Προσπαθώ εδώ και καιρό να πουλήσω μια Fender roadworn60 strat που αγόρασα το 2010.Η κιθάρα είναι εξαιρετική απλά δεν μου κάνει προσωπικά και μιάς κι έχω αλλες δύο στρατοκάστερ μια του74 και μια Σκουάιρ,την εβαλα στις αγγελίες.Προς εκπληξή μου ήρθα αντιμέτωπος με την εξής λογική.Αφού το όργανο είναι μεταχειρισμένο,πρέπει να το δώσω στο 60% της τιμής της αγοράς(Τόμαν 977ευρώ).Είχα ξεκινήσει απο 850 συζυτήσιμη τιμή,αλλά κατέβηκα στα 750 όταν ο Τόμαν(μέχρι 30/6) κατέβασε την τιμη με προσφορά 60 ευρώ κάτω(τώρα κανει πάλι 977).Σημειώστε οτι πλήρωσα να σεταριστεί με καινούργιες χορδές.
Οντας μουσικός επαγγελματίας- κλασσικής μουσικής, και βλέποντας στην αγορά να μην πέφτει η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου(να ξεπερνά δηλαδή την εφήμερη μόδα),θεώρησα λογική την τιμή για ένα εγχορδο όργανο 227 ευρώ φθηνότερα απο τον φθηνότερο πωλητή.
Αναρωτιέμαι ομως που βασίζεται η εξίσωση ενος οργάνου -σε άψογη κατάσταση και οικιακή χρήση- με ένα απλό αντικείμενο
Οντας μουσικός επαγγελματίας- κλασσικής μουσικής, και βλέποντας στην αγορά να μην πέφτει η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου(να ξεπερνά δηλαδή την εφήμερη μόδα),θεώρησα λογική την τιμή για ένα εγχορδο όργανο 227 ευρώ φθηνότερα απο τον φθηνότερο πωλητή.
Αναρωτιέμαι ομως που βασίζεται η εξίσωση ενος οργάνου -σε άψογη κατάσταση και οικιακή χρήση- με ένα απλό αντικείμενο