέσει κάτι, επιτρέπεται και να μην χειροκροτήσω
καλά, εγώ χειροκροτάω, θεωρητικά μιλάμεtrolley είπε:Ναι, ασφαλώς. Περίμενε όμως να χειροκροτήσει ο Ray, αντί να τρέχεις να φύγεις λες και ανακοινώθηκε βομβαρδισμός.
Αν είχα σκάσει τα απαραίτητα τάλαρα να παω στο Μέγαρο θα καθόμουνα μέχρι να αρχίσουν να σκουπίζουν οι καθαρίστριες κι ας μη μου άρεσε η παράσταση ;DRayDTutto είπε:Πήγα χθες...στο Μέγαρο...
Πολλοι μαλλον δεν το ξερουν, αλλα το Μεγαρο γενικα εχει μια χαρα τιμες. Μην ακους Μεγαρο και παει το μυαλο σου σε τρελα ποσα. Καμια σχεση.Jasemeister είπε:Αν είχα σκάσει τα απαραίτητα τάλαρα να παω στο Μέγαρο θα καθόμουνα μέχρι να αρχίσουν να σκουπίζουν οι καθαρίστριες κι ας μη μου άρεσε η παράσταση ;D
Άσε, αυτό το κάνουν άλλοι.Jasemeister είπε:θα χειροκροτούσα ΚΑΙ τις καθαρίστριες ;D ;D
Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι τη χαωδη διαφορα αναμεσα σε αυτο και στα υπολοιπα που αναφερεις. Για να μην σου πω οτι δεν ειναι και ακριβως ετσι τα πραγματα........samy paraga είπε:Όταν ο Λαμπράκης έφτιαξε και συντηρούσε το στέκι του για να διασκεδάζει αυτός και οι καλλιεργημένοι του φίλοι με λεφτά του ελληνικού λαού