Κατηγορίες μεταλλάδων!

Όλα τα λεφτά η τελευταία ατάκα και κυρίως τα ΣΧΟΛΙΑ. ΜΠΑΟΚ ΜΕΤΑΛ ΡΕ Μ%#$@%#$%Α!

Έπος!!! (το τουλοξεκλέρι  ;D ;D ;D ;D ;D)

EDIT: Έχει και ένα αντίστοιχο για τους οδηγούς..http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html

:D

To καλυτερο αρθρο του ειδους που εχω διαβασει και καλα οτι εχω διαβασει αμετρητα ;D

Και οι φωτογραφιες πετυχημενες.

O SUNTAKTHS TOU KEIMENOU,EINAI ENAS BRWMO HIP-HOPER EXOUN MAZEUTEI 2-3 DEKAXRONA KAI MAS SABBOTAROUN TO METAL...RE MOUNIA TO METAL HTAN,EINAI KAI 8A EINAI A8ANATO PARTE TO XABARI!!!(Osoi 8eloun na me broun kai na milisoume sto Facebook to onoma mou einai "Andreas Rattlehead Noulias" ade geia
Γιατι κατι τετοιοι τυποι να εχουν internet?

heavy_metal-12978.jpg

SpyrosCh είπε:
Έπος!!! (το τουλοξεκλέρι  ;D ;D ;D ;D ;D)

εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το παρακάτω

vgale tin fwto mou-twra omws-apo tin katigoria tool-0-3ekleri,mias k milas peri clpoy-rights,k an thes na to sizitisoume gia to an eimai o "apisteftos flwros"...
όντως επική σελίδα!

Για να είμαστε σωστοί πάντως, το συγκεκριμένο blog μου φαίνεται πολύ παρόμοιο σε concept και αντικείμενο με το γνωστό The Best Page in the Universe*. Ψιλο-αντιγραφή αλλά το έχει πετύχει το κλίμα και ο Έλλην συνάδελφος. ;D

*Είναι το site ενός τύπου ονόματι Maddox, ο οποίος είναι ο πρώτος διδάξας στον χώρο των politically incorrect, επίτηδες προσβλητικών και καυστικών sites. Έχει φάει μηνύσεις, έχουν δημιουργηθεί οργανώσεις με σκοπό να του κλείσουν το site κλπ.

Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση πως αυτόν που σχολιάζει που κράζουν όλοι τον ξέρω. Με τι πιθανότητα να υπάρχει κ άλλος μεταλλάς με αυτό το όνομα σε αυτή την κοντινή ηλικία...

Έχω λιώσει στα γέλια...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ndnikola είπε:
εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το παρακάτω
O οποίος τύπος από τη σύγχυσή του έκανε 3 απανωτά μπερδεμένα ποστ  ;D ;D ;D και έδωσε και το mail του  ;D ;D ;D

Νομίζω, το 'χα διαβάσει παλιότερα...

Σεβασμός στον τυπά. Έπος πραγματικά.... :)

Η πλακα είναί οτι στα σχόλια τον δικαιωνουν οι μεταλαδες :P

Ηλπιζα να πει και για τον Σαλονικιο μεταλα, που ακουει όλα τα είδη ταυτοχρονα και φιλαει το χερι του Ανθιμου, ενώ ο Ψωμιαδης είναι ενα αλανι και σωστος μαγκας που χαραμιζεται που δεν παει με το ΛΑΟΣ :P

Oντας μη μεταλλας, most of the time, παντα μου εκανε εντυπωση πως μακρυμαλληδες αλητες μεταλλαδες με τα καρφοτα κολλαρα οταν ερχοταν η ωρα να τους μιλησεις σου εβγαζαν αυτη τη φλωρικη φωνη και αντιμετωπιση με το σεις και με το σας.

Αμα συναντησω μεταλλα ονομα και πραγμα θα γονατισω και θα τον προσκυνησω αμεσως.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Αμα συναντησω μεταλλα ονομα και πραγμα θα γονατισω και θα τον προσκυνησω αμεσως.
Δηλαδή πως τον θες εσύ τον μεταλά τον σωστό; :P

Evilnye είπε:
Δηλαδή πως τον θες εσύ τον μεταλά τον σωστό; :P
Να τον σφαλιαριζει και να τον βαζει να του πλενει τα σωβρακα στο χερι ;D

tasosSG είπε:
http://gerolykos.blogspot.com/2009/01/blog-post_29.html

διαβαστε και αυτο εχει γελιο....
- Doom Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, διαπιστώνει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα μπορούσε να τον νικήσει ποτέ, έτσι του προκαλείται κατάθλιψη κι αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πρώμα του και την πριγκίπισσα για επιδόρπιο. Κι αυτό είναι το τέλος μιας λυπητερής ιστορίας.

lol

Trending...

Νέα θέματα

Back