O Σταμάτης Γονίδης.Μισό... δεν τελείωσα... Λοιπόν' date=' όποιος βρει ποια είναι η παρακάτω κοπέλα κερδίζει ένα πορδοηχοκλανόφωνο σε VSTi
[img']http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Wow!/clare.jpg[/img]
Χεχεχε, επίτηδες άφησα το όνομα στο filename... Όντως είναι η Clare, αλλά ποια Clare ?????Ελα ρε .........η Clare ειναι...........
Αυτή που έκανε φωνητικά στο great gig. Το π/η/κ/φωνο δώρισέ το για ηχητική κάλυψη ομιλίας εν ενεργεία υπουργού σε εκδήλωση φοιτητικής πολιτικής παράταξης! :lol:
Πάντως' date=' για να έχουμε τα πράγματα σε μία σωστή προοπτική, δε νομίζω ότι οι φωτογραφίες δείχνουν ένα home studio. Πιστεύω πως δείχνουν το entertainment room κάποιου εύπορου ανθρώπου ο οποίος έχει σαν χόμπυ τα synths, αλλά επίσης το hi-fi. Κανένα home (ή άλλο) studio δεν είναι ποτέ τόσο τακτοποιημένο αν κάποιος εργάζεται εκεί, ούτε χρειάζεται κανείς ένα τεράστιο home theater σύστημα ΜΕΣΑ στο στούντιο.
[/quote']
O eye το επιασε καλυτερα απ'ολους. Ο τυπος δεν ειναι επαγγελματιας, μεσηληκας χομπιστας ειναι ο ανθρωπος με 2-3 φραγκα (αρκετα περισσοτερα) στην τσεπη του. Πως κανετε ετσι ρε. Ο καθενας σας αμα θα τα ειχε, το ιδιο θα εκανε και μη μου πειτε οτι θα το ριχνατε στις φιλανθρωπιες.......
Δηλαδή αν έχεις φράγκα, ή το ένα κάνεις ή το άλλο;... 8O :? :?:Πως κανετε ετσι ρε. Ο καθενας σας αμα θα τα ειχε, το ιδιο θα εκανε και μη μου πειτε οτι θα το ριχνατε στις φιλανθρωπιες.......
Συμφωνω με freemind' date='Lost highway,stanley και με καποιες αποψεις του Wow!. Προφανως αυτο πρεπει να ειναι καποιο show room. Eαν ο ανθρωπος δεν ειναι επαγγελματιας και δεν ξερει τι και πως θελει να παιξει, δεν νοειται να εχει απο δυο rack σε καθε μοντελο...Τελος παντων.....
Εδω μεσα παντως υπαρχουν καποιοι που με διαφορα σχολια, βγαζουν τις συζητησεις απο το δρομο που πρεπει να παρουν και τις κανουν κουλουβαχατα. Γενικα τις γα...ε. [b']Οποιος καταλαβε, καταλαβε [/b]....
Δεν αποκαλεσα κανενα ανιδεο' date=' ουτε θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα, γιατι απλα βαριεμαι να παπαρολογω. Εξαλου εαν εισαι "Mες τα ποδια της Kate" θα εισαι σιγουρα σε νιρβανα αρα... δικαιλογημενος.[/quote']
Underground, αν κάποιος γ@μ@ει μια συζήτηση είναι αυτός που κάνει εμπρηστικές bitching δηλώσεις σαν τις δικές σου. Flaming στην αργκώ του usenet. :roll:
Σε Ευχαριστω....Δεν αποκαλεσα κανενα ανιδεο' date=' ουτε θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα, γιατι απλα βαριεμαι να παπαρολογω. Εξαλου [b']εαν εισαι "Mες τα ποδια της Kate" θα εισαι σιγουρα σε νιρβανα αρα... δικαιλογημενος[/b].
οποιος ερχεται σε αντιπαραθεση με τον αντουαν θα πρεπει να ειναι πολυ βλακαςτο ατομο ειναι απαιχτο' date='με τρομερο χιουμωρ και φαντασια
[b']αντουαν σε θαυμαζω[/b]
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ???