- Πόντοι
- 38
Ρε brougos7 αφού έτσι και αλλιώς έχεις για 2ο nick το skordalis21... Μας κοροϊδεύεις και από πάνω? Θες και να σε διαγράψουν οι admin...
blue είπε:1) thanasis b : μας ταλαιπωρείς. Τα κολληματάκια σου για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε είναι μηδενικού περιεχομένου. Είχες υπογραφή "είστε όλοι ένα FAIL" και αυτό προσβάλλει συνολικά το φόρουμ. Αντί να σου μειώσω απευθείας το κάρμα και να εισηγηθώ τη διαγραφή σου, προσπάθησα ευγενικά, μέσω πμ να σε πείσω οτι πρέπει να την αλλαξεις. Σε προκαλώ να δείξεις τα πμ που ανταλλάξαμε. Όχι μόνο αρνήθηκες, αλλά μου προέβαλλες και επιχειρηματολογία 4χρονου και μου πρότεινες ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ υπηρεσιών, δηλαδη να κάνω κάτι για σένα (τελείως ασυνάρτητο και ΓΕΛΟΙΟ). Για αυτό το λόγο σου έβαλα -1, όχι γιατί διαφωνήσαμε σε κάτι προσωπικό, αλλά επειδή δεν έχεις καν την ικανότητα να ξεχωρίσεις το οτι ακόμα και αυτή τη στιγμή, ασχολούμαστε σε ένα φόρουμ με το να σε πείσουμε οτι υπάρχουν κανονισμοί και βρίσκονται σε τόσο θεμελιώδες επίπεδο, που δεν επιδέχονται διαφορετική ανάγνωση. Για την ιστορία, επειδή μετά από λίγο μου έστειλες οτι τελικά θα αλλάξεις την υπογραφή, ζήτησα από τον harilatron να σου δώσει πάλι +1 για να επιστρέψεις στο -1, καθώς το σύστημα δεν επιτρέπει σε εναν μοντ να επέμβει στο κάρμα του ίδιου μέλους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Eχω κ τριτο κ λεγομαι funky_bassman. dream on dudefunky_bassman είπε:Ρε brougos7 αφού έτσι και αλλιώς έχεις για 2ο nick το skordalis21... Μας κοροϊδεύεις και από πάνω? Θες και να σε διαγράψουν οι admin...
Οχι... λάθος. Το τρίτο είναι brees21.brougos7 είπε:Eχω κ τριτο κ λεγομαι funky_bassman. dream on dude