Πηρα κατι λιτο, διακριτικο και απεριττο

Θα σου έλεγα και γω για TV Jones αλλά αν έχει alnico είσαι cool. (Απλά με τους TV θα απογειωθεί.)
Την...επαιξα  ;D  πλαϊ πλαϊ με μια ιδια με TV Jones & να σου πω η διαφορα δεν ηταν και τοσο μεγαλη μπορω μαλιστα να σου πω οτι οι stock ηταν και λιγο πιο bright αλλα και λιγο πιο low output κατι που δε με χαλαει καθολου..... ;D

Βεβαια καποια στιγμη θα της βαλω ΜΟΝΟΥΣ T-Armonds μια και αλλη ειναι η γλυκα του μονου στα αυτια μου & ξερω πως δυσκολα θα αντισταθω....(oi De Armonds ειναι ισως οι αγαπημενοι μου μαγνητες)

Προς το παρον αναμενω μια Compton bridge γιατι η δικια της ειναι ΓΤΠ.... ;D

Μετα θα προχωρησω σε σταθεροποιηση της γεφυρας (μαλλον με violin rosin & οχι με βιδες ή dst) και βλεπομεν....

ΠΑΙΖΕΙ παντως τρελλα το οργανο....

Superfunk είπε:
Την...επαιξα  ;D  πλαϊ πλαϊ με μια ιδια με TV Jones & να σου πω η διαφορα δεν ηταν και τοσο μεγαλη μπορω μαλιστα να σου πω οτι οι stock ηταν και λιγο πιο bright αλλα και λιγο πιο low output κατι που δε με χαλαει καθολου..... ;D

Βεβαια καποια στιγμη θα της βαλω ΜΟΝΟΥΣ T-Armonds μια και αλλη ειναι η γλυκα του μονου στα αυτια μου & ξερω πως δυσκολα θα αντισταθω....(oi De Armonds ειναι ισως οι αγαπημενοι μου μαγνητες)

Προς το παρον αναμενω μια Compton bridge γιατι η δικια της ειναι ΓΤΠ.... ;D

Μετα θα προχωρησω σε σταθεροποιηση της γεφυρας (μαλλον με violin rosin & οχι με βιδες ή dst) και βλεπομεν....

ΠΑΙΖΕΙ παντως τρελλα το οργανο....
Η δικιά μου έχει vintage rocking bar σε floating φάση και δε χάνει μία! Μη τις υποτιμάς δίνουν κι αυτές αυτό τον ''αέρα'' στον ήχο!

κορκσνιφαρω ξερω!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πάντως κούκλα!!

argytar είπε:
Η δικιά μου έχει vintage rocking bar σε floating φάση και δε χάνει μία! Μη τις υποτιμάς δίνουν κι αυτές αυτό τον ''αέρα'' στον ήχο!

κορκσνιφαρω ξερω!!!   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πάντως κούκλα!!
η δικια μου εχει μια tune-o-matic της πλακας....πιο πολυ ακουγεται το τριξιμο παρα ο ακουστικος ηχος unplugged,μακαρι να ειχε rocking bar ;D

η compton intonated rocking bar ειναι ετσι κι αλλοιως...

αργυρη...παρε το δραπανο πανω απο τη κιθαρα...με τρομαζει..!!! :o :o :o :o

Ευγε! Επιτέλους πήρες κιθάρα που αρμόζει στο κύρος σου.

Είναι όπως τα διθέσια σπορ αυτοκίνητα που δικαιούσαι ( ; ) να πάρεις με την έλευση των γκρίζων κροτάφων.

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να νουθετείς το παιδί με Merle Haggard και τέτοιες αηδίες...

yameth είπε:
Ευγε! Επιτέλους πήρες κιθάρα που αρμόζει στο κύρος σου.
;D

Είναι όπως τα διθέσια σπορ αυτοκίνητα που δικαιούσαι ( ; ) να πάρεις με την έλευση των γκρίζων κροτάφων.
Ναι εχω και απο αυτο  ;D

865b49ba35b0557fa188a3e23005b7a6ccaf8851.jpg

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να νουθετείς το παιδί με Merle Haggard και τέτοιες αηδίες...
O Merle ηταν ανεκαθεν τελεκαστερακιας...

Το παιδι εχει ΗΔΗ κανει τις επιλογες του μουσικα  ;D

Gretsch-White_Falcon-196x-white-3.jpg

ασε που ολη μερα ΚΟΛΠΛΕΪΣ ακουει!!  ;D

jonny_buckland_2005_07_06.jpg

LK είπε:
Θα μου την δώκεις για κάνα 2ωρο, να κάμω αυτην την φώτο.
Φίλος άμα θέλεις να κάνεις... τέχνη ιφτίνου του είδους, έχεις την Aria λαίμαι  ;) ;D

Οπότε άσε την κιθάρα του Σουπερφάνκιου και μην την... μαγαρίσεις  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος άμα θέλεις να κάνεις... τέχνη ιφτίνου του είδους, έχεις την Aria λαίμαι  ;) ;D

Οπότε άσε την κιθάρα του Σουπερφάνκιου και μην την... μαγαρίσεις  ;D ;D ;D
.....Τι να προλάβω σε ένα δίωρο.  :P ;D

Ωραια κιθαρα αν και το στυλ μου ειναι πιο μοντερνες μορφες. Ο λαιμος ειναι λιγο στενος ή απλα φαινεται ετσι γιατι το σωμα ειναι πλατυ?

Ειναι οπτικο θεμα τοτε, συνδυασμος του μεγαλου σκαφους με τις λευκες γραμμες γυρω απ'την σκουρα ταστιερα, που απο αποσταση την κανουν να φαινεται πιο λεπτη απ'οτι ειναι.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ειναι οπτικο θεμα τοτε, συνδυασμος του μεγαλου σκαφους με τις λευκες γραμμες γυρω απ'την σκουρα ταστιερα, που απο αποσταση την κανουν να φαινεται πιο λεπτη απ'οτι ειναι.
Πιθανολογώ ότι η φωτογραφία είναι από κινητό.

Άρα μιλάμε για φακό (κατά μέσο όρο) 4mm που ισοδυναμεί (περίπου) σε 30 mm εστιακό μήκος (στα 35mm).

Είναι δηλαδή ευρυγώνιος φακός (εστιακή απόσταση μικρότερη των 50mm) σχεδόν υπερευρυγώνιος, με τίμημα.....υπερτονισμένη προοπτική ή παραμόρφωση.

Άρα λογικό.

Δεν νομιζω ειναι οι φωτογραφιες (σε ολες ο λαιμος εχεις την αισθηση ειναι λεπτος). Σε μια συναυλια απο κατω ο λαιμος της  Falcon θα φαινεται αισθητα πιο λεπτος απο μια Jem ας πουμε αν και στην πραγματικοτητα οι διαφορες ειναι πιο μικρες.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Δεν νομιζω ειναι οι φωτογραφιες (σε ολες ο λαιμος εχεις την αισθηση ειναι λεπτος). Σε μια συναυλια απο κατω ο λαιμος της  Falcon θα φαινεται αισθητα πιο λεπτος απο μια Jem ας πουμε αν και στην πραγματικοτητα οι διαφορες ειναι πιο μικρες.
Παίζει ρόλο και η γωνία λήψης, ασφαλώς.

3391bd7eb217e26c08d126701ec03674.jpg

Εδω η γωνια ληψης ειναι σχεδον ουδετερη (μαλιστα ευνοει λιγο τον λαιμο) αλλα παλι ο λαιμος φαινεται στενος. Μολις τωρα καταλαβα πως το headstock ειναι λιγο μεγαλο που αυξανει το εφε. Για μενα το μονο που της λειπει αυτης της κιθαρας ειναι λιγο πιο φαρδυς λαιμος για να δεσει το γλυκο αισθητικα. Επισης, δεν ξερω αλλα τα σηκωματα και το βιμπρατο (ειδικα το πιο wide) δεν ειναι πιο καθαρα αν η αποσταση αναμεσα στις χορδες ειναι μεγαλυτερη?

αν η αποσταση αναμεσα στις χορδες ειναι μεγαλυτερη?
ισως αλλα μετα θα σου βγαινει η ψυχη για να παιξεις ρυθμικη κιθαρα,κατι που κ κανουν ΟΛΟΙ οι σοβαροι κιθαριστες στο 99% του παικτικου τους χρονου  ;D

η κιθαρα εχει το ιδιο φαρδια ταστιερα με τη Les Paul.

Superfunk είπε:
ισως αλλα μετα θα σου βγαινει η ψυχη για να παιξεις ρυθμικη κιθαρα,κατι που κ κανουν ΟΛΟΙ οι σοβαροι κιθαριστες στο 99% του παικτικου τους χρονου  ;D
πολύ σωστά!!!...   :D

srv-1.jpg

images

1205739136.jpg

κλπ...

;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back