- Πόντοι
- 2,368
Obviously, the Thin Twin is not a Swiss Army knife-type guitar. It probably won't cut a modern country or Top 40 gig, but if your taste runs towards early electric blues, West Coast swing, or Hank Williams, this baby cries out for a set of .012 flatwounds, a tweed Fender or early Gibson amp, and a gig where you can boogie all night long.
Και εσύ τους βοηθάς ε? ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Αυτοι εχουν βαλθει να μας καταστρεψουν..
;D
(off-topic)..Πόσο δίκιο έχεις...Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει να ακούω τζαζ(τα πρώτα του G.Benson,Wes Montgomery,Ivan"boogaloo"Joe Jones,Joe Pass και άλλα σχετικά) και κάτι φίλοι,κλώνοι του SRV και του 80's metal με κοιτάν λες και κατέβηκα από άλλο πλανήτη.Ναι καλα μη φας... ;D με το 99% των ελληνων κιθαριστων να παιζει ...Μαλμστην & Μπλακμορε :-\ με το gain στο 20...χλωμο το βλεπω...αυτες οι κιθαρες δε παιζουν με τιποτα τα HIT των Europe & των Quiet Riot! ;D ;D
Νομίζω εγώ πήρα την τελευταία στην Ευρώπη ;DSuperfunk είπε:δυστυχως πρεπει να ηταν η τελευταια στην Ευρωπη....δεν τις βρισκες ευκολα.