και υποχρεώσεις προς τα μελη.το νοιζ ειναι μια μουσικη κοινοτητα.οπως σε ολες τις οργανωμενες κοινοτητες υπαρχουν αρμοδιοτητες αλλα και ευθυνες.
οχι...η αληθεια ειναι ομως οτι κάποιοι πληρώνονται με την δική μας συμμετοχήσου θυμιζω πως δεν εχεις δικαιωμα να εισαι εδω και δεν πληρωνεις καποια συνδρομη ετσι ωστε να εχεις και απαιτησεις,
όχι απαραίτητα...έχει και το forum ευθύνη και υποχρέωση να κάνει ανακατατάξεις ..και έκανε!(άρα κάπου βρήκε σφάλμα).αν δεις πως το συστημα ειναι δομημενο με τροπο που δεν σου αρεσει, μπορεις να μην παρακολουθεις.
υπερασπίστηκε ένα μέλος μαζί με κάμποσους άλλους...αυτοί που κορόιδεψαν τον φίλο με τα ορθογραφικά γιατί να μην δεχτούν παρατήρηση...παιδιά..δεν γνωρίζεται τι μπορεί να συμβαίνει στον καθένα!...όταν εσύ παράδειγμα σπουδαζες ίσως με τα λεφτά τού μπαμπά αυτός μπορεί να δούλευε για να θρέψει την οικογένεια και να μην είχε χρόνο για το σχολείο ...παράδειγμα έφερα δεν είναι προσωπικό!πιο συγκεκριμενα τωρα, για την περιπτωση σου.μπηκες σε ενα χαβαλετζιδικο θεμα με 0 χρησιμοτητα δυο μηνες μετα και εγραψες την μπαρουφα σου.κανενα προβλημα ως εδω!
εκτος αυτου, ο σπαι δεν σου ειπε και κατι ετσι οπως το βλεπω εγω.
εσύ πως θα το έπαιρνες?Sto diko mu de xorai sto diko su kolibai.
και αν πρόσεξες, οι "σοβαρές" κόντρες έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά των μελών εδώ μέσα, ένα θέμα πολύ κρίσιμο για την ποιότητα του φόρουμ.tasosSG είπε:Παντως δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα φορουμ με μεγαλυτερη ''φαγωμαρα'' και κοντρες μεταξυ μελων οπως στο νοιζ, δεν εχω συναντησει πουθενα... :-\
θελεις να μου πεις ΕΝΑΝ που να πληρωνεται?Tsevos είπε:οχι...η αληθεια ειναι ομως οτι κάποιοι πληρώνονται με την δική μας συμμετοχή
τι υποχρεωση εχει το νοιζ προς εσενα φιλε μου?και υποχρεώσεις προς τα μελη.
κοιτα, το θεμα με την ορθογραφια εχει προκυψει δεκαδες φορες στο νοιζ.υπερασπίστηκε ένα μέλος μαζί με κάμποσους άλλους...αυτοί που κορόιδεψαν τον φίλο με τα ορθογραφικά γιατί να μην δεχτούν παρατήρηση...παιδιά..δεν γνωρίζεται τι μπορεί να συμβαίνει στον καθένα!...όταν εσύ παράδειγμα σπουδαζες ίσως με τα λεφτά τού μπαμπά αυτός μπορεί να δούλευε για να θρέψει την οικογένεια και να μην είχε χρόνο για το σχολείο ...παράδειγμα έφερα δεν είναι προσωπικό!
πιθανο.οχι...η αληθεια ειναι ομως οτι κάποιοι πληρώνονται με την δική μας συμμετοχή
όχι απαραίτητα...έχει και το forum ευθύνη και υποχρέωση να κάνει ανακατατάξεις ..και έκανε!(άρα κάπου βρήκε σφάλμα).
μα σου ειπα!εσύ πως θα το έπαιρνες?
φιλικά...την άποψη μου λέω
BigAlejandro είπε:φιλε ταμπλετ λιγες σκεψεις και απο εμενα!
(οσα θα πω παροτι μπορει να μην μοιαζουν ΕΙΝΑΙ εντελως φιλικα.)
το νοιζ ειναι μια μουσικη κοινοτητα.οπως σε ολες τις οργανωμενες κοινοτητες υπαρχουν αρμοδιοτητες αλλα και ευθυνες.
σου θυμιζω πως δεν εχεις δικαιωμα να εισαι εδω και δεν πληρωνεις καποια συνδρομη ετσι ωστε να εχεις και απαιτησεις, αλλα ειναι μια προσωπικη σου επιλογη.
αν δεις πως το συστημα ειναι δομημενο με τροπο που δεν σου αρεσει, μπορεις να μην παρακολουθεις.
πιο συγκεκριμενα τωρα, για την περιπτωση σου.
μπηκες σε ενα χαβαλετζιδικο θεμα με 0 χρησιμοτητα δυο μηνες μετα και εγραψες την μπαρουφα σου.κανενα προβλημα ως εδω!
λιγο πολυ το εχουμε κανει ολοι.
αμεσως μετα ομως, σε αλλο θεμα, κανεις αυτην την τοποθετηση.
δεν βλεπεις πως ο τροπος σου δεν ηταν καλος?
δεν μπορεις να κατανοησεις πως ειδικα οταν εισαι νεο μελος πρεπει να εισαι λιγο πιο ''μαζεμενος'' μιας και η κοινοτητα δεν σε ξερει και ειναι πιο επιφυλακτικη μαζι σου?
εκτος αυτου, ο σπαι δεν σου ειπε και κατι ετσι οπως το βλεπω εγω.
αν το βλεπανε πολλοι αλλοι θα σου λεγανε χειροτερα πραγματα.
παρολα αυτα, καθεσαι και λες ''πιτσιρικο'' και ''κοψε τις φλεβες σου'' και αλλα τετοια φαιδρα σε εναν ανθρωπο που καλως η κακως ειναι πολλα χρονια εδω και κατι παραπανω απο σενα εχει προσφερει.
το κακο ειναι φιλε μου(και σου ξαναλεω πως τα λεω πολυ πολυ φιλικα ολα αυτα) πως στην ελλαδα του σημερα βασιλευει η αμετροεπεια.δεν βλεπεις πουθενα τις λαθος συμπεριφορες σου σε ολο αυτο?
τελος, βλεπεις πολυ καλα, πως το -1 στο καρμα δεν το εβαλε καν ο μοντ με τον οποιο διαφωνησες αλλα ο χαριλατρον που ηταν εξωτερικος παρατηρητης!
αυτα απο μενα!
Ένας είναι που παίρνει "κάτι" (τώρα το πόσο μη με ρωτάς).Tsevos είπε:οχι...η αληθεια ειναι ομως οτι κάποιοι πληρώνονται με την δική μας συμμετοχή
κι ομως!Tablet είπε:Μηπως λεει πουθενα στους κανονες οι νεοι
εγγραφομενοι να προσεχουν τι και πως το λενε?
Παντελως αστοχο ολο αυτο που γραφεις..
στο πα και πιο πανω!Το ολο θεμα αυτο και να μην ξεφευγουμε απ'αυτο και κανουμε σαν κατινες σου πα μου πες..ειναι οτι οσο αφορα το karma σε μια προσωπικη αντιπαραθεση με mod εκεινος μπορει να στη μπουμπουνισει ενω εσυ κανεις μοκο , λες και εχεις τον μπαμπακα σου που σε τιμωρει ενα πραγμα..Σ'αυτο λεω να εστιασουμε για να σταματησει να γινεται γιατι οπως προαναφερθηκε
εχει γινει ουκο λιγες φορες..
αυτο παλι τι σχεση εχει καλε μου ανθρωπε?Υ.Γ Τις διαφιμσουλες τις βλεπεις πανω να τρεχουν ολοι την ωρα.....????
Νικολα μαζι σου!...συμφωνώ απολυτά με οσα λες και τα επικροτώ!Nikolas είπε:Αν με ρωτήσεις με το τσάμπα που είμαι εδώ, και με αυτά που έχω δώσει/κάνει/λάβει έχω κερδίσει τόσα πράγματα που το θεωρώ σχεδόν προνόμιο να είμαι εδώ μέσα! Και το λέω σοβαρά! Και για αυτό κάθομαι καμμιά φορά και αραδιάζω αυτά που ξέρω (ότι τέλος πάντων): Για να δώσω πίσω στην κοινότητα αυτά που έχω πάρει (γενικά και από εδώ και από αλλού). Το καλό πρέπει να επιστρέφετε και με τόκους!
+10 και απο μενα!Nikolas είπε:Αν με ρωτήσεις με το τσάμπα που είμαι εδώ, και με αυτά που έχω δώσει/κάνει/λάβει έχω κερδίσει τόσα πράγματα που το θεωρώ σχεδόν προνόμιο να είμαι εδώ μέσα! Και το λέω σοβαρά! Και για αυτό κάθομαι καμμιά φορά και αραδιάζω αυτά που ξέρω (ότι τέλος πάντων): Για να δώσω πίσω στην κοινότητα αυτά που έχω πάρει (γενικά και από εδώ και από αλλού). Το καλό πρέπει να επιστρέφετε και με τόκους!
δυστυχώς τέτοια είναι η κουλτούρα μας που για να μπορεί ένα φόρουμ να έχει το "ζουμί" (και εννοώ ΖΟΥΜΙ) που έχει το νόιζ, πολλές φορές χρειάζεται ο "μπαμπάκας".Tablet είπε:οσο αφορα το karma σε μια προσωπικη αντιπαραθεση με mod εκεινος μπορει να στη μπουμπουνισει ενω εσυ κανεις μοκο , λες και εχεις τον μπαμπακα σου που σε τιμωρει ενα πραγμα..
ΣωστοςBigAlejandro είπε:και στο κατω κατω, αν δεν υπηρχε το νοιζ, ακομα θα αγοραζαμε τα κραιμπειμπι για 400 ευρω!
Χαχαχαskordalis21 είπε:Λοιπον , να το ξεφτυλισουμε κ λιγο? Ενας καλος τροπος να παει το καρμα σου -3
ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ
salute amigos
χαχαχα εγραψες!skordalis21 είπε:Λοιπον , να το ξεφτυλισουμε κ λιγο? Ενας καλος τροπος να παει το καρμα σου -3
ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ
salute amigos
skordalis21 είπε:Λοιπον , να το ξεφτυλισουμε κ λιγο? Ενας καλος τροπος να παει το καρμα σου -3
ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ
salute amigos
Το θέμα για μένα είναι να μην φτάνεις στο σημείο να κάνεις αντιπαράθεση με κάποιο mod αλλά και με τον οποιοδήποτε. Διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεφεύγουν και να καταλήγουν σε καυγάδες κ.λ.π. Υπάρχουν και τα π.μ για παρεξηγήσεις.Tablet είπε:Το ολο θεμα αυτο και να μην ξεφευγουμε απ'αυτο και κανουμε σαν κατινες σου πα μου πες..ειναι οτι οσο αφορα το karma σε μια προσωπικη αντιπαραθεση με mod εκεινος μπορει να στη μπουμπουνισει ενω εσυ κανεις μοκο , λες και εχεις τον μπαμπακα σου που σε τιμωρει ενα πραγμα..Σ'αυτο λεω να εστιασουμε για να σταματησει να γινεται γιατι οπως προαναφερθηκε
εχει γινει ουκο λιγες φορες..
Υ.Γ Τις διαφιμσουλες τις βλεπεις πανω να τρεχουν ολοι την ωρα.....????
Παιδια συγνωμη αλλα δεν το βρηκα καθολου αστειο.skordalis21 είπε:Λοιπον , να το ξεφτυλισουμε κ λιγο? Ενας καλος τροπος να παει το καρμα σου -3
ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ
salute amigos
παντου υπαρχει ενας ΛΑΖΑΝΗΣ μεσα μας κρυμενοςBigAlejandro είπε:χαχαχαχαχαΧΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧχαχαχααχ!
γαματος φιλε!
μπραβοοοοο!!!
φυσικα κοροιδευω!
γινεται μια ενδιαφερουσα κουβεντα, μπαινει ενας, λεει την μπαρουφα του, τα χεζει ολα τον χειροκροτατε και μετα αναρωτιεστε γιατι πρεπει να υπαρχει καποιος να κανει τον μπαμπουλα.
μπραβο μαγκες....!