+1spiros69 είπε:Nομιζω οτι είπε καποιος φιλος πριν....οποιος θελει καθεται σε οποιον δεν του αρεσει φευγει η δεν παρακολουθει το θεμα...ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ
Παρόλα αυτα η κριτικη σε ΔΗΜΟΣΙευσεις ειναι το ζητουμενο ενός φορουμ και η δική μου κριτική στην προκειμενη είναι ότι συγκεκριμενα ατομα μας τα χουν κανει τσουρεκια με συγκεκριμενες εμμονες, και χωρις καμια αλλη ουσιαστικη συμβολη περι μουσικής στο νοιζ.τζιαρspiros69 είπε:Nομιζω οτι είπε καποιος φιλος πριν....οποιος θελει καθεται σε οποιον δεν του αρεσει φευγει η δεν παρακολουθει το θεμα...ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ
Και γιατί δεν κάθεσαι στην απέξω αλλά κανείς και εσύ την κριτική σου?neeq είπε:Παρόλα αυτα η κριτικη σε ΔΗΜΟΣΙευσεις ειναι το ζητουμενο ενός φορουμ και η δική μου κριτική στην προκειμενη είναι ότι συγκεκριμενα ατομα μας τα χουν κανει τσουρεκια με συγκεκριμενες εμμονες, και χωρις καμια αλλη ουσιαστικη συμβολη περι μουσικής στο νοιζ.τζιαρ
Οποτε κατ επεκταση η κριτικη μου λεει "θα σταματήσετε καμιά ώρα να μιλήσουμε για μουσικη?"
Tsevos είπε:Και γιατί δεν κάθεσαι στην απέξω αλλά κανείς και εσύ την κριτική σου?
τόσα θέματα να διαλέξεις...αναρωτιέμαι δηλαδή.
ειμαι κινκυ αγορι.Tsevos είπε:και εσύ που το δέχεσαι κάτι λέει
με την συμπεριφορα σου τωρα ενισχυεις τα επιχειρηματα μου, οποτε σε ευχαριστω!
Α ρε κατακαημένε......BigAlejandro είπε:ειμαι κινκυ αγορι.
και οπως ειπα και πριν
μετα τα τσουρεκια τι αλλο εχει σειρα για το μουσικο μας επιπεδο??neeq είπε:Γιατί είμαι ενεργο μέλος του νοιζ και θέλω με τη συμμετοχη μου να βοηθαω στο να διατηρείται το επιπεδο που εχει το φορουμ σε μουσικό επιπεδο και χαλιεμαι να το βλέπω να γίνεται χωρος ανουσιων εμμονων και ξεκατινιασματων.
Πολυ φθηνο, try harderspiros69 είπε:μετα τα τσουρεκια τι αλλο εχει σειρα για το μουσικο μας επιπεδο??
Αναρωτιεμαι απλά......
brougos7 είπε:Κ οχι μονο, εχουν golden boys κ αποπαιδια. Αν πχ εγω ειμαι αντμιν, κ εσυ κολληταρι μου που εχεις κανει πχ 100 πωλησεις μεσω του site , ειναι μαχαιρια στο πρεστιζ σου να εχεις μειωμενο καρμα.