• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Κατασκευή ηλεκτρικής Κιθάρας

Αυτή είναι μία δοκιμαστική κατασκευή, για αυτό δεν θέλω να χαλάσω τον έβενο, και ακόμα δεν μπορώ να τον δουλέψω καλά. Επειτα, στο σώμα θα βάλω καπάκι, και δεν θα φαίνονται οι ρόζοι, και αυτό όμως είναι δοκιμαστικο, για να δώ τυχόν λάθη που κάνω και να δω αν μπορώ να φτιάξω κάτι της προκοπής  ;D

φτιαξε κατευθειαν στα ξυλα σου γιατι δεν προκειτε να μη τα καταφερεις. τωρα  θα ριξεις τοση δουλεια που θα παει χαμενη. λυπασαι τα καλα ξυλα? το μαονι για το σωμα που λες αντε να κανει 15 ευρω. την δουλεια που ριχνεις εχεις υπολογισει ποσο κοστιζει  ;) ?

jimaras0 είπε:
Οταν ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο, θα αρχίσω την κατασκευή του λαιμού, που και αυτός θα γίνει σε κατώτερο ξύλο. Μαλλον σε λεύκα, γιατι βρήκα σήμερα ένα κομμάτι ακριβώς στα μέτρα που το θέλω
συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου και Μπραβο που με διεψευσες "εσωτερικα" διοτι ειχα μια μικρη αμφιβολια περι του εγχηρηματος :D

οντως σου βγηκε καπως λεπτη δεν την μετρησες πιο πριν ?

αν θεωρεις κατωτερης ποιοτητας την λεύκα κανε μου μια χαρη σε παρακαλω και στειλε μου ΟΤΙ κομματι εχεις ;)

για ταστιερα μπορεις να βαλεις "ΟΤΙ" θες αλλα θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο E.G. στο παραπανω ποστ

αλλα αν επιμενεις εγω θα πηγαινα για rosewood ή απο το ιδιο ξυλο που εφτιαξες και το σωμα

Trending...

Νέα θέματα