• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Καταστημα εξοπλισμου-Παναγοπουλος

FABRICAUDIO

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Βρηκα κατι παλιο

http://www.noiz.gr/index.php?topic=163811.0

Δεν απαντησα εκει γιατι ηταν απλα ανακοινωση και οχι συζητηση. Εχει αγορασει κανεις απο εκει?

Οι τιμες του και οι οροι εξυπηρετησης φαινονται δικαιοι και συμφωνοι με τα πρωτυπα των πωλητων απο το εξωτερικο.

www.gpanagopoulos.com

Νικος

Πολύ αξιόπιστο κατάστημα αλλά γενικά να ξέρεις ότι λειτουργεί με παραγγελίες, δηλαδή δεν έχει μεγάλο στοκ στο μαγαζί αλλά του παραγγέλνεις και στα φέρνει...

funky_bassman είπε:
Πολύ αξιόπιστο κατάστημα αλλά γενικά να ξέρεις ότι λειτουργεί με παραγγελίες, δηλαδή δεν έχει μεγάλο στοκ στο μαγαζί αλλά του παραγγέλνεις και στα φέρνει...

Ευχαριστω για την απαντηση. Θα περασω, μια βολτα να τον γνωρισω και απο κοντα

Νικος

Εγώ έχω αγοράσει δύο φορές από κει, έμεινα τρομερά ευχαριστημένος, και σκοπεύω να το επαναλάβω και στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι με διαφορά το κορυφαίο και πιο οργανωμένο κατάστημα πανελληνίως αυτή τη στιγμή, καθώς είναι ένα μικρό thomann μέσα στην Ελλάδα. Επίσης, είναι τέλεια οργανωμένο διαδικτυακά, και συγκριτικά με το Μουσικόραμα, νομίζω προσφέρει αρκετά περισσότερα προϊόντα. Εν'ολίγοις στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Έκανα μια απόπειρα αγοράς απο τον κ. Παναγόπουλο, και παρά το γεγονός οτι δέν ολοκληρώθηκε λόγω του ότι η παραγωγή του  προιόντος που ήθελα είχε διακοπεί, η ενημέρωση εκ μέρους του ήταν άμεση και φιλική, και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

+ 1 και απο εμένα λοιπόν

ειχα αγορασει ακουστικα και μικροφωνο απο κει...

το παιδι ειναι επαγγελματιας!!!!

υ.γ. ποτε ειπαμε ερχεσαι?

Αν πω λεπτομέριες θα ακουστεί διαφήμιση!Πάντως και απο τιμές έχει πολύ καλές αλλά και απο εξυπηρέτηση σκίζει(σημαντικό για μένα που είμαι επαρχία).Μπράβο του ο άνθρωπος(τα καλά να λέγονται...!)

Ευχαριστω για τις αποντησεις, του εστειλα μηνυμα ωστε να τον συναντησω

iliasbass είπε:
ειχα αγορασει ακουστικα και μικροφωνο απο κει...

το παιδι ειναι επαγγελματιας!!!!

υ.γ. ποτε ειπαμε ερχεσαι?

χαχα, 11 Δεκεμβριου

Νικος

και εγω θα συμφωνησω με τα παιδια, αλλα!

Εκανα καποιες αγορες, παντα με παραγγελια. Την επομενη μερα μου ειχε φερει ηδη οτι του ζητησα και για τις τιμες δεν το συζητω, δεν το πιστευα.

Τον τελευταιο καιρο ομως που του ζητησα κατι πραγματακια (και λεω πραγματακια γιατι δεν εχει τυχει να παρω κατι μεγαλης αξιας) και μια μου ελεγε παρε αυριο να σου πω, τον επερνα την αλλη μερα και μου ελεγε σε ξεχασα sorry, ή δεν μπορουσε να μου το φερει (ακομα και πραγματα που ειχα ξαναψωνισει απο τον ιδιο) και εκει καπου ψιλο ξενερωσα.

αυτα

η αλήθεια είναι ότι όταν χρειάστηκα κάποιο upgrade του Cubase, σχετικά δύσκολο να βρεθεί, ήταν ο μόνος που προσφέρθηκε να το φέρει απ'το Θωμά, χωρίς επιπλέον χρέωση, κλπ. Τέλειο, δηλ. Αφου περίμενα, όταν έφτασε Τετάρτη τον πήρα τηλ, και είτε υπήρχε κάποιο μπλέξιμο, είτε το ξέχασε, είτε κάτι δεν έκανα... δεν το είχε παραγγείλει. Τώρα, για άνθρωπο που είναι επαγγελματίας, και το έψαχνα Ελλάδα, απλά για να μην καθυστερήσω, ευτυχώς το είχε φέρει ο Νακας, στα κεντρικά και πήγα με το ποδήλατο, και το τσίμπησα...

Παρεξήγηση, πιθανόν, αλλά ομολογώ ότι αν και η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, αυτό το γεγονός με χάλασε λίγο.  :(

+10000 για τις τιμες του και την γκαμα .

Σε οτι εχω ρωτησει .η ζητησει με εχει εξυπηρετησει !

Αγόρασα spl channel one από αυτόν,  όταν πήγα να το πάρω με είχε ξεχάσει και έμενα, περίμενα μίση ώρα και μετά έκλεισε το μαγαζί και πήγαμε με το μηχανάκι στην Elina και το πήραμε από εκεί. 

Μάλλον πρέπει να πάρει υπάλληλο.

Εχω αγορασει διαφορα απο αυτο το μαγαζι (μονιτορ, καρτα ηχου, λαμπατη κεφαλη κ.α) γενικα εχω μεινει ευχαριστημενος, εχει παρα πολυ καλες τιμες αλλα δεν μου αρεσε η εξυπηρετηση..

ισως να φταει οτι ειχε πολυ δουλεια εκεινον τον καιρο, ισως ηταν πολυ πρωι (10am) δεν ξερω..

παντως δεν του τα ειχα κανει τσουρεκια! :P

Βεβαια απτην αλλη η αναλογια εξυπηρετηση/τιμες ειναι καλυτερη (αν οχι η καλυτερη) απο πολλα αλλα αθηναικα καταστηματα!(τα ξερετε μην τα γραφουμε...)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back