Κάποιος να μου σηκώσει το σαγόνι!

Tsevos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εντάξει τον Danny Gatton τον γνώριζα (και για να πω την αλήθεια μου, μέσω του forum τον έμαθα) άλλα και αυτός ο Tom Principato είναι φωτιά!

Είναι αλήθεια οτι ο Danny μελέταγε μικρός 16 ώρες την ήμερα?? :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τρομερός κι ο κύριος Principato. Όσον αφορά τη 16ωρη μελέτη, ποιος ξέρει; Το σίγουρο είναι ότι, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, περνούσε τον περισσότερο απ' το χρόνο του παίζοντας.

Jazzjoker είπε:
Όσον αφορά τη 16ωρη μελέτη, ποιος ξέρει; Το σίγουρο είναι ότι, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, περνούσε τον περισσότερο απ' το χρόνο του παίζοντας.
κάπου το είχα διάβαση αυτό άλλα δεν παίρνω και όρκο...ποιος ξέρει,πάντως όπως και να έχει ΔΕΝ παίζεται! 

Ποοοο, τη διέλυσε την πεντατονική. Απλά απιστευτος

Jazzjoker είπε:
Τρομερός κι ο κύριος Principato. Όσον αφορά τη 16ωρη μελέτη, ποιος ξέρει; Το σίγουρο είναι ότι, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, περνούσε τον περισσότερο απ' το χρόνο του παίζοντας.
Ποιά μελέτη ρε παίδες; Το νερό στη Washington DC είναι :o ;D!!

Κάτι έχει κατά πως λένε και παθαίνουν μιά ψυχολογία οι κιθαρίστες εκεί ;)!

Roy Buchanan, Danny Gatton, Tom Principato, Jimmy Thackery, και άλλοι...

Περα απο πλάκες, είχα την τύχη να δω τον Principato live κι ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες, εκτός απο καταπληκτικός κιθαρίστας είναι και πολύ εντάξει τύπος.

Όπως οι πιο πολλοί του είδους άλλωστε...

ez είπε:
Ποιά μελέτη ρε παίδες; Το νερό στη Washington DC είναι :o ;D!!

Κάτι έχει κατά πως λένε και παθαίνουν μιά ψυχολογία οι κιθαρίστες εκεί ;)!
+1000  ;D

θα τα πούμε μάλλον Παρασκευή Ηλία, με Λουιζιάνα! :)

Το νερό ε; Λες να έχουνε ρίξει τίποτα και στης Νέας Σμύρνης εδώ περα; Πίνω, πίνω, αλλά όλο αρμονική μινόρε μου βγαίνει :D

Τον Gatton τον ειχα δει ζωντανα πρωτη φορα το χειμωνα του 1984 στην DC,με ειχε παει ο ξαδερφος μου χωρις να με προειδιποιησει....(δεν τον ηξερα ως τοτε) ΤΙ θα δω.......εκανα κανα 3ημερο να συνελθω... ;D

Αν και δεν ειναι στο στιλ μου.....απλα υποκλινομαι :P.....

Αλλος για σαγονιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...... :o :o :o :o

;D :D :) :( >:( ??? :-\ :-X

Πιστεύω να τα έχω με τη σωστή σειρά για να δείξω το πως ένιωσα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Superfunk είπε:
Τον Gatton τον ειχα δει ζωντανα πρωτη φορα το χειμωνα του 1984 στην DC,με ειχε παει ο ξαδερφος μου χωρις να με προειδιποιησει....(δεν τον ηξερα ως τοτε) ΤΙ θα δω.......εκανα κανα 3ημερο να συνελθω... ;D
έχει τύχη να δεις και τον Stevie Ray Vaughan?,γιατί απ οτι καταλαβαίνω έχεις κάνει αρκετά στο εξωτερικό και δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο και αυτό :)

...και να σιχαίνεσαι την κιθάρα άμα δεις αυτά τα μεγαθήρια επί σκηνής ,την επομένη το πρωί τραβάς στο πλησιέστερο μουσικό κατάστημα για την αγορά της πρώτη σου κιθάρας!!! ;D

αλίμονο αν δεν μας βομβάρδιζαν με τρανταχτά ερεθίσματα για την κιθάρα και για την μουσική γενικότερα καλλιτέχνες τέτοιας βαρύτητας!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tsevos είπε:
...και να σιχαίνεσαι την κιθάρα άμα δεις αυτά τα μεγαθήρια επί σκηνής ,την επομένη το πρωί τραβάς στο πλησιέστερο μουσικό κατάστημα για την αγορά της πρώτη σου κιθάρας!!! ;D

αλίμονο αν δεν μας βομβάρδιζαν με τρανταχτά ερεθίσματα για την κιθάρα και για την μουσική γενικότερα καλλιτέχνες τέτοιας βαρύτητας!
+1.000

μπορεί να το έχετε ήδη δει

αλλά

μια επανάληψη δεν βλάπτει νομίζω

μεγαλος κιθαριστας με απιστευτη τεχνικη (Hybrid PIcking). δεν ειναι τυχαια η δηλωση του steve vai  "danny gatton comes closer than enyone else to being the best guitarist ever lived"

THE TELEMASTER!!!!

Φοβερό να σου κάνει μάθημα στο κούρντισμα και στην πενα και να έχει δίκιο!!! Άκου λέει όσοι καπνίζεται να τρίβεται τη στάχτη στα δάχτυλα να μη σας φεύγει η πένα...Ημίθεος και βάλε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back