• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

καταστηματα δια αγορα μπασσου...

smokemachine

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Χαλλο παιδια βγηκα παγανια να αγορασω μπασσο και ολα τα καταστηματα που πηγα μου φερθηκαν σαν ζητιανο.

Ειναι ολοι πολλη απασχολημενη να στελνου αντικαταβολες στην επαρχεια που δεν μου δινουν καμμια σημασια... >:(

Σκεφτηκα τροπο να τους τιμωρισω  :P  αλλα δεν θα το κανω γιατι εχω αναγκη...

επειδης δεν ειμαι απο αθηνα ζηταω απο τους γηγενης να μου υποδειξουν καταστηματα σε ολοι την αθηνα....τανκς.

Και γιατί να σκας με τους αγενείς… ιθαγενείς; Αν είναι τα δώσεις cash πάρτο από τον Θωμά ή το Music store και άσε αυτούς εδώ να είναι… απασχολημένοι.

Αλήθεια, τι ακριβώς θέλεις και πόσο είναι το budget σου, αν δεν γίνομε αδιάκριτος;

Αρκετά καταταστήματα νομίζω έχουν κάνει μαγαζί online, ο λογοθέτης, ο νάκας κ.α. φαντάζομαι έχουν. Άλλοι πάλι μάλλον δεν στέλνουν εκτός Αθήνας. δεν το έχω ψάξει εκτενώς το ζήτημα.

Αν δεν θες αποκλειστικά αντικαταβολή, δες και τα γνωστά Ευρωπαϊκά μαγαζιά, πχ thomann, dv247.

Κατα τ' άλλα με αντικαταβολή στέλνει σίγουρα το www.musica.gr από το οποίο έχω αγοράσει διάφορα ψιλοπράγματα, αλλά όχι κάποιο όργανο.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αλήθεια, τι ακριβώς θέλεις και πόσο είναι το budget σου, αν δεν γίνομε αδιάκριτος;
+1

λοιπον το μπατζετ ειναι στα 1200.....προκαταβολη  κανα 300 και τα αλλα σε καρτα το θεμα ειανι οτι πρεπει να δοκιμασο οσα πιο πολλα γινετε αν και εχω ψιλοκατληξει σε νεκθρου τζαζ 4χορδο... αλλα συνεχιζω να κοιτω....ο θωμας και το μιουζικ στορ που ειναι....? ???

Τα καταστήματα είναι Γερμανίας και Αγγλίας αντίστοιχα

www.thomann.de

www.musikstore.de

www.dv247.com

Σημείωσε ότι σε αυτά δεν γίνεται αγορά με δόσεις, προκαταβολές ή τέτοια. Η χρέωση είναι μπαμ κ κάτω.

Γιατί θες οπωσδήποτε neck through? Τι όργανα έχεις δοκιμάσει ήδη;

Λοιπόν έχουμε και λέμε: 4αρη Jazz…επιλέγεις Fender και με ενθουσιάζεις. Το θέμα είναι ότι ο «Θωμάς», βλέπε Thomann και το Music store είναι στην Γερμανία και θα χρειαστείς πιστωτική κάρτα ή να τους στείλεις όλο το ποσό μέσω τράπεζας, οπότε οι δόσεις είναι εκτός συζήτησης. Εκτός αν δώσεις όλο το ποσό με την κάρτα…

Αλήθεια, αυτό το neck through με έμπλεξε λίγο, σε πιο 4s Jazz bass αναφέρεσαι;

θωμας=τομαν χαχαχαχαχα ;D ...δεν αναφερομαι σε καποιο συγκεκριμενο αμα βρω κατι σε φεντερ ακομα καλυτερα εχει η φεντερ νεκθρου στα 24 ταστα με λεπτη ταστιερα?

και μαλλον θα προτιμησω να συνεργαστω με καταστημα στην ελλαδα...δοσεις και τετοια

smokemachine είπε:
εχει η φεντερ νεκθρου στα 24 ταστα με λεπτη ταστιερα?
Από όσο ξέρω όχι. Γιατί όμως συγκεκριμένα νεκ θρου; Ένα κλασσικό Fender jazz Αμερικάνικο δε θα σε καλύψει;

Φιλαράκι μου, Fender και neck through δεν υπάρχει. Bolt on όσα θες και δεν υπάρχει 24αρα ταστιέρα σε Jazz vintage προδιαγραφών. Τώρα αν κάποιος έφτιαξε κάτι που μοιάζει με Jazz και το έκανε neck through με 24 τάστα, αυτό είναι άλλη ιστορία. Συγχώρησε με, αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο μπλεγμένος. Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Θες ή δεν θες Fender Jazz bass; Αν όχι δώσε τις προδιαγραφές σου και θα φτάσουμε στο όργανο που θες.

Φιλικά

Terry   

Και τα κλασικά Jazz bass έχουν sustain. Μην ανησυχείς για αυτό και αν θέλεις να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η νότα σου, γι΄αυτό έχουμε και τα δάχτυλα μας… 

καλυτερα να πω ογκο....αμα εχεις νιωσει τον ογκο της (ντουλαπας) που σου δινει ενα βινταζ μπασσο τον επιζητας....τωρα στα 24 ειδα καποια εγω χθες αλλα απο ιντερνετ...αστα μαλλον κανα οντισει θελω...

Ο όγκος έχει πολύ να κάνει με τον ενισχυτή που θα παίξεις και την καλή ρύθμιση στους μαγνήτες. Πήγαινε δοκίμασε και τα κλασσικά, δοκίμασε warwick που έχουν και με όλα τα specs που λες. Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μη σου κάνει κανένα.

Επίσης το μεξικάνικο φέντερ που έχω, μια χαρά σαστέην έχει.

Οκ. Και τώρα η ερώτηση του… ενός εκατομμυρίου δολαρίων: Τι ακριβώς θέλεις να παίξεις; Γιατί μέσες άκρες αυτό θα σου βρει και το μπάσο και αν επιτρέπετε με τις παίζεις τώρα;

By the way έχω και ένα 5s Odyssey – από τα παλιά του Ιωαννίδη- και είναι πολυυυύ μεγάλη συζήτηση…  

Λοιπόν φιλαράκι ακούγοντας και τις δύο μπάντες που παίζεις το πρώτο μπάσο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν… Precision. Εκεί με πήγε ο ήχος που άκουσα, οπότε και αυτή είναι η συμβουλή μου: Fender Precision, το όργανο που έχει γράψει την μισή… δισκογραφία του πλανήτη. 

PS: Σου έστειλα ΠΜ  αλλά δεν νομίζω ότι έφυγε οπότε σου απαντάω εδώ...

smokemachine είπε:
θελω σαστειν ρε γμτ....αλλα μαλλον δεν μπορεις να τα χεις ολλα
Τι κάνει το σαστειν στο μπάσο ;  ;D

Ούτε P ούτε J

Πάρε ένα PJ

Τα Musician style (Ibanez, Aria κλπ.) είναι neck through, έχουν sustain και προενίσχυση.

Είναι βαριά, είναι όμορφα και δεν μ΄αρέσουν παικτικά (πλέον).

Εκτός μιας εξαίρεσης.

Αλλά περισσότερα για αυτήν σε σύντομο καιρό  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια βασική συμβουλή. Εφόσον ακόμα δεν ξέρεις τι θέλεις ακριβώς να πάρεις, μη σκάσεις 1200 ευρώ σε κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος. Η μεταπώληση είναι λίγο... b$tch πλέον ότι κι αν έχεις. Καταστάλλαξε πρώτα κάπου και μετά δώσε όσα θες αν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό που ζητάς.

Όσον αφορά neck-thru, sustain, όγκο κλπ. πιστεύω τα'χεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back