- Πόντοι
- 48
@ ALCHEMIST:Ναι' date='να μαζευτουμε να παμε στο base line για το jam... :lol:[/quote']
Καλέ βέβαια...Κλείστε ένα τετράωρο :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
@ ALCHEMIST:Ναι' date='να μαζευτουμε να παμε στο base line για το jam... :lol:[/quote']
Καλέ βέβαια...Κλείστε ένα τετράωρο :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Κάντε λίγη υπομονή. Σε κάνα 20ήμερο θα σκάσει πολύ grande προβάδικο στα πέριξ :wink:
Αναμένουμε λεπτομέρειες σε κανένα pm, κυρ-Silot!@ ALCHEMIST:Ναι' date='να μαζευτουμε να παμε στο base line για το jam... :lol:[/quote']
Κάντε λίγη υπομονή. Σε κάνα 20ήμερο θα σκάσει πολύ grande προβάδικο στα πέριξ :wink:
Πες μου ότι θα ξανασκάσουν μύτη οι Χριστόπουλοι να καραφλιάσω!
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θελω κι εγω λεπτομερειες..Χριστοπουλοι rule ,man!@ ALCHEMIST:Ναι' date='να μαζευτουμε να παμε στο base line για το jam... :lol:[/quote']Κάντε λίγη υπομονή. Σε κάνα 20ήμερο θα σκάσει πολύ grande προβάδικο στα πέριξ :wink:
Περιμενω pm ...Α,ρε Rory..Που να σαι ?Σε σκεφτομαστε & σ αγαπαμε,γυρνα !
ps:silot ξερεις ε..στο π.μ. θελω full details...Ποιοι,που,ποτε :wink:
(off topic)Δεν θά χει πλάκα πχ' date=' το κάθε μέλος της μπάντας, άν γουστάρει να έχει στην πρόβα ακουστικά με το mix που προτιμάει, ή πχ ο ντράμερ να βαράει όσο θέλει γιατί θα είναι "μονωμένος" και άλλα τέτοια χαζά ??
Θα τα πούμε τέλη Σεπτέμβρη 8) 8)
(off topic)[/quote']
Μμμ...βρωμάνε session-ίλα αυτά...είναι για...μαλωμένους :lol:
Όπως και νά'χει περιμένουμε νεότερα. Αν είσαι στο κόλπο και επιχειρηματικά, καλή επιτυχία. Η γειτονιά χρειάζεται ένα ΚΑΛΟ studio...
Απίστευτα παιδιά !!!Μακάρι να σκάσει μύτη πάλι ο Rory και ο Τζίμης!!!
Ειδικά ο Τζίμης αποκλείεται, αν δεν κάνω λάθος την έχει κάνει για States. Ο Ρόρυ νομίζω παίζει σε επαρχιακά σκυλάδικα...Απίστευτα παιδιά !!!Μάλλον απίθανο όμως![]()
Αυτο βασικα δεν το πολυκαταλαβα...Μαθαινει κανεις κιθαρα μεσω νετ?3)Οι αυτοδίδακτοι δεν είναι αυτοδίδακτοι γιατί υπάρχει το ιντερνετ.Αλλιώς θα νόμιζαν οτι πεντάγραμμο λέγεται κάποιο χωριό κοντά στη Λαμία
(κανενα ιχνος χλευασμου' date='ετσι?)[/quote']
Φυσικά κανένας χλευασμός :wink: .Λέω οτι δεν υπάρχει αυτοδίδακτος με την ετυμολογία της λέξης,γιατί η πληροφορία είναι τόσο διαδεδομένη που τείνει να γίνει κοινή λογική.Οπότε είναι αστείο να θεωρεί κάποιος οτι μόνος του ανακάλυψε πχ πως σχηματίζονται τα ακκόρντα και να κοκορεύεται οτι δεν χρειάστηκε ωδεία,αλλά έχει το guitar pro ευαγγέλιο.
Αυτό που είπα πάει μαζί με το 4:
4)Οι μαθητευόμενοι κιθαρίστες κοντά σε κάποιο μεγάλο όνομα αντιγράφουν με εντυπωσιακή ηλιθιότητα την εικόνα του δασκάλου τους.Καρμπόν απόψεις χωρίς κριτική σκέψη' date='αντιγραφή στις ατάκες κλπ[/quote']
Και βέβαια δεν μαθαίνει κανείς κιθάρα μέσω νετ,πιο ακραία αν το θέσουμε δεν υπάρχει καν τρόπος για να μάθει κανείς κιθάρα (με την έννοια της πληρότητας).Το θέμα έιναι ποιος είναι καλύτερος ημιμαθής:αυτός που θεωρεί εαυτόν τόσο ταλαντούχο ωστε η παρεχόμενη γνώση να μην τον αγγίζει ή αυτός που πάει σε έναν δάσκαλο και θεωρεί οτι έγινε ισάξιός του...
Με λίγα λόγια τα "αιρετικά μου σχόλια" αφορούν και τους 2,δεν πήρα το μέρος κανενός 8)
το 4χορδο μπουζουκι εχει πολυ καλυτερο ηχο απο το τριχορδο' date='ο τζουρας δε ακουγεται απαισια..[/quote']
![]()
Και μόνο λόγω εμφάνισης να το πάρουμε' date=' ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! :lol:5.η Πρωτοψαλτη ειναι η Anastasia της Ελλαδας
+1000 8)6.ο ΦΟΙΒΟΣ εχει ταλεντο & οσοι τον βριζουνε θα εδιναν & το δεξι τους χερι για να ειναι στη θεση του :lol:
Μάνι-μάνι έχουμε Earendil' date=' Pastelius, Alchemist από Καλλιθέα. Μου φαίνεται ότι και o Antouan είναι γείτονας...[/quote']
Aκριβως...![]()
Αντε....για κανονιστε κανα ομαδικο βασανισμα....θα το ευχαριστηθειτε!!!![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις...Βρωμαέι Noiz η γειτονιά...Εγώ με τον Pastelius είμαστε προς ΔΕΗ μεριά...Αγια Ελεουσα...![]()
![]()
Chally 115cc...κιτρινο με ψαλιδια και μπουκαλες απο astrea...εξατμιση Sebring ..καρμπιρατερ 17αρι Μikuni..Πλάκα κάνεις...Βρωμαέι Noiz η γειτονιά...Εγώ με τον Pastelius είμαστε προς ΔΕΗ μεριά...Αγια Ελεουσα...![]()
![]()
Το κουλό θα είναι τελικά να γνωριζόμαστε φατσικά...Ε ρε μάνα καημένηΘα πάει σύννεφο το...βασανιστήριο...
Κοιλιά 2000cc...Αθλητικά παπούτσια Nike...Μαλλιά κοντά και ενίοτε μούσια...1.90 ύψος...σπορτίφ κορμοστασιά στο πιό μπατάλικο...Βασανίζεσαι;Chally 115cc...κιτρινο με ψαλιδια και μπουκαλες απο astrea...εξατμιση Sebring ..καρμπιρατερ 17αρι Μikuni..Flight μπουφαν....αρβυλα Martin....μαλλι Φραχτης....
Antouan 7