- 9 Μαΐου 2009
- 1,826
- 52
- 48
- 41
- Ιδιώματα
- Acoustic
- Alt. Rock
- Ambient
- Blues
- Classical
- Classic Rock
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
EDIT:beeros05 είπε:Αυτά είναι τα Εφέδρανα για το πατώμα, θα τοποθετηθούν τα κόκκινα (6x6cm) σε 2πλή στρωση (5cm υψος) 5.5 τμχ/m2.
Στο σημείο που θα είναι τα drums και εγώ όπου το φορτίο είναι πολύ περισσότερο τα εφέδρανα θα τοποθετηθούν σε αντιστοιχία με το βάρος το δικό μου και των τυμπάνων. Τα εφέδρανα αυτά έχουν συγκεκριμένο πεδίο φόρτισης - λειτουργικότητας και ΑΝ δεν είμαι λάθος τα συγκεκριμένα έχουν μέγιστο πεδίο φόρτισης ανά σημείο έδρασης (δηλ ανα εφέδρανο) 20 κιλά. οπότε έχουμε 110 κιλά μέγιστη φόρτιση ανα m2.
Ναι οι μπασσοπαγίδες στις γωνίες στο ταβάνι θα γίνουν και αυτές, αλλα πάω σιγά σιγα λόγω μπατζετ.fleamail είπε:Σ ένα μικρό χώρο σαν το δικό σου δεν υπάρχουν όρια! Όσο περισσότερες γωνίες καλύψεις τόσο καλύτερα! Και λέγοντας γωνίες μιλάμε και για τις γωνίες ταβάνι - τοίχος!
Γιατί έβαλες τις γωνίες στα καδρόνια από την έξω πλευρά και όχι από την μέσα? Έτσι όπως το έκανες φαίνεται άσχημο...
Επίσης καλό θα ήταν αφού έχεις τόσο εμφανές πρόβλημα στα χαμηλά να τις κάνεις ακόμα μεγαλύτερες, όσο περισσότερο βάθος τόσο καλύτερα.
Δε μου το χαλας μαν, σιγά όλα cool!PRE-POST 11 είπε:sorry beeros που ''χαλαω'' το θεμα σου,σκεφτομαι να κανω κ εγω κατι παρομοιο στο χωρο μου αλλα...
ο χωρος ειναι σοφιτα 6 x 10,περιμετρικα με τοιχο υψους 1,2 μ κ με εμφανη ξυλεια που στο μεσο δινει ενα μεγιστο υψος 2,50.
πιστευεις-πιστευετε οτι θα ειχε μια τετοια κατασκευη αποτελεσμα στο χωρο μου,δεδομενου οτι θα προτιμουσα να τοποθετησω τα panels μονο στο τοιχο?θα εχουν πολυ μικρο υψος δηλαδη... :
man δεν είμαι "αρμοδιος" για να σου δωσω απάντηση. Τη στιγμη που έχεις 60 τμ χώρο θαρρω πως μπορείς να κάνεις σωστο treatment. Εως πολ'υ καλο. Νομίζω ότι καλ΄'ο θα ήταν να ποσταρεις σχεδιο με φωτό του χώρου σου συν διαστάσεις.PRE-POST 11 είπε:Για sound treatment κοιταω,στα ορια του εφικτου,προσιτου κτλ