- Πόντοι
- 1,788
Δεξιά δεν βλέπεις κρέμα;RayDTutto είπε:Κρέμα δεν βλέπω όμως... Τι εσπρέσο είναι αυτός;
Δεξιά δεν βλέπεις κρέμα;RayDTutto είπε:Κρέμα δεν βλέπω όμως... Τι εσπρέσο είναι αυτός;
Καλά γούστα είναι αυτά.RayDTutto είπε:Don't get me wrong μου αρέσει πολύ ο καφές της Μπιαλέτι αλλά για εσπρέσο δεν τον βλέπω.
Τώρα μιλάς σωστά! ;DLK είπε:Καλά γούστα είναι αυτά.
Εγώ τον προτιμώ του μπρικιού (για σπίτι μιλάμε ) από της καφετιέρας.
Αλλά γενικά είμαι εδώ:
![]()
Δεν σε ενοχλεί η θολούρα από αυτά τα μαραφέτια;yameth είπε:Πίνω ένα την ημέρα, καθώς προτιμώ καφέ φίλτρου την υπόλοιπη μέρα αλλά μόνο φρέσκο και χωρίς χάρτινο φίλτρο. Μόνο με τη μηχανή του ΙΚΕΑ που δεν αφήνει περίεργες επιγεύσεις.
Πρεπει να ζητησεις να στον αλλεσουν πιο χοντρα για french press,αν παρεις ετοιμο ειναι πολυ λεπτοκομμενος και λασπωνει,σαφως και κανει η french press τον καλυτερο "καφε φιλτρου" (αν σου αρεσει ο δυνατος καφες,βεβαια ο καφες φιλτρου ειναι ετσι κι αλλοιως ο βαρυτερος και πλεον καφεϊνουχος καφες)RayDTutto είπε:Δεν σε ενοχλεί η θολούρα από αυτά τα μαραφέτια;
Με χαλάει που μοιάζει με λασπόνερο το τελικό αποτέλεσμα.
Και κατά συνέπεια - μάλλον - δεν μου αρέσει και γευστικά.
Οχι δεν ειναι... ;D..η μηχανη (η KRUPPS τις φτιαχνει) ειναιΠιστεύω πως ο καφές της Nespresso είναι που κάνει τη διαφορά με τους νέους ανταγωνιστές της.
Ο καφές φίλτρου είναι αλεσμένος ανάλογα. Ακόμα και ο συσκευασμένος.Superfunk είπε:Πρεπει να ζητησεις να στον αλλεσουν πιο χοντρα για french press,αν παρεις ετοιμο ειναι πολυ λεπτοκομμενος και λασπωνει,σαφως και κανει η french press τον καλυτερο "καφε φιλτρου" (αν σου αρεσει ο δυνατος καφες,βεβαια ο καφες φιλτρου ειναι ετσι κι αλλοιως ο βαρυτερος και πλεον καφεϊνουχος καφες)
19 για μεγαλύτερη ακρίβεια και είναι 2 μαζί με τη DeLonghi οι εταιρείες που φτιάχνουν ακριβώς τα ίδια σχέδια, στις ίδιες προδιαγραφές.Οχι δεν ειναι... ;D..η μηχανη (η KRUPPS τις φτιαχνει) ειναι,ειναι η μοναδικη ΦΤΗΝΗ μηχανη που ανεβαζει τοσες πολλες ατμοσφαιρες (9 για την ακριβεια)
μαμω τη βιασυνη μου μεσα....19 ηθελα να γραψω.... 9 ειναι το minimum acceptable απο το Italian guild of baristas, μου τα ελεγε ενας παλαβος στη Ναπολη (εκει να δεις ή μαλλον να πιεις εσπρεσσο....) βεβαια ισχυριζονταν οτι ειναι μουφα αυτο που λεει η Nesspresso και μου εξηγησε κατι...ακαταλαβιστικα για constant pressure τα οποια δεν πολυκαταλαβα....παντως οι επαγγελματικες αν και μπορουν να χτυπησουν μεχρι και 21 στα μαγαζια στην Ιταλια δουλευουν στο 10....19 για μεγαλύτερη ακρίβεια
περιεργο δεν εχω δει ποτε μου συσκευασμενο γαι french press για πεςΑκόμα και ο συσκευασμένος.
Εδώ κολλάει η έκφραση "defeats the purpose"....yameth είπε:Πάντως υπάρχει και αυτή η λύση για DIY refills.
στο Βερολινο που ο κοσμος δεν εχει πολλα λεφτα ;D αυτο εδω το μαραφετι κανει θραυσηgdevelek είπε:Εδώ κολλάει η έκφραση "defeats the purpose"....
Αυτή τη διαδικασία θα την κάνει κάποιος 10-20 φορές και μετά θα την παρατήσει... αν δεν είναι γνήσιος σκωτσέζος....
2. Σε μαγαζι στο ορθιο, ζηταω freddo και ο τυπας τι κανει:
Βγαζει απο καταψυξη πλακα παγο καφε καπουτσινο, κοβει κομματι, βαζει ορθιο ποτηρι, μια δοση καυτο καπουτσινο και "βουαλα"
Εμεινα λαλακας