Μάλλον δεν το πιάσατε:Superfunk είπε:γιατι επειδη επαιζε πιο...γρηγορα? αμα το παμε ετσι ηταν καλυτερος και απο ολους τους κιθαριστες του πλανητη....
η μουσικη δεν ειναι αθλητισμος,ανταγωνισμος ......
συγκεντρωσου..... ;D
pastelius είπε:there is no "better" in any form of the art 8) :-*
Masturbation is not a crime.lambrosgg είπε:Music is not art.there is no "better" in any form of the art 8) :-*
blue είπε:Music is not art.
Masturbation is not a crime.
longshadow είπε:Λάμπρο οι απαντήσεις σου δείχνουν μια ανωριμότητα....
Έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου βέβαια....μικρός είσαι ακόμα...
Ό,τι πείτε.Masturbation is not a crime.
Ισοπαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζει όποιος εντυπωσιάσει περισσότερο την Βασίλισσα και σκοτώσει τον κακό τον δράκο.Και που είναι η λίστες με τους μπουζουξήδες του κόσμου και με τους κιθαρίστες του κόσμου; Μετράει η απόλυτη ή η σχετική κατάταξη; Δηλ. αν ο Χιώτης είναι δεύτερος στη λίστα με τους μπουζουξήδες που έχει π.χ. 200 παίχτες και ο Διάφανος Κιθαρίστας είναι 20000ός στη λίστα με τους κιθαρίστες που έχει 2000000 παίχτες, ποιός κερδίζει; ???![]()
![]()
Εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος έχει "πέσει" τελευταία. Είναι ντεφορμέ και το κόβω δύσκολο να τα καταφέρει... :-\blue είπε:πες τα ρε Λαμπρο.
Κανε το θεμα 19 σελιδες κι απο μενα ο,τι θες. ;D
Βάζεις στοίχημα? Αν όμως κλειδωθεί πάλι κερδίζω.blue είπε:σελιδα 4.
εχεις ακομα 15.
πας πολυ καλα ομως![]()
Όντως. Άκουσε κει μόνο 17 σελίδες ο ναρκωτικάκιας.Εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος έχει "πέσει" τελευταία. Νομίζω ότι είναι ντεφορμέ...
19 είπε όχι 17...lambrosgg είπε:Όντως. Άκουσε κει μόνο 17 σελίδες ο ναρκωτικάκιας.
Τϊ έχεις να μου προτείνεις?
κλασικος ελληνας.elavd είπε:Εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος έχει "πέσει" τελευταία. Είναι ντεφορμέ και το κόβω δύσκολο να τα καταφέρει... :-\
ποιοί είναι οι παλιοί flamers? Εγώ δεν θυμάμαι κανένας. Εκτός αν μιλάμε για τοοοοσο παλιά που δεν ήμουν μέλος.elavd είπε:19 είπε όχι 17...
Προτείνω να αρχίσεις τη μελέτη posts, παλιών καλών flamers του ΝΟΙΖ. Η λύση θα φανερωθεί μπροστά σου με τη μία.
lambrosgg είπε:ποιοί είναι οι παλιοί flamers? Εγώ δεν θυμάμαι κανένας. Εκτός αν μιλάμε για τοοοοσο παλιά που δεν ήμουν μέλος.
Ακου να δειςblue είπε:κλασικος ελληνας.
οταν ο αλλος ειναι στα φορτε του ζητωκραυγαζει κ προσπαθει να καρπωθει την επιτυχια του,
και στην 1η στραβη
την κανει.
μπραβο.
ΥΓ.δεν κανω τον granule,απλα δινω ενα χερακι να βοηθησω να περασουν οι σελιδες.Στηριζω Λαμπρο.Δεν ξεχνω.