Κατι λεγαμε για 17χρονους....

Superfunk είπε:
γιατι επειδη επαιζε πιο...γρηγορα? αμα το παμε ετσι  ηταν καλυτερος και απο ολους τους κιθαριστες του πλανητη....

η μουσικη δεν ειναι αθλητισμος,ανταγωνισμος ......

συγκεντρωσου..... ;D
Μάλλον δεν το πιάσατε:

Ο Χιώτης στο μπουζούκι σε σχέση με τους υπόλοιπους μπουζουξήδες στον κόσμο ήταν σε μεγαλύτερη θέση απο τον κιθαρίστα των Διάφανων Κρίνων σε σχέση με τους κιθαρίστες παγκασμίως.

Όπως και ο einstein στην φυσική σε σχέση με όλους τους φυσικούς στον κόσμο μπορεί να ήταν καλύτερος απο τον Beethoven στη μουσική σε σχέση με τους μουσικούς όλου του κόσμου.

ΦΥΣΙΚΑ δεν μπορείς να συγκρίνεις εναν κιθαρίστα με έναν μπουζουξη στην ταχύτητα... έλεος δηλαδής...

Το πιάσατε τώρα?

Λάμπρο οι απαντήσεις σου δείχνουν μια ανωριμότητα....

Έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου βέβαια....μικρός είσαι ακόμα...

Και πού είναι η λίστες με τους μπουζουξήδες του κόσμου και με τους κιθαρίστες του κόσμου; Μετράει η απόλυτη ή η σχετική κατάταξη; Δηλ. αν ο Χιώτης είναι δεύτερος στη λίστα με τους μπουζουξήδες που έχει π.χ. 200 παίχτες και ο Διάφανος Κιθαρίστας είναι 20000ός στη λίστα με τους κιθαρίστες που έχει 2000000 παίχτες, ποιός κερδίζει;  :P :P

Για να τελειώνουμε, αν ζούσε ο Χιώτης θα μπορούσαμε να βάλουμε και τους δύο να αυτοσχεδιάσουν σε 4 choruses του Giant Steps και άλλα 4 του Private Investigations - με κριτές Γιώργο Φακανά και Mark Knopfler - για να δούμε ποιός είναι καλύτερος. Τώρα, δε μπορούμε να πούμε τίποτα.  :P :P

blue είπε:
Music is not art.

Masturbation is not a crime.

εξω οι βασεις του θανατου

φονιαδες των λαων αμερικανοι

οσο νυχτωνει η ΜΠΙΠ μεγαλωνει

μπαοκ ολε, δεν σταματω να τραγουδω ποτε

κοκ

longshadow είπε:
Λάμπρο οι απαντήσεις σου δείχνουν μια ανωριμότητα....

Έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου βέβαια....μικρός είσαι ακόμα...

Masturbation is not a crime.
Ό,τι πείτε.

Και που είναι η λίστες με τους μπουζουξήδες του κόσμου και με τους κιθαρίστες του κόσμου; Μετράει η απόλυτη ή η σχετική κατάταξη; Δηλ. αν ο Χιώτης είναι δεύτερος στη λίστα με τους μπουζουξήδες που έχει π.χ. 200 παίχτες και ο Διάφανος Κιθαρίστας είναι 20000ός στη λίστα με τους κιθαρίστες που έχει 2000000 παίχτες, ποιός κερδίζει;  ??? :P :P
Ισοπαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζει όποιος εντυπωσιάσει περισσότερο την Βασίλισσα και σκοτώσει τον κακό τον δράκο.

blue είπε:
πες τα ρε Λαμπρο.

Κανε το θεμα 19 σελιδες κι απο μενα ο,τι θες. ;D
Εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος έχει "πέσει" τελευταία. Είναι ντεφορμέ και το κόβω δύσκολο να τα καταφέρει... :-\

blue είπε:
σελιδα 4.

εχεις ακομα 15.

πας πολυ καλα ομως ;)
Βάζεις στοίχημα? Αν όμως κλειδωθεί πάλι κερδίζω.

Εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος έχει "πέσει" τελευταία. Νομίζω ότι είναι ντεφορμέ...
Όντως. Άκουσε κει μόνο 17 σελίδες ο ναρκωτικάκιας.

Τϊ έχεις να μου προτείνεις?

lambrosgg είπε:
Όντως. Άκουσε κει μόνο 17 σελίδες ο ναρκωτικάκιας.

Τϊ έχεις να μου προτείνεις?
19 είπε όχι 17...

Προτείνω να αρχίσεις τη μελέτη posts, παλιών καλών flamers του ΝΟΙΖ. Η λύση θα φανερωθεί μπροστά σου με τη μία.

elavd είπε:
Εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος έχει "πέσει" τελευταία. Είναι ντεφορμέ και το κόβω δύσκολο να τα καταφέρει... :-\
κλασικος ελληνας.

οταν ο αλλος ειναι στα φορτε του ζητωκραυγαζει κ προσπαθει να καρπωθει την επιτυχια του,

και στην 1η στραβη

την κανει.

μπραβο.

ΥΓ.δεν κανω τον granule,απλα δινω ενα χερακι να βοηθησω να περασουν οι σελιδες.Στηριζω Λαμπρο.Δεν ξεχνω.

elavd είπε:
19 είπε όχι 17...

Προτείνω να αρχίσεις τη μελέτη posts, παλιών καλών flamers του ΝΟΙΖ. Η λύση θα φανερωθεί μπροστά σου με τη μία.
ποιοί είναι οι παλιοί flamers? Εγώ δεν θυμάμαι κανένας. Εκτός αν μιλάμε για τοοοοσο παλιά που δεν ήμουν μέλος.

lambrosgg είπε:
ποιοί είναι οι παλιοί flamers? Εγώ δεν θυμάμαι κανένας. Εκτός αν μιλάμε για τοοοοσο παλιά που δεν ήμουν μέλος.
johnny_mnemonic-pinball-field.jpg

blue είπε:
κλασικος ελληνας.

οταν ο αλλος ειναι στα φορτε του ζητωκραυγαζει κ προσπαθει να καρπωθει την επιτυχια του,

και στην 1η στραβη

την κανει.

μπραβο.

ΥΓ.δεν κανω τον granule,απλα δινω ενα χερακι να βοηθησω να περασουν οι σελιδες.Στηριζω Λαμπρο.Δεν ξεχνω.
Ακου να δεις

Blue...

Αν νομίζεις ότι εσύ

μπορείς να αποποιηθείς έτσι εύκολα, τον τίτλο του

ΕΛΛΗΝΑΡΑ

να σε πληροφορήσω ότι

γελιέσαι...

;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back